Sobota , 11. 05. 2024

Svatava

Hnízdečko pro miminka od oblíbené značky JUKKI

Hnízdečka pro miminka jsou důležitou součástí dětské výbavy. V čem tkví benefity dětského hnízdečka, kde kvalitní hnízdečko pro miminka pořídit a jak ho vybrat? Nejlepší řešení přináší obchod JUKKI. Tedy polský výrobce a prodejce produktů péče o děti, v jehož nabídce naleznete vše, co k péči o dítě potřebujete.

Hnízdečko pro miminka – podstatná součást dětské výbavy

Ačkoliv by se mohlo zdát, že hnízdečko není pro miminka zase tak podstatné, opak je pravdou. Hnízdečko děti milují především kvůli stísněnému prostoru, díky kterému zažívají stejný pocit obklopení a bezpečí jako v průběhu těhotenství. Při narození tuto stísněnost přirozeně ztrácí. Právě proto se miminka po porodu balí do zavinovaček, aby se jim alespoň trochu navrátil pocit stísněnosti. Hnízdečka pro miminka tento pocit ještě více umocňují. Správné hnízdečko by proto nemělo být příliš prostorné, aby děťátko mohlo zažívat stejné stísnění, jako u maminky v bříšku. 

Hnízdečka pro miminka od značky JUKKI

JUKKI přináší hnízdečko pro miminka v různých velikostech, které jsou speciálně navrženy pro potřeby dítěte konkrétního věku. Původně byla vyráběna pouze hnízdečka pro novorozená miminka. Jelikož se však poptávka po hnízdečkách pro větší děti neustále zvyšovala, v současnosti na trhu naleznete hnízdečka i pro větší miminka. 

Jak vybrat hnízdečko pro miminka? Aby bylo hnízdečko pro děťátko co nejvíce příjemné, a bylo navíc prospěšné i po zdravotní stránce, přináší vám JUKKI pouze vysoce kvalitní a detailně zpracovaná dětská hnízdečka. Nejvíce populární jsou hnízdečka z prodyšných materiálů, jako je například měkounká bavlna, která je příjemná na dotek. 

Co se týče velikosti, dětské hnízdečko můžete zakoupit v mnoha rozměrech. JUKKI nabízí hnízdečka až do velikosti XXL. Nejmenší hnízdečka bývají obvykle dlouhá 60 až 70 cm. Ta jsou ideální pro novorozená miminka do zhruba 6 měsíců. Následně doporučujeme přejít na hnízdečka dlouhá 70 až 80 cm sloužící dětem do 1 roku. Velká hnízdečka jsou ideální pro batolata do 3 let. 

Dále se při výběru zaměřte na design. V první řadě je důležité se řídit materiálem. Následně volte barvu a motivy. Zatímco pro holčičky rodiče většinou pořizují růžové modely, pro chlapečky upřednostňují modrá hnízdečka. Za zmínku však stojí také velice populární hnědá, béžová či šedá hnízdečka. 

K TÉMATU  Zajímá vás výstavba nových bytů? Podívejte se, na 3 zajímavosti, které možná nevíte

Další sortiment z nabídky obchodu JUKKI

Co přesně obchod JUKKI nabízí, odkud pochází a jaká je jeho hlavní myšlenka? 

JUKKI je polský výrobce prodávající vlastní produkty nejen péče o děti již od narození, ale také doplňky pro milující maminky. Veškeré zboží, které JUKKI nabízí, je vyrobeno s ohledem na dětské potřeby, pečlivostí, láskou a precizností. Obchod JUKKI si je totiž velice dobře vědom, že děti si vždy zaslouží jenom to nejlepší! Jelikož JUKKI obchod prodává pouze to, co sám vyrobí, má nad vším absolutní kontrolu. Přináší tak zákazníkům výhradně produkty ušité z pečlivě vybraných materiálů, které jsou k jemné dětské pokožce maximálně šetrné. 

Produkty z nabídky JUKKI jsou bezpečné, kvalitní a pohodlné. Přesto vás mile překvapí jejich extra příznivá cena. JUKKI totiž dobře ví, že péče o dítě je velice nákladná, a tak se své ceny snaží držet co nejníže. Rozhodně přitom ale nezapomíná na kvalitu. Ta je vždy na prvním místě!

JUKKI se řídí heslem „Fandíme skvělým rodičům“. A hodnocení 4,66 z 5 jen dokazuje, že to tak skutečně je. 

Dětský sortiment JUKKI je dělen do několika kategorií. Těšit se můžete na již zmiňovaná dětská hnízdečka, oblečení pro miminka, hračky, deky a polštáře, vybavení dětského pokoje, dětské povlečení, doplňky pro cestování a produkty péče o dítě. Kromě dětí myslí JUKKI také na maminky. Pro ty má ve své nabídce výrobky vhodné pro období těhotenství i po porodu – těhotenský polštář, odsávačku mléka, kojící polštář, těhotenské punčochy či například jednorázové poporodní kalhotky.

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sváteční období je v plném proudu, a s ním přichází potřeba najít rovnováhu mezi odpočinkem a aktivitami. Dnešní pondělní článek na Dámské Lize se věnuje této výzvě, přináší nápady a tipy, jak aktivně odpočívat mezi svátky. Bez ohledu na to, zda preferujete venkovní dobrodružství, relaxaci v pohodlí domova, nebo nové zážitky s rodinou a přáteli, čekají vás inspirace, jak plně využít krásné chvíle mezi vánočními svátky.
Pracoviště je podle statistik třetím nejčastějším místem, kde se můžete potkat se svou drahou polovičkou, a až třetina Čechů v práci prožila alespoň chvilkový románek. Láska v kanceláři může být krásná a vzrušující, ale zároveň s sebou může přinést i řadu nepříjemností. Jaké jsou tedy klady a zápory takového vztahu?
Řada lidí interiér svého domu v průběhu života změní, zrekonstruuje, aby byl hezčí a modernější. O každém to ale neplatí.
Kašle a smrká kdekdo. Nachlazení a podzimní virózy se rychle šíří. Navíc opět začínají růst čísla nakažených koronavirem a na dveře klepe pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas pořádně posílit obranyschopnost! Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který naboostuje vaši imunitu.
Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat očistu. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala v závěru roku pořádně zabrat. Chcete-li jim ulevit, zapojte se do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při detoxikaci organizmu a navíc podpoří vaši obranyschopnost.
Zjištění, že vás váš partner nevěrný, může být bolestivým a emotivním zážitkem. Naše srdce hledá odpovědi a cesty, jak se vyrovnat s touto obtížnou situací. V našem článku "Byl mi nevěrný, co s tím?" se budeme společně zabývat tímto citlivým tématem. Prozkoumáme, jak se vypořádat s emocemi, jaké jsou možné kroky směrem k uzdravení a jak budovat důvěru znovu, pokud je to vaším cílem. Přečtěte si o zkušenostech jiných lidí, kteří prošli podobným setkáním, a možná najdete inspiraci pro vlastní cestu k uzdravení a nalezení klidu v srdci.
Znáte je všechny? Že neznáte ani jedno? Vyvedeme vás z omylu, určitě už jste je někdy někde slyšeli, ale možná pro vás bylo tak těžké je zpracovat, že jste je raději hned vypustili z mysli. Je jich určitě několik desítek. Myslíme slov, která se nějakým způsobem prosadila v běžném užívání, ale obvykle nám trhají uši. Která slova to jsou?
I když školy a školky fungují, tak většina dětí v nich moc času netráví. Stačí jim totiž pár dnů v kolektivu a onemocní. Chřipku střídá nachlazení či angína. Během měsíců, kdy byly doma a nosily roušky, se oslabila jejich přirozená obranyschopnost a nyní jim stačí málo. Tohle byste měli udělat, abyste jejich imunitu opět nastartovali a vaše ratolesti trávily více času v lavici než v posteli.
Rychle dojet do mateřské školky, odložit dítě paní učitelce a už abychom byli v práci. Rodiče dnes často spoléhají na to, že paní učitelka ve školce (škole) se už nějak postará o to, co je třeba. Před výchovou ale neutečeme, a ani se nezbavíme odpovědnosti z ní vyplývající. Pro dítě je největší autorita rodič. Ve školce se navíc dítě má učit jiné věci, než to, co jako rodiče doma zanedbáváme.
Plánujete svou letošní dovolenou? Nelákalo by vás však pouze ležení u moře, ale spíše aktivní dovolená? Vaše kroky mohou směřovat na Kostariku – zemi adrenalinu a zážitků.
Jak vyšroubovat prasklou žárovku nebo čím vyčistit varnou konvici od usazenin? To a mnoho dalšího se dozvíte ve videu. Vše zvládnete do pěti minut!
To, že je nutné dodržovat pitný režim, to je každému známý fakt. Že čistá voda je nejprospěšnější tekutinou, to je taktéž zcela každému jasné. Jenže pití pouhé čiré vody, to člověku může zevšednět a začne vymýšlet způsoby, jakými si hydrataci ozvláštnit.

Výběr článků

V současnosti se ženy dělí převážně na dvě skupiny. Některé nedají dopustit na menstruační kalíšek, jiné vždy raději sáhnou po klasických vložkách nebo tampónech. Před časem však na náš trh dorazily i menstruační kalhotky. Pokud se tedy rozhodujete, po čem sáhnete zrovna vy, čtěte dál.
Na Vánoce zařizujete kromě dárků ještě dekorace. Inspirujte se jednoduchými nápady. V hlavní roli jsou svíčky, světýlka a nějaký přírodní materiál.

Nepřehlédněte

Nedávná událost, velká bouře na řeckém poloostrově Chalkidiki, ukázala, že je mezi cestovateli stále mnoho těch, kteří nejsou připraveni na mimořádné situace. Cestovní pojištění je nutností, protože vás běžně může potkat na dovolené úraz, havárie či porucha automobilu, zemětřesení, setkání s divokým zvířetem, či dokonce teroristická akce. Jak se zachovat, abyste z události vyšla pokud možno nepoškozená?
Jednou z možností, jak pozitivně ovlivnit vzhled našeho obličeje, je obličejová jóga. Jedná se o krátké cvičení, které umí oddálit projevy stárnutí a pozitivně naladit tělo i mysl. V čem spočívá?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek