Pondělí , 29. 04. 2024

Vlastislav

Posuňte jeho limity: Adrenalinové dárky pro muže

Muži rádi zažívají něco nového a dostávají se na hranici lidských možností. Proto se pro ně skvěle hodí adrenalinové dárky. Jaké jsou v dnešní době možnosti? Inspirujeme vás.

Střelba ze zbraní bezpečně

Muže to ke zbraním přirozeně táhne, většina z nich se s nimi ale dnes setká jen ve filmu nebo v počítačové hře, případně v dětství ve formě hraček.

Kupte proto svému muži voucher na střelnici a umožněte mu si osahat skutečné zbraně a zastřílet si z nich v bezpečných prostorách střelnice. Jde o dárek, který bude pro většinu mužů první zkušeností, a věřte, že nedostatkem adrenalinu ve střelnici jistě trpět nebude.

Jízda sporťákem na silničním okruhu

Také hlučné motory a rychlá kola jsou něčím, co mužům přirozeně imponuje. Skvělým dárkem proto může být poukaz na jízdu sportovním automobilem na okruhu. Konečně si bude moci vyzkoušet, jaké to je řídit ty nejsilnější vozy na hranici možností. Stačí malá chyba a vše může skončit fatálně.

Naštěstí jste v ideálních podmínkách mimo silniční provoz a pod dohledem zkušeného asistenta, který vás vším bezpečně provede. A tak se z tohoto dárku stane zážitek na celý život.

Bungee jumping

Bungee jumping je již tak trochu klasikou mezi adrenalinovými zážitky. To ale neznamená, že by bungee byla nuda! Skončit po hlavě z několika desítek metrů, to s námi zkrátka zamává a s hladinou adrenalinu se dostanete na maximum možného. V hlavě totiž chtě-nechtě máte malé „co kdyby“.

Jde prostě o nesmrtelnou klasiku, která vždy funguje.

Seskok s padákem

Z podobné kategorie jsou také seskoky s padákem. Rozdíl je v tom, že jde-li o takto zakoupený zážitek, vždy skáčete společně s další zkušenou osobou, která ovládá padák a celým zážitkem vás provede. Někomu to dodává na klidu, pro jiného jde o příliš intimní záležitost, případně o faktor nedůvěry, který není ochoten podstoupit, jiného to může dokonce nudit, protože sám toho příliš nedělá. Je proto dobré nenápadně s obdarovaným o tandemových seskocích padákem pohovořit a vyloudit z něj jeho postoj k věci.

K TÉMATU  Nejlepší psí kousky, které vás pobaví. Domácí mazlíčci nás umí pořádně rozesmát

Adrenalinové lyžování

Patříte-li ke zkušeným lyžařům či snowboardistům, zajímavým dárkem pro vás může být adrenalinové lyžování. To se zpravidla provádí ve vyšších pohořích. Vrtulník vás vyveze na vrchol hory, na které se nenachází klasické sjezdovky. A vy se můžete řítit dolů skrz vrstvu nikdy neprojetého sněhu. Opět jde o zážitek na celý život, který ale vyžaduje vysokou úroveň dovedností.

Náročný závod

Velice populární jsou nejen v ČR fyzicky náročné překážkové závody (např. Spartan Race). Zdaleka neplatí, že zúčastnit se mohou pouze jedinci s pokročilou fyzickou zdatností, své dovednosti může prověřit každý. V každém případě si sáhnete na dno, všemi nástrahami vás ale může provést vyplavený adrenalin.

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Body, které souvisí s orgány v našem těle, najdeme na našich nohou, rukou, i po celém těle. Pomocí jejich stimulace si jednoduše pomůžete od zdravotních potíží. Pojďte je najít společně s námi!
Každá z nás chce být krásná. Ale je nutné být krásná za každou cenu? V případě prodlužování vašich vlastních řas těmi umělými rozhodně platí, že zdraví je důležitější. Jaká vám kvůli umělým řasám hrozí rizika? A čím můžete umělé prodlužování nahradit?
Mohou být regálové, výklopné nebo jako lavice, na kterou se posadíte u nazouvání. Botníky ale vypadají dobře i z palet nebo přepravek. Můžete mít tak doma svůj vlastní originální kousek nábytku. Který si vyberete?
Letní období se obecně nese v duchu odlehčené stravy, zároveň ale takové, která dodá energii na všechna letní dobrodružství. Příroda nabízí mnoho svých plodů, dozrávají jahody, třešně, broskve, meruňky, melouny, okurky atd. Samo léto vám tak napovídá, co dobrého by se mohlo objevit na vašem talíři, pojďme se na to, ale podívat blíže.
Silná intuice, opakující se sny nebo déja vu. To vše jsou údajně známky reinkarnace. Tedy toho, že žijete už "několikátý" život. Znamená to, že se vaše duše vrací znovu v jiné životní formě. Věříte nebo nevěříte?
Skalka je ta část zahrady, se kterou si vyhrajete nejvíc. Tento prvek zahradní architektury napodobuje přirozenou skalní kompozici. Je na vás, kolik prostoru skalce dáte a jak velké kameny zvolíte. Stejně tak, jaké rostliny nebo přímo stromky zde zasadíte. Udělejte si ji podle svého!
Chcete žít zdravě a v souladu se zdravým životním stylem, a přitom vás každý den čeká směna v kanceláři? Nezoufejte. I tady se dá všechno vyladit tak, abyste se nemusely o své tělo obávat. Zaměřte se na detaily, které vám pomohou udržovat se v dobré kondici i během pracovního dne.
Po dlouhé a poměrně chladné zimě nám do schránek doputuje každoroční vyúčtování za energie. A mnozí se naprosto zhrozí, jelikož nejen, že musí doplácet, ale doplatek je doslova do nebe volající. V této chvíli nemohou dělat nic jiného než se zavřenými oči šek odeslat, a poté přemýšlet, jak snížit energetickou náročnost rodinného domu. Ono to ostatně není nic těžkého, tipy na několik úsporných opatření vám přinášíme.
O zdravém stravování slýcháme ze všech stran. Jak je to důležité pro naše zdraví i tělo jako takové. Jenže už nikde se nemluví o tom, jaké konkrétní potraviny zařadit do jídelníčku, respektive jaké konkrétní potraviny nám skutečně prospívají a nejsou na škodu. Proto vám přinášíme tip - je jím quinoa, což je obilovina, ze které se připravuje kupříkladu mouka, polévka nebo také pivo.
Víte, kolik času denně strávíte na sociálních sítích? Ne? My vám to povíme. Je to něco málo přes dvě hodiny. Ano, je tomu skutečně tak. Dvě hodiny denně neděláte nic jiného, než že sledujete, co se kde šustne. Přitom byste ty dvě hodiny mohli trávit něčím mnohem užitečnějším. Ke všemu, když v nás sociální sítě vzbuzují ne zrovna pozitivní náladu.
Umělé květiny jsou velmi oblíbené v kancelářích, obchodech, různých salonech, protože si zachovávají svůj původní vzhled a nevyžadují údržbu. Existuje mnoho pověr týkajících se domu a věcí v něm. Lidé se zajímají o správné uspořádání zrcadel, nábytku a vůbec o vlastně to platí o spoustě věcí, které si domů kupují. Jednou z otázek, které je trápí je to, zda stojí za to, domů kupovat umělé květiny.
Jak docílit toho, abyste měla vlasy nejen lesklé a pevné, ale také zdravé a odolné? Buď si můžete koupit vlasovou masku v drogerii, anebo si připravit vlastní, která vašim vlasům dodá všechny potřebné živiny a za mnohem nižší cenu.

Výběr článků

Jíte pórek často? Jestli ne, tak byste měli. Tento přírodní poklad posiluje kosti, pomůže vám se stávkujícím trávením a prospívá srdečním funkcím. Funguje také jako posilovač obranyschopnosti a bojuje proti křečovým žilám.
Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.
Pokud toužíte docílit mladistvého vzhledu a vypnuté pružné pleti bez nedokonalostí, není zapotřebí složitých kosmetických procedur. Stačí, když svému obličeji dopřejete pravidelný pohyb. Obličejová jóga dokáže s pletí hotové zázraky.

Nepřehlédněte

Co takhle trochu zpestřit interiér? Pokud patříte mezi ty, které mají rády "udělej si sám", tohle jsou nápady pro vás. Originální květináče, plyšová spona na záclony, zarážka na knihy nebo talířek na jednohubky, to vše má jedno společné - základem jsou staré hračky. Nějaký vhodný kousek najdete i u vás, a pak hurá do díla. Zkuste trochu netradiční dekorace!
Fenomén českých televizních seriálů z období totality přetrval do dnešních dnů, a důvodů pro to je více. Ti starší se dívají často z nostalgie, mladší diváci sledují dobu, kterou nezažili, a srovnávají s dneškem. Ovšem dobrým důvodem, proč se vysílají a jsou v oblibě, je také nesporná kvalita mnoha tehdy natočených děl.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek