Středa , 08. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

Podle jakých kritérií vybírat do letošního šatníku mikinu?

Chcete-li jít s dobou, pořiďte si do vašeho šatníku alespoň jednu stylovou dámskou mikinu. Pokud netušíte, jaké kousky budou v letošní sezóně in, nemusíte zoufat. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto se pojďte inspirovat společně s námi. Máme pro vás nejrůznější tipy na trendy kousky a dokonce vám prozradíme, jak je vkusně zakomponovat do letošního outfitu
mikina
Pokud netušíte, jaké kousky budou v letošní sezóně in, nemusíte zoufat. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme.

Jaké modely dámských mikin budou letos in?

Trendy dámská mikina může mít mnoho podob. Letos budou hrát prim dámské mikiny v oversized střihu. Ten však není pro každou z nás. Tyto kousky budou slušet zejména dívkám a ženám s vyšší postavou. Nízké ženy by tyto mikiny zbytečně opticky snižovaly a také rozšiřovaly. A to je v módě nežádoucí. Ženy s drobnou postavou tak mohou vsadit spíše na dámské mikiny v slim fit střihu.

Ty dokonale obepnou jejich postavu a dají vyniknout ženské figuře. Máte-li nějaké to kilo navíc, bude pro vás jako dělaná dámská mikina v relaxed fit nebo v regular fit provedení. Tyto mikiny jsou volnější a skvěle zapadnou do vzdušných outfitů. Letos nezapomínejte na stylové mikiny s kapucí. Kapuce na dámské mikině má nejen praktickou, ale také estetickou funkci. Nejen že tedy dobře vypadá, ale ochrání vás i před nepříjemným větrem či před krátkou dešťovou přeháňkou.

Hodí se tedy nejen do uzavřených, ale také do venkovních prostorů. Do hal a jiných uzavřených prostorů můžete oblékat i mikiny, které kapucí nedisponují. Ve finále to bude záležet na vás a na vašich prioritách.

Jaký design mikiny pro ženy bude v letošní sezóně ten pravý?

Dámské mikiny najdeme v jednobarevném i ve vícebarevném provedení. Letos budou v kurzu mikiny v přírodních a v pastelových barevných tónech. Stylová oversized mikina může mít na sobě i potisk. Samotný potisk může být různý. Některé ženy dají přednost celoplošnému potisku, jiné se zase spokojí s malým logem své oblíbené módní značky.

Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. K mikině s potiskem volte už jen jednobarevné kalhoty, legíny či decentní sukni. Příliš barev, vzorů nebo motivů v jednom outfitu by mohlo působit nesourodě.

K TÉMATU  Dopřejte vašim nohám to nejlepší a obujte zdravotní obuv

K jakému oblečení, obuvi a k jakým doplňkům nosit trendy dámskou mikinu?

Dámská mikina lze zakomponovat do sportovních, ale také do ležérních outfitů. K dámské mikině se výborně hodí cargo kalhoty s praktickými kapsami. Ženy a dívky ji mohou kombinovat také s džíny s vysokým pasem nebo s legíny. Vysoký pas vás opticky zúží a protáhne. Díky tomuto modelu kalhot tak vynikne vaše figura v celé své kráse.

K mikině se dále hodí i teplákové kalhoty. Letos se poohlédněte po modelu v tzv. Y2K stylu. Dámské mikiny se skvěle kombinují i se sportovními sukněmi nebo s šaty. K těmto modelům volte mikiny se zipem. Ty totiž dodají vašemu outfitu patřičnou dávku elegance. Dámskou mikinu mohou ženy nosit např. k mladistvým sneakersům. V kurzu budou nízké i kotníčkové modely. Absolutním hitem budou letos boty na platformě.

I ty tak můžete vkusně zařadit do outfitu s dámskou mikinou. Outfit pak můžete obohatit o kožený batoh nebo o tašku přes rameno. Na hlavu si pak můžete nasadit trendy baseballovou čepici nebo truckerku. Takto postavený outfit nebude mít daleko k dokonalosti. Na módní dámské mikiny se můžete podívat např. i tady: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena/obleceni. Zde si přijde na své každá milovnice módy.

Zdroje článku:
sinsay
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Body, které souvisí s orgány v našem těle, najdeme na našich nohou, rukou, i po celém těle. Pomocí jejich stimulace si jednoduše pomůžete od zdravotních potíží. Pojďte je najít společně s námi!
Hledáte-li pohodlné a zároveň vysoce módní boty na léto, budou polobotky tím správným řešením i pro vás. Na trhu existuje celá řada trendy polobotek. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely polobotek vybírat a jak je vhodně kombinovat s oblečením, aby byl váš outfit dokonalý. Čtěte a inspirujte se s námi!
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
Věříte v budoucnost sociálních sítí? Podnikáte a chcete se se svojí značkou prosadit v online prostředí? Skvělým zdrojem informací pro vás mohou být knihy na téma sociální sítě. Dozvíte se, jaké sítě jsou pro vás nejvhodnější, jaký mají potenciál a jak na nich vybudovat své jméno. Pojďme se podívat na ty nejlepší!
Jak zvýraznit rty, když zrovna nemáte po ruce rtěnku? Čím obohatit lak na nehty? K čemu je dobrý citron? Vyzkoušejte nápadité vychytávky pro vaší krásu.
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.
O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
V dnešní době je velmi jednoduché zajít do obchodu a koupit si síťku pomerančů nebo citronů. Je to samozřejmě skvělé řešení vitaminu C, rozhodně lepší než polykání tabletek, které kromě vitaminu C obsahují celou řadu dalších nepotřebných látek.
Milán – mekka módy, kam se dostanete prakticky za pár korun. Dopravu můžete zvolit leteckou, ale ve hře je i jízda osobním autem (vždyť leží sotva 800 kilometrů daleko). Ať už se však do italského města dostanete jakýmkoli způsobem, nezapomeňte zde navštívit řadu nádherných míst. Tahle jsou ta nejdůležitější, abyste skutečně mohli říct, že jste viděli Milán po všech jeho stránkách.
Přejete si, aby se ve vaší ložnici nebo obýváku vyjímal originální lapač snů? Tento kouzelný bytový doplněk má podle starých indiánů dokonce magickou moc. Už se těšíte, až si vyrobíte ten svůj?
Společnost RunCzech, organizátor Volkswagen Maratonu Praha a mnohých dalších populárních běžeckých závodů a akcí, se spojil se společností Rakuten Viber, která provozuje jednu z předních světových komunikačních aplikací Viber.
I když se Česká republika opět začíná otvírat veřejnosti, stále jsou mnohá místa zavřená nebo opředená přísnými hygienickými pravidly. I proto se stále řada rodičů ptá, kam vyrazit s dětmi, když mnoha místa jsou stále ještě veřejnosti nepřístupná. Naštěstí pro vás máme několik konkrétních tipů.

Výběr článků

Jak poznat u dětí, že se objevily neštovice? Jak se správně o pupínky na dětské pokožce postarat a co dělat, aby pupínky co nejrychleji zmizely, nejlépe bez pozdějších jizviček?
Komunikace je základ dobrého vztahu, ale existují některé výroky, které mají zbytečně negativní dopad. Tady jsou ty, které chlapovi raději neříkejte. Možná vám přijdou v pořádku, ale jejich použití může mít trochu jiný efekt, než očekáváte.

Nepřehlédněte

Kolují všude a někdy je těžké vyfiltrovat, co je pravda a co je pouhá spekulace. Mýty jsou zkrátka nedílnou součástí nejen internetového dění, a na pár takových se spolu podíváme. Přesněji na tvrzení o jídlech, která zhoršují a podporují tvorbu akné, a přitom tomu tak ve skutečnosti není.
Sledujete nejnovější módní trendy, nebo vás absolutně nezajímá, co je zrovna IN nebo OUT? V průběhu času se trendy mění a co bylo módním faux pas před deseti lety, dnes může být šik. Anebo naopak. Existuje však pár módních jevů, které lze za trapas považovat v každé době.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek