Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Získejte dokonalý letní vzhled s novými trendy ve světě opalování

S blížícím se létem se všechny ženy těší na slunečné dny a plážové dovolené. Je to čas, kdy si můžeme vychutnat sluneční paprsky a přidat trochu barvy našemu životu. Ale abychom si užily sluníčka v plné míře, je důležité chránit naši pokožku a zároveň dosáhnout krásného a přirozeného opálení. V tomto článku vám přinášíme tipy na inovativní produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalého letního vzhledu. Od krému do solária až po samoopalovací krém na obličej - máme pro vás všechno!
opalování
Jaké jsou současné trendy v opalování?

Nová generace opalování: Krém do solária pro zdravé opálení

Zdravé a rovnoměrné opálení je snem každé ženy. S novou generací krémů do solária můžete dosáhnout přirozeného opálení bez negativních účinků na pokožku. Inovativní složení těchto krémů zajišťuje ochranu proti škodlivým UV paprskům a současně stimuluje tvorbu melaninu, který je zodpovědný za opálení. Vyberte si z široké škály krémů do solária s různými úrovněmi ochrany a přizpůsobte si opálení svým potřebám. Buďte krásně opálené, aniž byste musely trávit hodiny na slunci!

Sjednocená pleť s pomocí samoopalovacího krému na obličej

Příchod letního období znamená, že naše pleť potřebuje dodat zářivost. Ale co když nemáte čas strávit hodiny venku nebo se bát negativních účinků slunečních paprsků? Samoopalovací krémy na obličej jsou skvělým řešením. Tyto inovativní produkty vám umožňují dosáhnout přirozeného opálení na obličeji bez vystavení se slunci. Vyberte si samoopalovací krém na obličej, který odpovídá vašemu tónu pleti, a aplikujte ho s lehkými pohyby. Vaše pleť bude sjednocená, svěží a přirozeně opálená.

Expertní rady pro bezpečné opalování a péči o pleť

–        Při opalování je důležité pamatovat na ochranu pokožky. Ať už se rozhodnete pro krém do solária nebo samoopalovací krém na obličej, dodržujte následující expertní rady:

–        Vždy používejte krémy s odpovídajícím faktorem ochrany proti slunečnímu záření (SPF). Vyšší SPF chrání pokožku lépe před škodlivými UV paprsky.

–        Nanášejte krémy pravidelně a dostatečně množství. Nezapomeňte na opakovanou aplikaci po plavání nebo po vysušení ručníkem.

–        Pokud používáte samoopalovací krém na obličej, před aplikací důkladně očistěte pleť a pečlivě nanesete krém. Vyhněte se očním okrajům a obočí.

–        Po opalování nezapomínejte na hydrataci pokožky. Používejte kvalitní hydratační produkty, které obnoví vlhkost a zářivost pokožky.

K TÉMATU  Léto přeje aktivitě klíšťat. Jak se preventivně bránit a jak správně postupovat, když už se zakousne

–        Dodržujte zdravý rozum a vyhýbejte se přímému slunci ve špičce dne. Hledějte stín, nosíte ochranné klobouky a sluneční brýle.

–        S novou generací krému do solária a samoopalovacími krémy na obličej je dosažení dokonalého letního vzhledu snadnější než kdy jindy. Buďte připraveny na slunečné dny s krásnou a zdravou pokožkou. Nezapomeňte vždy dbát na ochranu pokožky a dodržovat

–        Užijte si léto plného slunce a radosti s úžasným vzhledem, který si zasloužíte!

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jaké jsou vaše plány a cíle? Chcete zůstat v zajetých kolejích zaměstnance? Nebo prahnete po výstupu ze své zóny komfortu, která s sebou nese také start podnikání? Ať už chcete rozjet velkou společnost nebo působit „na vlastní noze”, v obou případech by vám v knihovně mělo dřímat několik knižních výtisků, které mohou člověka sedmimílovými kroky posunout kupředu.
Bolesti zad jsou velkým problémem naší populace. Mají mnoho příčin. Od špatného a dlouhodobého sezení, přes špatné držení těla, až po přetěžování, nebo třeba špatné matrace na našich postelích.
Rozhodli jste se zhubnout přebytečná kila? Chcete konečně dosáhnout vysněné štíhlé linie? Doporučujeme vsadit na plavání. Jen málokdo si uvědomuje, jak efektivním sportem plavání vlastně je. Pojďme si prozradit, jak dlouho musíme plavat, abychom konečně zhubli.
Existuje několik možností, jak se vyspat i tehdy, pokud váš partner hlasitě chrápe. Jednou z možností je jít spát do jiné místnosti. Pak existují samozřejmě i vtipná doporučení, jako je přilepit partnerovi pomocí lepicí pásky na záda míček. Ví se, že chrápání je nejintenzívnější, když dotyčná osoba spí na zádech. Míček přilepený na pyžamo (na záda) zabrání, aby se člověk na záda překulil.
Dnešní doba je zrychlená, spoustu lidí je pod tlakem a pod vlivem stresu. Patříte mezi ty, kteří zažívají stres v každodenním životě? Přáli byste si to jednou provždy vyřešit? A jde to vůbec? V tomto článku si povíme, odkud se stres vlastně bere a taky uvidíte, že je možné s ním jednou provždy skoncovat!
Popraskané rty, suché koutky, odchlíplé kousky zrohovatělé kůžičky. Když jen trochu zanedbáte péči o své rty, podzimní počasí vám to vrátí i s úroky. Nemusíte kupovat syntetické balzámy na rty. Vyrobte si svoji vlastní péči z přírodních ingrediencí.
Viber, jedna z předních světových aplikací pro zasílání zpráv, se spojila s útulkem Bouchalka, který pomáhá psům, kteří čekají na nové majitele nebo kteří se ztatili. Viber nedávno představil lokalizovaný balíček samolepek určený právě pro milovníky psů a pokud i vy chcete přispět pejskům v Bouchalce.
Pořád šetříte a nic neušetříte? Nebo snad nemáte z čeho šetřit, ačkoliv nevyděláváte úplně málo? V tom případě vám chybí finanční gramotnost. Že ani nevíte, co to je? V tom případě vám prozradíme, že je to to, co vás ve škole bohužel nenaučili.
Tento měsíc rozhodne. Pandemie dosáhla v Česku dalšího vrcholu a téměř zastavila život. Děti opět zůstaly doma a školy se zcela uzavřely. Jenže i mezi nimi nejmenšími přibývá nemocných. Jejich obranyschopnost je oslabená. Chybí jí přirozené podněty a dlouhá zima vyčerpala zásoby vitaminů. Nelze se tak divit, že přibývá také dětských pacientů.
Každý jsme tím místem prošli. Někdo bez ztráty kytičky dal své zkoušky na poprvé, jiný se trápil a ani po několika pokusech mu řidičák nedali. Pojďte se podívat na přehled zábavných kousků z autoškoly. Třeba i vaše auto při té vzpomínce zaskáče radostí - co vy a autoškola?
Vlastní pleťový krém přizpůsobíte typu a stavu vaší pleti. Až vyzkoušíte jeden z těchto jednoduchých a rychlých receptů, budete mít chuť experimentovat s dalšími esencemi a vůněmi.
Ženy v České republice otálejí s těhotenstvím stále častěji. Průměrný věk prvorodičky se zvyšuje a během několika posledních let překročil hranici třiceti let. Lékaři před tímto trendem pravidelně varují a upozorňují, že i na reprodukční kliniky vyráží ženy až v příliš vysokém věku.

Výběr článků

Zboží z Německa a Německé potraviny - slova, která vyvolávají v mysli mnoha lidí asociace na vynikající kvalitu a špičkové produkty. Pro moderní ženy, které dbají na svůj životní styl a chtějí nakupovat inteligentně, je Německo vynikajícím zdrojem kvalitních výrobků a příležitostí k úsporám. V tomto článku vám přinášíme praktické tipy, jak se stát mistrkou nakupování a získat ty nejlepší produkty z Německa, aniž byste zbytečně utrácely.
Kočka cejlonská je nejmenší kočka na světě. Tento ohrožený druh žije pouze na jihu Indie a ostrově Srí Lanka. Kvůli náročnosti chovu můžete tohle zvířátko spatřit u nás pouze v Zoo Liberec a Zoo Ostrava. Malý noční predátor je ztělesněná roztomilost! Posuďte samy.
Definice sendvičové generace je jasná. Je to jak šunka a sýr v sendviči, stlačeni mezi péči o děti a rodiče či prarodiče. Děti, které jsou na nás ještě závislé a zároveň je nutné pečovat o stárnoucí rodiče a prarodiče jednoho z manželů, v horších případech dokonce obou. A práci za vás také nikdo neudělá. Jak si zachovat zdravý rozum, klid a v této psychicky i finančně náročné situaci?

Nepřehlédněte

Hormonální dieta rozhodně neslibuje instantní zázrak v podobě drastické diety a následného jojo efektu. Naopak. Principem je především pochopení fungování těla a jeho správné naladění pomocí stravy. Hubnutí je až bonusový efekt.
Nic netrvá věčně, ani šťastný vztah bez hádek a nedorozumění. Jestliže už máte nějaké ty společné roky za sebou a přijde vám, že váš vztah uvadá, neházejte flintu do žita, ale chopte se kormidla a manželství zachraňte. Nevíte jak? Poradíme vám.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek