Čtvrtek , 17. 10. 2024

Hedvika

Madonna zaznamenala historický úspěch v Riu: Její koncert si nenechalo ujít 1,6 milionu fanoušků

Madonna opět dokázala, že je nekorunovanou královnou popu, když na závěrečném koncertě svého celosvětového turné na pláži Copacabana v Riu přilákala neuvěřitelných 1,6 milionu diváků. Koncert plný jejích největších hitů nejen oslavil čtyřicet let její hudební kariéry, ale zároveň se zapsal do historie jako jedna z nejvýznamnějších hudebních událostí na této proslulé pláži.
Madonna
Zpěvaččino vystoupení údajně vidělo až 1,6 milionů fanoušků.

06. 05. 2024

06. 05. 2024

Madonna úspěšně zakončila své světové turné v Riu

Madonna přilákala obrovské množství diváků na svůj bezplatný koncert na proslulé pláži Copacabana v Rio de Janeiro. Tento koncert byl závěrečnou zastávkou jejího světového turné, které trvalo od loňského října a sloužilo jako oslava čtyřiceti let na hudební scéně. Podle magazínu Deadline se Madonnino vystoupení účastnilo až 1,6 milionu lidí, což překonává návštěvnost mnoha předchozích koncertů na této lokaci.

Repertoár plný hitů

Koncert zahájila Madonna písní “Nothing Really Matters” z roku 1998 a během večera představila řadu dalších svých hitů, včetně “Like a Virgin”, “Hung Up” a “Like a Prayer”. Na pódiu se jí přidali i populární brazilští umělci jako Anitta a Pabilo Vittar, což jen zvýšilo atraktivitu celého večera. Tento výběr písní jasně ukazuje, jak široký repertoár má zpěvačka k dispozici po desetiletích úspěšné kariéry.

Madonna
Zpěvačka předvedla největší show.

Historie a význam Copacabany

Copacabana je oblíbené místo pro pořádání velkých koncertů, což dokazuje i předchozí návštěvnost. Naposledy zde před Madonna v roce 2006 vystoupili Rolling Stones pro 1,2 milionu fanoušků. Největší návštěvnost však zaznamenal v roce 1994 Rod Stewart s rekordním počtem čtyř milionů lidí. Koncerty na této pláži jsou známé nejen díky své velkoleposti, ale i ikonickému výhledu na moře a město, což přispívá k jedinečné atmosféře akcí.

Na celý koncert se můžete podívat zde.

Madonnin koncert tak nejen že ukončil její celosvětové turné, ale zároveň se zapsal do historie jako jeden z nejvýznamnějších hudebních večerů na Copacabana pláži. Celkově, Madonna opět potvrdila svou pozici ikony pop music, přičemž její koncert pod širým nebem se stal nezapomenutelným zážitkem pro miliony jejích fanoušků.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Ilona Csáková vydává nový singl Afrodiziaka

K TÉMATU  Od zpěvačky Spice Girls k módní návrhářce a matce čtyř dětí: Victoria Beckham slaví 50 let

Od zpěvačky Spice Girls k módní návrhářce a matce čtyř dětí: Victoria Beckham slaví 50 let

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Tento týden nás čeká zajímavý astrologický vliv, který přinese změny a nové začátky pro všechna znamení zvěrokruhu. Planety se usazují v pozicích, které podporují komunikaci, vztahy a osobní růst. Ukončení retrográdního Merkuru a vstup Venuše do znamení Váhy přináší harmonii do vztahů a uklidňuje napětí v komunikaci. Přečtěte si, co vás čeká v následujících dnech a jak můžete využít planetární energii ve svůj prospěch.
I když se nacházíme v druhé polovině roku 2020 a i když se už začíná mluvit o trendech příštího roku, pozastavme se nad tím, co se nosí právě letos. Stravte tak poslední měsíce roku v nejstylovějších modelech, které jsou aktuálně in.
Své zdraví můžeme potěšit různými způsoby. Můžeme začít konečně sportovat nebo se více hýbat. Můžeme si svůj jídelníček zpestřit a dodat do něj potraviny či suroviny, za které nám naše tělo poděkuje. V ideálním případě bychom měli do jídelníčku zakomponovat lněný olej, což je superpotravina výjimečná svými zdravotními benefity. Už jste slyšeli o tělu prospěšných účincích lněného oleje?
Při nakupování na internetu můžete narazit na řadu zajímavého. Při házení oblíbených nápojů do virtuálního košíku na vás může vyskočit třeba takzvaný matcha čaj, který vás zaujme pro svou nápadně zelenou barvu. Právě díky ní se nad ním pozastavíte a přemýšlíte, jestli si ho také vhodit či nevhodit do onoho koše. Nakonec však kliknete na "dokončit nákup" s tím, že si ho zakoupíte někdy příště. Pojďme si prozradit, proč se této chyby v budoucnu nedopustit.  
Svatební den bývá pro mnoho lidí tím nejkrásnějším. Když žena dostane zásnubní prstýnek, začne se jí v hlavě točit milion věcí, které by na svatbě chtěla mít. Důležité je, se z toho nezbláznit. Pokud si můžete dovolit zaplatit společnost, která se organizací svateb zabývá, ušetříte si určitě mnoho starostí a nervů, ale z finanční stránky to asi nebude žádný med. Pokud děláte svatbu na vlastní pěst, nejlepší bude, pokud si všechny důležité věci budete sepisovat do deníčku. A to nejen množství hostů, velikost dortu, místo konání svatby, ale také samotný rozpočet, který se za svatbu chystáte utratit.
Možná si i vy někdy povzdechnete, že vaše příjmení není nejkrásnější. Třeba jste vždy tiše záviděly spolužačce její příjemné a zvučné příjmení. Než budete klesat na mysli, pojďte se s námi podívat na opravdu velkou sklizeň toho, co se v naších zemích skutečně vyskytuje. Co byste řekly tomu, kdybyste se jmenovaly třeba…
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.
Každý, kdo umí perfektně druhý jazyk, vám řekne, že nejlepší metodou, jak se ho naučit, je cestovat a žít v zahraničí. Ne každý k tomu má však vytvořené podmínky. Někomu chybí odvaha, jinému peníze a někdo zkrátka hledá jiné cesty.
Máte toho v práci moc a o víkendu se nevzmůžete na víc než vyprat, uvařit oběd a uklidit? Zkuste si udělat trochu času pro sebe, aktivně si odpočinout a zažít něco nového. Nechte děti u babičky a s partnerem si vyjeďte na Jižní Moravu. Tento kouzelný kraj je ideálním místem pro to vydat se na cestu za ochutnáváním vína a sportem na kolech. Co všechno tedy můžete na Jižní Moravě během víkendu zažít?
Máte v plánu zahradní párty? Léto je tady a nejlepší místo pro posezení s přáteli je venku. Grilování, oslava narozenin nebo jen tak, připravte stůl snů! Pokud máte zahradu, je hlavní problém vyřešený. Nemusíte nutně sedět pod vaším přístřeškem, zkuste netradičně posadit hosty uprostřed pozemku na trávníku. A pokud zahradu nemáte, můžete udělat to samé někde za domem. Dny jsou dlouhé a večery teplé, takže vám nic nebrání posedět, jak dlouho jen budete chtít. Důležitá je ale příprava, aby bylo po ruce všechno!
Dnešní doba se těší oblíbenosti zdravého životního stylu s dostatkem pohybu. Proto není divu, že se zejména ženy snaží vedle vyváženého jídelníčku také pravidelně cvičit a záleží jim na vyrýsované postavě. Pokud i vy toužíte po pevném a kulatém zadečku, je na čase najít ty nejefektivnější cviky, které můžete cvičit i v pohodlí domova a zapojit hýždě.

Výběr článků

Každý z nás občas vytřídí nějaké oblečení ze skříně. Jenže nastává otázka, kam s ním? Obvykle chceme, aby se stále pěkné a zachované kousky dále využily, můžeme je tedy prodat, darovat nebo je hodit do kontejnerů na textil. Tato možnost je nejjednodušší, navíc lidé věří, že tohle oblečení dále využije charita a rozdá co nejvíce věcí potřebným. Je tomu ale skutečně tak? Kam doopravdy oblečení z kontejnerů na textil putuje?
All beige outfity. Nekončící trend, který bychom už mohli označit pomyslnou značkou nadčasovost. Za těch pár let, co tu s námi je, by si to zasloužil. Stejně jako černá, bílá či námořnicky modrá patří i béžová mezi barvy, se kterými nikdy nešlápnete vedle.
Máte někoho, s kým jste se nedávno pohádaly? Pak je čas se usmířit! Dnes vám to půjde skvěle! Dopřejte také trochu zdraví svým játrům a bacha na rande, pokud si představujete, že bude něco víc. Co ještě pro dnešek radí astroložka Naďa Šmídová?

Nepřehlédněte

Dnes si připomínáme smutné dvacetileté výročí od odchodu legendární české herečky Heleny Růžičkové. Talentovaná umělkyně, která oslnila diváky svým hereckým projevem ve filmech i na divadelních prknech, zanechala nezapomenutelnou stopu v české kultuře. Připomínáme si její kariéru plnou úspěchů, ale také tajemné schopnosti předvídat nejen osud ostatních, ale i svůj vlastní. Článek nahlíží na její životní pouť, filmové triumfy a ukazuje i na dramatické okamžiky, které vedly k jejímu předčasnému rozloučení se světem.
Všimly jste si, dámy, že hráči hokeje jsou tak sexy, že pod nimi i ten led taje? Abyste pochopily, co tím myslíme, podívejte se na seznam 10 nejhezčích a nejžhavějších hokejistů posledních let. Věřte, že vaše sny se dostanou na trošku jiný level než doposud.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek