Neděle , 07. 07. 2024

Bohuslava

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2024: Den čtvrtý

Na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary proběhla světová premiéra filmu Jiřího Mádla "Vlny". Tento dobový thriller se věnuje událostem kolem Československého rozhlasu v srpnu 1968. Čtvrtý festivalový den přinesl také premiéry filmů "Mosty", "Ještě nejsem, kým chci být", "Oslava", "Xoftex" a "Cesta na pokraj války". Na tradiční UniCredit party se letos opět objevily největší hvězdy festivalu, včetně manželů Bartoškových.
Festival
Delegace k Filmu Vlny

02. 07. 2024

02. 07. 2024

Světová premiéra filmu Vlny na Karlovarském festivalu

Na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary měl světovou premiéru nový film Jiřího Mádla s názvem Vlny. Tento dobový thriller se věnuje událostem kolem Československého rozhlasu ze srpna 1968. Režisér, scenárista a herec Jiří Mádl tímto filmem získává uznání mezi evropskými filmaři.

Představení filmové delegace

Při představování filmové delegace se umělecký ředitel festivalu Karel Och vyjádřil k Jiřímu Mádlovi jako k významné osobnosti evropské filmařiny. V delegaci byli přítomni také ředitelé České televize a Českého rozhlasu, kde se děj filmu odehrává, a dále herci Marika Šoposká, Vojtěch Kotek, Martin Hofmann, Táňa Pauhofová a Stanislav Majer.

Další události čtvrtého festivalového dne

Na MFFKV se čtvrtý den uskutečnilo slavnostní uvedení několika dalších projektů. Kromě světové premiéry filmu Vlny proběhl také křest knihy Amerikánka a premiéry soutěžních filmů Oslava a Xoftex. Mezi další premiéry patřily filmy Mosty (Crossing), dokumentární film Ještě nejsem, kým chci být a Cesta na pokraj války

Večírek v Campari Lounge

Na fotografii z večírku v Campari Lounge jsou zachyceni dva hosté v živé konverzaci. V popředí vlevo je tanečnice Veronika Lálová, která si zvolila červené šaty bez ramínek s výrazným rozparkem, což ladí s barvami ikonického drinku Campari. Drží sklenku s nápojem a usmívá se na svého společníka, herce Milana Peroutku, který je vpravo. Milan Peroutka má na sobě barevný sako s květinovým vzorem. V pozadí je vidět několik dalších hostů večírku, kteří rovněž drží drinky a užívají si atmosféru akce.
Pondělní večírek v Campari Lounge rozproudily dámy v červeném, včetně Veroniky Lálové.

Čtvrtý den festivalu proběhl večírek v Campari Lounge, kde se dámy v červeném postaraly o skvělou atmosféru. Česká tanečnice Veronika Lálová zvolila šaty v barvách ikonického drinku, které byly bez ramínek a s dlouhým rozparkem. Spolu s ní se na večírku objevily i missky Veronika Kašáková a Karolína Mališová. Mezi hosty se proplétal herec Milan Peroutka, který během večera několikrát změnil outfit

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2024: Den třetí

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Trápí vás akné? Dělají se vám pupínky, různé vyrážky a vás už to přestává bavit? Možná jste zkoušeli plno mastiček, plno čistících přípravků, ale i tak se vám potíže s pletí stále vrací! Jak vyřešit akné jednou provždy? Dá se to vůbec? Rovnou vám řeknu, že ano! A nyní vám prozradím, jak na to.
Žijete ve spokojeném vztahu, ovšem i když se v něm cítíte opravdu dobře, přesto byste našli něco, co by se dalo zlepšit? Možná tím “něčím” je jeho milostná stránka. Sex ke zdravému vztahu patří, a když to v něm skřípe, začíná to skřípat také mezi dvěma lidmi. Abyste předcházeli nemilým scénářům a aby vás opět zaplavilo štěstí během společné noci s partnerem, vyzkoušejte některý z tipů.
Odvážná a nezapomenutelná. Jana Štefánková, známá nejen jako první česká Playmate, ale také jako ikonická moderátorka pořadu Peříčko, dnes slaví své 50. narozeniny. V článku se podíváme na její úspěšnou kariéru v showbyznysu, kterou po letech vyměnila za život a podnikání na exotických Seychelách.
Většina klientů center zabývajících se laserovou epilací jsou přirozeně ženy. K návštěvě takového centra je vedou především obecně přijímané standardy ve společnosti – každá z nás chce mít hladkou, upravenou kůži na nohou i pažích. Genetické vlastnosti jsou velmi odlišné, ale jedno máme společné: každá chceme vypadat skvěle. A právě zde přichází na řadu laserová epilace.
Vlastní pleťový krém přizpůsobíte typu a stavu vaší pleti. Až vyzkoušíte jeden z těchto jednoduchých a rychlých receptů, budete mít chuť experimentovat s dalšími esencemi a vůněmi.
Naše manželství jsem vždy brala jako ideální soužití muže a ženy. Všichni naši známí nás měli jako vzor toho, jak by to v dlouhodobém vztahu mělo vypadat. Byla jsem do manžela zamilovaná od svých dvaceti let, po několika letech mě požádal o ruku. Jak jsem se ale mýlila v tom nejbližším člověku, kterého mám, to si ani nedokážete představit! Než se objevila jeho nemanželská dcera...
Máte špatný den v práci? Nedaří se vám nebo si vás někdo pěkně podal? Nejste jediní, protože tuhle zkušenost má každý. Když se daří, tak se daří. Podívejte se, jak to může vypadat, když něco skutečně nevyjde.
Doba adventní, pečení cukroví, bramborový salát se smaženým kaprem a očekávání příchodu Ježíška – to vše k Vánocům jak je známe my patří. Ovšem víte, kde se tyto tradice a zvyky skutečně vzaly a kam až sahají kořeny Vánoc?
Zdá se, že se zloději poslední dobou spokojí s čím dál tím menší kořistí a způsobí větší škodu na dveřích a vybavení. Jak jim zabránit ve vloupání?
Kdo by nechtěl zůstat stále mladý? Zpívá o tom i Karel Gott v jedné ze svých převzatých písní. Pravdou však je, že stárneme a nikdo se tomu nevyhne. Naštěstí tu máme úspěšný obor estetické medicíny, který zažívá nebývalý boom. S botoxovými injekcemi ale možná ještě raději počkejte, výsledky lékařských experimentů varují.
Některé z nás se při pojmech „povinné ručení“ a „havarijní pojištění“ jen zatočí hlava při představě, že bychom si jej měly sjednávat samy. Návštěva pojišťoven, porovnání, co nám na přepážkách bylo nabídnuto, ale hlavně: pamatovat si údaje o našem autě. Jenže takto už to dávno neprobíhá! Dnes se pojistíte online, z pohodlí domova. Potřebovat budete jen osobní doklady, velký technický průkaz a několik minut svého času.
Modelace prsou představuje chirurgický zákrok, jehož účelem je změnit tvar prsou. Nejčastěji jde o zvednutí prsou, jejich zpevnění, a případně lze operaci kombinovat s vložením implantátů pro zvětšení prsou. Jde o zákrok, který může ženám pomoci nabýt zpět ztracené sebevědomí.

Výběr článků

Taky jste si někdy připadali jako v noční můře? Nic vám nevychází, cítíte se pod psa a máte chuť všechno vzdát! Proč tomu tak vlastně je? Proč se vám nedaří a ostatním ano? Jde to vůbec změnit? Mohou vám věci konečně začít vycházet? Já říkám ANO! Pojďme se na to společně podívat...
Černé tečky jsou noční můrou nás všech. Objeví se již pár dní poté, co opustíme kosmetický salón, a vracejí se s železnou pravidelností. Možná jste ale ještě nepřišli na správný způsob, jak na ně. Máme pro vás TOP tipy, jak s nimi zatočit!
Médii v poslední době hýbou protichůdné zprávy o elektronických cigaretách. Amerika je dokonce oficiálně s ohledem na aktuální vysokou úmrtnost mládeže, v souvislosti s elektronickými cigaretami, zakazuje. Je vapování pro kuřáky spíše nebezpečím, nebo lepší alternativou? Ptali jsme se MUDr. Marka Dvořáka.

Nepřehlédněte

Tento týden se Slunce nachází ve znamení Raka, což přináší emocionální hloubku a zaměření na rodinu a domov. Planeta Saturn ve znamení Ryb nabere o víkendu zpětný chod, ve kterém bude až do poloviny listopadu. Planetární postavení nám tak dává druhou šanci. Jaké jsou sliby, které jste dali sobě či jiným, že něco začnete, uděláte, pomůžete zrealizovat nebo přestanete dělat, a pořád jste tak neučinili?
Tolik krásných věcí může člověk vyrobit úplně sám. Kreativní DIY nápady vám napoví, jak je to snadné. Zaručeně najdete něco, co budete chtít i u vás doma! Perfektní nástěnné hodiny, jaké nemá nikdo jiný, dřevěný dekor přímo na zdi, pohodlné zahradní posezení z palet a další vychytávky. Co se vám líbí nejvíc?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek