Pondělí , 16. 09. 2024

Ludmila

Horoskop pro týden 8. – 14. července 2024

Tento týden bude ovlivněn přesunem Venuše do znamení Lva, což přinese do našich životů větší důraz na vztahy, krásu a společenské aktivity. Venuše v Lvu podporuje sebevědomí a odvahu projevovat své city. Očekávejte nárůst energie a chuti na změnu ve všech oblastech života.
Horoskop
Objevte, co pro vás hvězdy přichystaly tento týden!

08. 07. 2024

08. 07. 2024

Hvězdné doporučení

Začíná nový týden a hvězdy pro vás mají připraveno mnoho zajímavého! Pojďme se podívat na horoskop na tento týden, který bude ovlivněn přesunem Venuše do znamení Lva, což přinese zvýšenou dávku sebevědomí, kreativity a touhy po společenském uznání. Připravte se na období plné dynamiky, kdy bude důležité se postavit čelem novým výzvám a nebát se projevit své skutečné já.

Beran

Tento týden vás čekají nové výzvy v pracovní oblasti. Buďte otevření změnám a nebojte se převzít iniciativu. Vaše rozhodnost bude klíčem k úspěchu. Hvězdy a horoskop vám radí nezapomeňte si udělat čas na odpočinek a regeneraci.

Býk

Pro Býky bude týden zaměřen na osobní růst a vzdělávání. Horoskop naznačuje, že je ideální čas začít nový kurz nebo se věnovat novému koníčku. Vaše odhodlání přinese pozitivní výsledky. Dejte si pozor na přílišnou tvrdohlavost, která by mohla bránit vašemu pokroku.

Blíženci

Blíženci mohou očekávat týden plný komunikace a společenských událostí. Budete v centru dění, a to jak v práci, tak v osobním životě. Nové kontakty vám otevřou dveře k zajímavým příležitostem. Ujistěte se, že věnujete dostatek pozornosti svým blízkým.

Rak

Raci se mohou těšit na harmonii v rodinných vztazích. Venuše v Lvu vám přináší pocit bezpečí a lásky. Věnujte se rodině a domovu, vaše péče bude oceněna. Tento týden je také vhodný pro osobní reflexi a seberealizaci.

Lev

Pro Lvy je tento týden ideální pro osobní prezentaci. Zvýrazněte své přednosti a nebojte se být středem pozornosti. Vaše charisma přitáhne pozitivní pozornost. Využijte příležitostí k navazování nových kontaktů a posilování stávajících vztahů.

Panna

Panny by měly tento týden podle horoskopu věnovat pozornost svému zdraví. Zaměřte se na vyváženou stravu a dostatek odpočinku. Vyhněte se stresovým situacím a dopřejte si relaxaci. Pracovní záležitosti se mohou komplikovat, proto buďte pečliví a trpěliví.

K TÉMATU  Numeroskop. Co o vás prozradí popisná čísla bytu a domu? Možná se budete divit!

Váhy

Váhy čeká týden plný romantiky. Nové vztahy mohou být na obzoru a stávající se prohloubí. Podle horoskopu využijte tento čas k posílení emočního spojení s partnerem. Kreativní projekty a záliby vám přinesou radost a uspokojení.

Štír

Horoskop pro Štíry slibuje, že se budou věnovat kariérním otázkám. Je to skvělý čas pro řešení finančních záležitostí a plánování budoucnosti. Vaše intuice vás povede správným směrem. Nezapomeňte na rovnováhu mezi prací a osobním životem.

Střelec

Pro Střelce bude tento týden vhodný k cestování a poznávání nových kultur. Využijte příležitosti k rozšíření svých obzorů a získání nových zkušeností. Buďte otevření novým myšlenkám a inspiraci. Přátelské vztahy budou hrát důležitou roli.

Kozoroh

Kozorozi by měli věnovat pozornost svým financím. Plánujte a investujte moudře. Vaše snaha o stabilitu se vyplatí a přinese klid. Rodinné záležitosti mohou vyžadovat vaši péči a podporu.

Vodnář

Vodnáři budou tento týden zaměřeni na přátelství a společenské aktivity. Setkání s přáteli vám přinese radost a nové podněty. Nezapomeňte být otevření novým nápadům. Vaše originalita a inovativní přístup budou oceněny.

Ryby

Ryby čeká duchovní růst a introspekce. Věnujte se meditaci a vnitřnímu rozvoji. Tento týden je ideální pro hledání vnitřního klidu a rovnováhy. Vaše empatie a citlivost vám pomohou posílit vztahy s blízkými.

Horoskop: Vaše hvězdné rady

Tento týden vás hvězdy vybízejí k prozkoumání nových možností a vyjádření své individuality. Venuše v Lvu vám dodává sebevědomí, takže se nebojte zkoušet nové styly, experimentovat s módou nebo se pustit do kreativity. Navštivte oblíbený butik, změňte účes nebo se vrhněte do uměleckého projektu, který vám dlouho ležel v hlavě.

V práci se zaměřte na týmovou spolupráci a efektivní komunikaci. Vaše nápady budou inspirací pro ostatní, takže neváhejte sdílet své inovativní přístupy. Osobní vztahy tento týden získají na hloubce, pokud budete upřímní a otevření vůči svým blízkým. Věnujte čas posílení emocionálních vazeb a nezapomeňte naslouchat potřebám druhých.

K TÉMATU  Karmický horoskop pro jednotlivá znamení na rok 2019. Co všechno budete řešit a jak se vám vrátí, co jste v minulosti zasely?

Plánování budoucnosti je nyní více než žádoucí. Zvažte své dlouhodobé cíle a vytvořte strategii, která vás přiblíží k vašim snům. Ať už jde o investice, kariérní postup nebo osobní rozvoj, tento týden je ideální pro kladení pevných základů.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Novoluní ze včerejška: Odhalte, co vám přinese a kam zaměřit své úsilí

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vždycky jsem byla tak trošku rebel, do vztahů jsem se úplně nehrnula, závazků jsem se obávala vždycky. Dospěla jsem ale postupně do stavu, kdy mi došlo, že to tahle nemůžu a nechci dělat celý svůj život. Mám partnera už tři roky, on by se rád posunul dál a bydlel se mnou. Ale i přesto, že ho miluji, začínám někde uvnitř sebe couvat. Nevím, zda jeho nátlak ustojím.
Domácí pracovna je prostor, který byste měli dostatečně oddělit od zbytku domova. Pokud se pracovna rozlézá po bytě, ztrácí se hranice mezi prací a odpočinkem a kvalitně nesplňuje ani jedno. Inspirujte se pěknými pracovnami, a třeba dostanete nápad, jak zařídit tu svou.
Hot jóga není bikram jóga. Mezi těmito jógovými praktikami je několik rozdílů, mnohé ale naopak mají společné. Proč hot či bikram jógu zkusit? Důvodů máte mnoho.
Vánoce a tradice jdou ruku v ruce. Nejedna z nás jich mnoho z nich dodržuje nebo si děláme vlastní. Jednou z takových poměrně zaběhnutých, je hladovění, neboli půst. Podle této tradice by se měl držet během Štědrého dne půst až do večeře, aby se nám zjevilo zlaté prasátko. Co na to říká naše tělo?
Čtení klasických knih vás nebaví? Nebo byste je rádi proložili i nějakým poslechem? V tom případě si vyberte z našich tipů na audioknížky, které vám jistě v letních měsících udělají radost a zpříjemní horké dny.
Pokud toužíte docílit mladistvého vzhledu a vypnuté pružné pleti bez nedokonalostí, není zapotřebí složitých kosmetických procedur. Stačí, když svému obličeji dopřejete pravidelný pohyb. Obličejová jóga dokáže s pletí hotové zázraky.
Pokud sledujete televizní pořady, pak jistě znáte reklamní spot, ve kterém se hádá, jestli daný člověk trpí lupy nebo seboreou. V obou případech mluvíme o problémech, které umí člověka potrápit. A v obou případech mluvíme o potíži, která se projevuje svěděním pokožky hlavy. Že vás taky svědění pokožky trápí? Pak je načase zjistit, jestli je vaším problémem právě seborea nebo klasické lupy.
Dnes si připomínáme smutné dvacetileté výročí od odchodu legendární české herečky Heleny Růžičkové. Talentovaná umělkyně, která oslnila diváky svým hereckým projevem ve filmech i na divadelních prknech, zanechala nezapomenutelnou stopu v české kultuře. Připomínáme si její kariéru plnou úspěchů, ale také tajemné schopnosti předvídat nejen osud ostatních, ale i svůj vlastní. Článek nahlíží na její životní pouť, filmové triumfy a ukazuje i na dramatické okamžiky, které vedly k jejímu předčasnému rozloučení se světem.
Dnešní doba se těší oblíbenosti zdravého životního stylu s dostatkem pohybu. Proto není divu, že se zejména ženy snaží vedle vyváženého jídelníčku také pravidelně cvičit a záleží jim na vyrýsované postavě. Pokud i vy toužíte po pevném a kulatém zadečku, je na čase najít ty nejefektivnější cviky, které můžete cvičit i v pohodlí domova a zapojit hýždě.
Chcete-li vaší ratolesti pořídit pohodlné a zároveň vysoce módní boty, zkuste se porozhlédnout po dětských teniskách. Na následujících řádcích vám prozradíme, podle jakých kritérií vybírat tenisky pro chlapce, abychom nešláply vedle. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!
Pokud chcete být letos in, můžete vsadit na dámské černé pantofle. Jestliže netušíte, jak je vkusně zakomponovat do outfitu, nemusíte si zoufat. My vám to na následujících řádcích předvedeme. Prozradíme si, jak černé pantofle stylizovat do elegantního, do volnočasového i do sportovně laděného outfitu. Proto čtěte a inspirujte se!
Jsem vdaná už třicet let – za tu domu jsme si toho s manželem zažili hodně, ale vždy jsme byli tím spokojeným a harmonickým párem, prostě dva lidé, kteří k sobě patří. Kamarádky se mě často ptaly, jak to děláme a zda už někdy došlo i k nevěře.

Výběr článků

Dnešním symbolem je jednoznačně srdce. Je sv. Valentýna, a tak jsme pro vás připravili zajímavou galerii. Jak to může vypadat u vás doma? Už máte nějaký ten dárek pro svého milého ve tvaru srdce? Co třeba svíčku, dezertní talířek nebo speciálně prostřený stůl. Užívejte si srdíček, co hrdlo ráčí! Dneska se může!
Vraťme se společně na hudební scénu, kde se jedna z nejoblíbenějších českých zpěvaček, Anna K, po dlouhých šesti letech vrátila s novým albem, které nese název "Údolí včel". Pro fanoušky to bylo dlouhé očekávání, a jejich trpělivost byla odměněna. To, co nám Anna K přináší na této desce, je nádherný návrat do světa hudby a zároveň připomínka toho, že tato zpěvačka má stále mnoho co nabídnout.
Toužili jste někdy po tom mít recept na štěstí? Nebo objevit nějaký nástroj, díky kterému doopravdy zažijete štěstí? Pokud ano, tak mám pro vás dobrou zprávu. Dnes vám totiž prozradím nástroj, který vám štěstí opravdu může přinést. Podmínkou ale je, že tento nástroj uchopíte do praxe a budete se jím řídit. Jste připravení? Jdeme tedy na to.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek