Neděle , 05. 05. 2024

Květoslav

Na jaře do kina: Na své si přijdou romantici, drsňáci i fanoušci Marvelu

Patříte mezi milovníky filmových novinek, nebo jste naopak v kině nebyli ani nepamatujete? Letos na jaře má premiérů celá řada báječných filmů a to je skvělá příležitost vyrazit za kulturou. Jaké filmy patří mezi ty nejočekávanější v dubnu a květnu? Možná, že vylákají do nejbližšího kina za zážitkem i vás.
kina
Na jaké filmy na jaře vyrazit do kina?

10. 04. 2023

Život pro samouky

Vyrazili byste do kina rádi na něco oddechového, třeba s kamarádkou? Na jaře by vás mohla potěšit česká komedie v hlavní roli s Janou Plodkovou o životě ženy po čtyřicítce, pro kterou si život nachystal samá překvapení. Film vznikal na základě knižní předlohy Láska pro samouky od Barbory Šťastné a věříme, že tahle výprava do kina pobaví nejednu ženu.

trailer k filmu Život pro samouky (2023)

Papežův vymítač

Nebo patříte spíš mezi milovníky hororů a thrillerů? V tom případě by vás mohlo na jaře vylákat do kina hned několik filmových novinek. Jedna už na vás čeká – Papežův vymítač v hlavní roli s Russellem Crowem.

Film je inspirovaný zápisky Gabriela Amortha, který zemřel v roce 2016 a za svůj život provedl pro Vatikán 100 000 vymítání. Příběh vypráví o snaze vymítače vyšetřit posedlého chlapce, přičemž odhalí děsivá tajemství a spiknutí.

trailer k filmu Papežův vymítač (2023)

Invalida

Kazeťák, šusťáková souprava, nová doba i začínající organizovaný zločin, to vše charakterizuje devadesátky. A přesně v této době se odehrává i očekávaný film Invalida, který míří do kin 20. dubna.

V komedii Jonáše Karáska o velké pomstě i pevném přátelství, se objeví například Zdeněk Godla, Gregor Hološka, Klára Melíšková, ale také Rytmus nebo Majk Spirit.

trailer k filmu Invalida (2023)

Mia a já ve filmu

Zapomenout při výčtu filmů nesmíme ani na nejmenší. Vezměte je do kina třeba na snímek Mia a já ve filmu. Jedná se o animovanou pohádku, kdy Mia vyráží se svou kouzelnou knihou a magickým náramkem na prázdniny a ve fantastickém světě zažívá báječná dobrodružství s elfy a jednorožci.

TIP: I pro kluky se něco najde! Do kin se chystá také Super Mario ve filmu.

trailer ke snímku Mia a já ve filmu (2023)

Krásná katastrofa

Bude i nějaká ta romantika. Za tou můžete do kina zajít na romantické drama Krásná katastrofa, které je natočené podle knižní předlohy Jamieho McGuirea. V hlavní roli se představí Virginia Gardner jako Abby, jež se snaží zapomenout na svou minulost. Do životní cesty se jí ale staví Dylan Sprouse jako Travis Madox a to je to poslední, co Abby potřebuje.

K TÉMATU  Tomu se říká rytmus v krvi! Do chlapíka s břichem a plnovousem byste to na první pohled neřekly. V taneční soutěži bezkonkurenčně válí!
trailer k filmu Krásná katastrofa (2023)

Strážci galaxie: Volume 3

Začátkem května se v kinech fanoušci Marvelu dočkají také filmu Strážci galaxie: Volume 3. Vesmír znovu potřebuje své strážce, a tak Peteru Quillovi nezbývá nic jiného, než dát dohromady svůj vesmírný tým.

Strážci galaxie však nejsou jediným filmem, kterého se milovníci Marvelu dočkají. Chystá se také nový Spider-man nebo Ant-Man a Wasp.

trailer k filmu Strážci galaxie: Volume 3 (2023)

Rychle a zběsile 10

Pozor, pozor. Dom Toretto už zase startuje. Rychle a zběsile baví diváky už více než 20 let, a tak se jedná o jeden z velmi očekávaných snímků tohoto jara. Dějová linka navazuje na 5. díl a Dom bude tentokrát bojovat o to nejcennější, co má. O svou rodinu.

trailer k filmu Rychle a zběsile 10 (2023)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

8 filmových love songů, při kterých tajeme jako zmrzliny

9 největších zajímavostí o filmu Top Gun

Zdroje článku:
https://www.kinobox.cz/filmy/kino, https://www.csfd.cz/, https://www.totalfilm.cz/2023/02/papezuv-vymitac-tvari-russella-crowea-pri-setkani-dablem-prvnim-traileru/
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zjištění, že vás váš partner nevěrný, může být bolestivým a emotivním zážitkem. Naše srdce hledá odpovědi a cesty, jak se vyrovnat s touto obtížnou situací. V našem článku "Byl mi nevěrný, co s tím?" se budeme společně zabývat tímto citlivým tématem. Prozkoumáme, jak se vypořádat s emocemi, jaké jsou možné kroky směrem k uzdravení a jak budovat důvěru znovu, pokud je to vaším cílem. Přečtěte si o zkušenostech jiných lidí, kteří prošli podobným setkáním, a možná najdete inspiraci pro vlastní cestu k uzdravení a nalezení klidu v srdci.
Plavky neodmyslitelně patří k létu. Jelikož se plavková sezona blíží rychlostí blesku, mělo by se zmínit to, jaké plavky se nosily dříve, a jaké se budou nosit letos.
Napadlo vás někdy, že když partnerovi řeknete, jak roztomile vypadá třeba při opravě sekačky, že mu vlastně nelichotíte? Ba naopak, že mu to může velmi vadit? Prozradíme vám 10 komplimentů, po kterých váš partner opravdu netouží.
Jak docílit toho, abyste měla vlasy nejen lesklé a pevné, ale také zdravé a odolné? Buď si můžete koupit vlasovou masku v drogerii, anebo si připravit vlastní, která vašim vlasům dodá všechny potřebné živiny a za mnohem nižší cenu.
Přemýšlíte o tom, že byste své dítě na týden nebo dva poslali na dětský tábor? Pro koho jsou tábory vhodné, a komu naopak ublíží? Pojďme se podívat na výhody a nevýhody letního táborování.
Zejména během zimy k nám do domácnosti zavítal nevítaný host jménem plíseň. Projevuje se nejen nepříjemným zápachem, ale také tmavými skvrnami poblíž oken nebo v rozích místnosti, kde se drží vysoká vlhkost. Plíseň trápí hlavně majitele bytů, kteří mají plastová okna a jimž se vlhkost vzduchu v příbytku především v zimě pohybuje ve vysokých číslech.
Zkoušíme zahnat blbou pachuť dnešní doby pohybem. Když budeme sedět na gauči jako bábovky a sledovat špatné zprávy, rozhodně vám dobře nebude. Čas, který nyní máme, je třeba využít pro dobro věci.
Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?
Nákup vánočních dárků se často mění v noční můru, každý z členů rodiny totiž obvykle všechno má, nic nepotřebuje a zejména starší lidé zkrátka nic nechtějí a je velmi těžké se jim zavděčit. Také každý rok řešíte tohle dilema? Nevíte, čím potěšit a obdarovat své nejbližší a docházejí vám nápady? Podle čeho vlastně dárky vybírat a opravdu se trefit? Nikdo nechce dát dárek, který nepotěší. Jděte na to letos chytře.
Vždycky jsem si myslela, že rodiče mohou mít jednání svých dětí pod kontrolou a dokážou je ochránit před nebezpečím. Vždy, když jsem slyšela nějaký příběh k tomuto tématu, tak jsem byla paní chytrá, prý mně by se to stát nemohlo, já bych to poznala, moje dítě je poučeno, blá, blá, blá…. No, nikdy neříkej nikdy a to mé určité povyšování, že já jsem lepší matkou rychle vzalo za své. Setkala jsem se s tím tak z blízka, že bych to opravdu nikomu nepřála.
Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.
Smutná zpráva postihla českou divadelní scénu, když ve věku 59 let zemřel vynikající herec Norbert Lichý. Tuto smutnou zprávu dnes zveřejnilo Divadlo Petra Bezruče v Ostravě, kde umělec působil dlouhá léta. Lichý, který loni v prosinci oslavil devětapadesáté narozeniny, byl váženým držitelem několika prestižních ocenění a zanechal nezaměnitelnou stopu v srdcích diváků.

Výběr článků

Brouzdáte po Netflixu nebo HBO GO a nevíte, co si pustit? Připravili jsme si pro vás TOP 5 seriálů, které byste si určitě neměla nechat ujít. Na své si přijdou romantické duše, milovnice napětí a dramatu a také ty ženy, které se chtějí zasmát a zkrátka žasnout.
Bydlíte v bytovce nebo v paneláku? Zřejmě i vy máte potíže s velmi suchým vzduchem v místnostech. Jak ho efektivně zvlhčit a co suchý vzduch vlastně způsobuje?
Víte, že práce na poli, házení lopatou nebo pochod Praha-Prčice je pro naše tělo méně škodlivé než nesprávné sezení? Sezení je totiž pro páteř tou nejnamáhavější činností. Jak sedět, je zásadní pro vaše zdraví.

Nepřehlédněte

Jsou přítulní a mazliví, ale také je s nimi velká zábava. Nejlepší čtyřnohý přítel člověka občas předvádí skutečné psí kousky. Podívejte se na ty nejlepší.
Kombuchu už snad známe všichni. Je považovaná za zdravý fermentovaný čaj, který pomáhá nejen našim střevům, ale i celkové imunitě. Ještě ale existuje spoustu věcí, co o ní neznáte. Tak například – věděli jste, že kombucha může i uškodit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek