Sobota , 05. 10. 2024

Eliška

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2024: Den šestý

Šestý den Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se nesl ve znamení hudební kapely Tata Bojs. V KVIFF.TV Parku proběhl rozhovor se členy kapely, který vedl Čestmír Strakatý. Následovalo představení kapely v Domě ČT a premiéra dokumentu tata_bojs.doc v Puppu. Den zakončili koncertem. Kromě toho se návštěvníci festivalu mohli těšit na vystoupení Pam Rabbit a Dana Bárty, parkurovou show týmu IN MOTION, debaty s filmovými tvůrci a projekce soutěžních filmů.
Festival
Atmosféra je i večer úžasná.

04. 07. 2024

04. 07. 2024

Kapela Tata Bojs zazářila ve Varech

Šestý festivalový den Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (IFFKV) patřil kapele Tata Bojs. V KVIFF.TV Parku proběhl rozhovor s členy kapely, zpěvákem Milanem Caisem a basákem Mardošou, který vedl Čestmír Strakatý. Následně se Tata Bojs představili na akci Čaj o třetí v Domě ČT. Vyvrcholením dne bylo promítání dokumentu tata_bojs.doc v Puppu, kde měli hanspaulští chlapci světovou premiéru. Den zakončili koncertem od 22:00, který se stal pomyslnou třešničkou na dortu.

Hudební vystoupení v Mattoni Life Baru

Další hudební vystoupení dne se odehrálo v Mattoni Life Baru. V 18:00 zde vystoupila zpěvačka Pam Rabbit a v 21:00 následoval koncert Dana Bárty & Illustratosphere. Obě vystoupení přitáhla pozornost návštěvníků a přispěla k hudební atmosféře festivalu.

Parkourové show a filmové debaty

Odpoledne na Mlýnské kolonádě bylo ve znamení akrobatických výkonů parkurového týmu IN MOTION, který se představil v rámci doprovodného programu. Ve Vodafone Lounge v hotelu Thermal proběhla debata se světovou režisérkou Nicole Holofcener, která je známá svými romantickými komediemi. Večer pak v Kongresovém sále uvedla svůj nový film Není zač.

Oldřich Kaiser na scéně

Český herec Oldřich Kaiser se představil ve snímku Zahradníkův rok, který byl promítán v Karlovarském městském divadle. Po promítání následovala beseda v Domě ČT, kde herec odpovídal na dotazy diváků.

Setkání s tvůrci a soutěžní filmy

V Domě ČT proběhly debaty s tvůrci snímků Tělo v mé hlavě a Velký pán. Innogy Point hostil tvůrce snímku Mord. V KVIFF.TV Parku se uskutečnily talk shows k soutěžním filmům Světýlka a Až na věky. Ve Velkém sále byly představeny dva filmy soutěžící o Křišťálový glóbus – Na kordy a Náhlý záblesk hlubších věcí.

Závěr dne

Festivalový den přinesl bohatý program plný hudebních a filmových zážitků. Diváci si mohli užít nejen vystoupení oblíbených kapel a umělců, ale také se zapojit do diskusí s významnými tvůrci. Karlovarský festival tak opět ukázal svou rozmanitost a bohatost nabídky pro všechny milovníky kultury.

K TÉMATU  Halina Pawlowská je ve vážném stavu v nemocnici, má dýchací potíže

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2024: Den pátý

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Udělejte si letos opravdu veselé Velikonoce. Už se to pomalu blíží, a tak není na škodu inspirovat se nápady na originální velikonoční dekorace. Věnce na dveře, dekorace na stůl nebo ven do zahrádky, a hlavně samá vajíčka a zajíci!
Když vám několik lékařů nezávisle na sobě oznámí, že v pětadvaceti letech máte počínající artrózu a nic se s tím nedá dělat, můžete udělat dvě věci. Buď to vzdát a trpět po zbytek života bolestmi kyčlí a všeho možného, nebo lékařům nevěřit a vzít situaci do vlastních rukou.
Módní oblečení s námi mnohdy dokáže skutečné zázraky. Rozjasní nás, zvýrazní naše přednosti a podpoří náš styl. Druhou stránkou mince je ale fakt, že pokud zvolíme nesprávné modely, nastane spíše opačný efekt. V tomto článku se proto podíváme na šest nejčastějších módních chyb, které nám na oko přidávají kila navíc.
Gabriela Partyšová, dlouholetá tvář TV Nova, se rozhodla po 27 letech změnit své profesní působiště. Známá moderátorka, která uváděla pořady jako "Život ve hvězdách" a "Snídaně s Novou", nyní přechází na pozici kreativní ředitelky Praha TV. Na nové stanici bude mít také příležitost moderovat vlastní pořad.
Chystáte se na dovolenou, ale rádi byste se vyhnuli nepříjemnostem spojeným s krádežemi? Zpozorněte u našeho přehledu pěti nejhorších krádežnických destinací a hlavně – pozor na peněženky!
Je běžné, že má dnes téměř každá domácnost vlastní tiskárnu. Platí ale také, že na tisk dokumentů do školy, do práce nebo vstupenek do divadla opravdu nepotřebujete nějakou zvlášť kvalitní tiskárnu a bezchybný tisk. Vyplatí se proto kupovat levné neoriginální tonery nebo je to hazard s životností vaší tiskárny?
Letní čas je jako stvořený pro veselé vodní radovánky všeho druhu. Do programu plného zábavy je však dobré zahrnout i nějaké to učení. Například lekce plavání. Nechte se inspirovat našimi pěti tipy, jak naučit dítě plavat, a brzy bude jako rybka ve vodě.
Chceme-li být i v letošní letní sezóně trendy, bude to chtít i stylové boty. Ty by však neměly být pouze vysoce módní, ale také pohodlné. Na následujících řádcích se dozvíte, podle čeho letní boty vybírat, aby byl váš outfit dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!
Ráda se vydáváte na pěší výlety do lesů, na horské hřebeny nebo podél řek? Milujete ten den, kdy máte čas jen sama pro sebe a věnujete ho pohybu a dlouhému rozjímání v přírodě? Nebo raději chodíte na procházky ve dvou? Poznejte ty nekrásnější pěší trasy, které tu máme.
Josef Zíma, legenda českého divadla a hudební scény, si během svého života vybudoval významnou kariéru, která zahrnuje působení v divadlech, na filmovém plátně i v hudebním průmyslu. Narozený v roce 1932 v Praze, Zíma se rozhodl nesledovat profesní dráhu svých rodičů, učitelů, a místo toho se od mládí věnoval zábavnímu průmyslu. Tento článek nabízí podrobný pohled na jeho životní a kariérní cestu, od úspěchů na scéně po jeho významné osobní příběhy a výzvy.
Obvykle to bývají muži, kteří se snaží ženu zaujmout tak trochu mimo rámec nepsaných pravidel nebo dokonce mimo zákon. Stále častěji se ale objevují i ženy, kterým o klasické seznamování a hledání lásky vůbec nejde.
Sedavé zaměstnání se bezpochyby vždy nějak odrazí na našem zdraví. Nejde jen o stav páteře a celých zad, ale mohou se objevit i zdravotní potíže rukou od jejich nevhodné a dlouho neměnné pozice. Zároveň trpí vaše klouby, můžete mít větší sklony k nadváze. Zkuste se tedy zamyslet nad tím, jestli i když musíte pracovat, nešlo by se vždy třeba po hodině práce na chvilku protáhnout a svému tělu trochu ulevit.

Výběr článků

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvézt výtahem do druhého patra. Za nízké ceny získáte zlato i v Brně, v ikonické cihlové budově Dornych, vedle Vaňkovky. Právě nízká cena a vysoké skladové zásoby přivádí k tomuto tradičnímu prodejci investičního zlata a stříbra nové zájemce o bezpečné uložení finančních prostředků do drahých kovů. Že jsou ceny zlatých cihel a zlatých mincí u tohoto prodejce skutečně nejnižší, se můžete přesvědčit na stránce investiční zlato. Ceník v euro je na stránce investičné zlato. Přízemní cenou zlata se tento prodejce výrazně odlišuje od ostatních nabídek na trhu. Potvrzuje to i jeho umístění na prvním místě loňského srovnání finančních produktů v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott & Rose).
Vlasy jsou korunou člověka. Když padají, je to špatné. Když padají ženám, je to hotová katastrofa. Čím je to způsobené a dá se ztrátě vlasů zabránit? Zkusíme vám odpovědět.
Ano! I povlečení podléhá trendům. Nejde ani tak o vzory, ale o materiály. Nechte se inspirovat tím, co je v kurzu.

Nepřehlédněte

Tento týden bude ovlivněn přesunem Venuše do znamení Lva, což přinese do našich životů větší důraz na vztahy, krásu a společenské aktivity. Venuše v Lvu podporuje sebevědomí a odvahu projevovat své city. Očekávejte nárůst energie a chuti na změnu ve všech oblastech života.
I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek