Sobota , 05. 10. 2024

Eliška

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2024: Den osmý

Páteční program na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary přinesl mnoho zajímavých momentů. Diváci se mohli setkat s hercem Cliveem Owenem, který se zúčastnil KVIFF Talku a osobně uvedl svůj oscarový snímek Na dotek. Program nabídl také setkání s tvůrci filmů, diskuse, besedy a večerní koncerty, které přilákaly mnoho návštěvníků. Přinášíme vám rekapitulaci tohoto nabitého dne.
Festival
I páteční program byl nabitý.

07. 07. 2024

07. 07. 2024

Clive Owen na KVIFF

Páteční program na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary (MFFKV) přinesl řadu významných událostí, včetně vystoupení herce Clivea Owena. Ten se v 13:00 zúčastnil KVIFF Talku v Císařských lázních, kde se podělil o své zkušenosti a odpovídal na dotazy diváků. V 17:00 pak ve Velkém sále hotelu Thermal osobně uvedl snímek Na dotek, za který získal Oscara. Večer vyvrcholil promítáním filmu Důvěra, které proběhlo od 19:00 v Městském divadle za účasti režiséra Daniele Luchettiho.

Program v KVIFF.TV Parku

V KVIFF.TV Parku byl páteční program také pestrý. V 13:30 zde proběhlo setkání s tvůrci soutěžního snímku Banzo. Od 15:00 se uskutečnil rozhovor s hercem Albertem Čubou, který přilákal mnoho diváků. Delegace filmu Zákoutí lásky se představila v 16:00 a večer v 18:30 se návštěvníci mohli zúčastnit festivalového kvízu s Karlem KOVY Kovářem. V 19:15 se pak jako hostka představila modelka a herečka Karolina Kurková.

Besedy a diskuse v Domě ČT a innogy Pointu

Dům ČT nabídl několik zajímavých diskusí. Dopoledne od 11:00 proběhla beseda k seriálu Docent II, následovaná Čajem o třetí k seriálu Ratolesti v 15:00. V 17:00 se konal rozhovor s tvůrci série Zemský ráj to na poslech. V innogy Pointu představil režisér Jiří Vejdělek spolu s Yvonou Stolařovou a Karlou Stojákovou svůj film Aristokratka ve varu od 16:00. V ORLEN zóně se pak od 17:00 konala beseda s automobilovým závodníkem Martinem Prokopem.

Hudební program v Mattoni Life Baru

Večer patřil také hudbě. V Mattoni Life Baru vystoupila kapela BRIXTN od 18:00, následovaná koncertem kapely Ready Kirken ve 21:00. Večerní program vyvrcholil vystoupením Davida Kollera ve 22:30.

Páteční program na Karlovarském festivalu byl nabitý událostmi a nabídl návštěvníkům mnoho zajímavých zážitků.

K TÉMATU  Herečka Courteney Cox dnes slaví 60. narozeniny

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2024: Den sedmý

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kdo nemá sociální sítě, jako by nebyl. Poví vám jistě každý, když mu s radostí oznámíte, že nejste majitelem žádného profilu na takových platformách. V současné době mluvíme o velmi důležitém pomocníkovi každého úspěšného podniku. Je to fantastický marketingový nástroj a základ toho, že budete v kontaktu s rodinou i přáteli. Pojďme si více do hloubky rozebrat, proč to už bez sociálních sítí nejde.
Odrůstají vám děti z klasických dětských pokojíčků? Je na čase se porozhlédnout po nových nápadech, co ocení puberťáci a dospívající mladí lidé.
Dekorace k Vánocům prostě patří. Adventní věnec se svíčkami na stůl, ale krásné vánoční věnce můžete zavěsit kdekoli, třeba na dveře nebo na okno. Právě ty si můžete prohlédnout v galerii.
V dnešním poutavém článku na Dámské Lize zkoumáme magii Vánoc očima dětí. Jak dlouho trvá jejich víra v Ježíška, a co by rodiče měli vědět, aby tuto kouzelnou dobu pro své potomky co nejlépe utvořili? Přinášíme vám nejen pohled na to, do kolika let děti věří na Ježíška, ale také rady, jak tuto vánoční tradici zachovat a jaké situace by rodiče měli pečlivě sledovat. Podívejte se s námi na jedinečný svět Vánoc očima nejmladších!
Máte pocit, že jste doma neustále sami? Pravděpodobně zvažujete koupi nového zvířecího kamaráda. Co takhle okřídleného společníka? Papoušci jsou totiž oproti kočkám nebo psům méně náročnými stvořeními, která dokážou žít vlastním životem bez vaší přítomnosti. Při výběru ideálního druhu však buďte opatrní – ne všechny se hodí do bytu.
Že se rybí olej nevábné chuti musí jenom konzumovat? Možná vás nikdy ani ve snu nenapadlo, že když ho začnete používat jako krém, můžete díky němu zkrásnět. Dáte mu tedy šanci? Nebudete litovat!
Aura nebo-li bioenergetické pole každého organismu, je něco jako atmosféra kolem země. Je to jakýsi neviditelný ochranný štít, chránící naše tělo před nemocemi a negacemi. Je aktuálním stavem toho, jak umíte věci duchovní, mentální a emoční ve svém životě prožívat a žít. Co všechno vám z fotografie aury vyčtou a jak s tím naložit? Vyzkoušeli jsme si na vlastní kůži a přinášíme vám zajímavá zjištění.
Tato stavba klame tělem. Na první pohled vypadá jako obyčejná stodola, ale uvnitř se skrývá moderní rezidence. Obrovský prostor v prvním patře, překrásný dřevěný interiér a obrovské prosklené čelo budovy, skýtající výhled na nedaleké hory. Kdo by nebral takové bydlení?
Většina z nás tráví vsedě mnohdy více než 12 hodin denně. Není divu, že až třetina lidí se sedavým zaměstnáním má bolesti zad. Dlouhodobým a nesprávným sezením se tělo jednostranně přetěžuje a výsledek je jasný. Ale pozor, samotný sed neškodí, bolesti zad jsou také výsledkem nesprávného sezení.
Nikdy jsem nevěřila, že se to stane zrovna mně. Okouzlil mě muž hned na první schůzce. Jeho charisma působilo jako magnet. Nakonec jsem se dozvěděla, že má za sebou bohatou kriminální minulost. Dnes jsem ráda, že jsem se dokázala odstěhovat. Finančně začínám od nuly.
Zařizujete si novou kuchyň a přišlo na výběr osvětlení? Máme pro vás pár tipů, jak ho vybrat, abyste se tam cítili příjemně a taky bezpečně. Přeci jen jde o místo, kde se používají nože a další náčiní, u kterého je třeba dbát opatrnosti.
Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?

Výběr článků

Měsíček lékařský je letnička, která dorůstá právě teď až do půlmetrové výšky. Sbírá se od poloviny června do konce srpna nebo počátku září a je to všestranná léčivá bylina. Využijte jejích účinků i vy a přidejte ji do domácí lékárničky nebo své kosmetické výbavy.
Působení na sociálních sítích je dnes prakticky nutností. Právě zde se totiž celé dění světa odehrává. Lidé sdílí své dny, zážitky, také pracovní nabídky. Firmy prezentují své služby a produkty. Zkrátka a dobře kdo není na Instagramu, jako kdyby nebyl. Proto se snažte vyladit svůj profil k dokonalosti natolik, aby se z něj stala podoba pasivního příjmu. Jaké aplikace vám k dosažení kýženého množství sledujících pomůžou?
Každý z nás občas vytřídí nějaké oblečení ze skříně. Jenže nastává otázka, kam s ním? Obvykle chceme, aby se stále pěkné a zachované kousky dále využily, můžeme je tedy prodat, darovat nebo je hodit do kontejnerů na textil. Tato možnost je nejjednodušší, navíc lidé věří, že tohle oblečení dále využije charita a rozdá co nejvíce věcí potřebným. Je tomu ale skutečně tak? Kam doopravdy oblečení z kontejnerů na textil putuje?

Nepřehlédněte

Teplo domova, domácnost, ze které čiší pohoda, plápolající oheň v krbu, pohodová hudba, tlumené osvětlení, a především přírodní materiály. Vítejte ve vašem novém domově, kde díky dánskému hygge trendu konečně zavládl klid, mír a dokonalá pohodička.
Naučte se, jak stanovit zdravé hranice ve vašem vztahu. Tento průvodce vám ukáže, jak hranice pomáhají udržet vzájemný respekt a porozumění, a jsou základem pro dlouhotrvající a šťastný vztah.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek