Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Jakou barvu lodiček vybrat?

Barva bot o vás hodně prozradí a v případě lodiček to platí dvojnásob. Vyberte si barvu podle svého vkusu a osobnosti a doplňte svůj outfit chytře a vkusně. Lodičky jsou klasické dámské boty, kterými nikdy žádný model nepokazíte. Můžete je brát na slavnostní příležitosti k róbám, ale využijete je i v casual módě. Ženy v byznysu je také ocení ke kostýmkům nebo do práce na jednání. Lodičky jsou kouzelně ženské, proto se vyplatí mít jich víc párů. Jaké barvy by neměly chybět ve vašm obetníku objevíte v tomto článku.
lodičky
Jaké lodičky na léto jsou pro Vás ty pravé?

Klasická černá nebo červená?

Černé nebo červené dámské lodičky jsou symbolem ženskosti a půvabu. V lodičkách vypadá každá noha a postava dokonale žensky a tyto boty lichotí prakticky všem. Není jednoduché se na nich naučit pohyb, ale ženy, které je milují, zvládají chůzi v nich levou zadní. Podpatek často dodává i na sebevědomí, protože vás donutí postavit se rovně a zpříma. Černé lodičky jsou univerzální dámské boty, které můžete kombinovat s šaty sukní, kostýmkem, kalhoty, ale i džíny nebo šortkami. Černé lodičky můžete obout opravdu k čemukoliv, jen si dejte pozor, jak dál svůj outfit budete stylovat. Naším tipem je, kombinovat boty s kabelkou a dalšími doplňky. Pokud budou vaše šaty barevné a doplňky udržíte v odstínech černé, chybu neuděláte. Červené lodičky jsou další odvážnou klasikou, která k sobě strhává pozornost Červené boty vždy připoutají oči diváků, proto by zbytek outfitu neměl být příliš strakatý a je dobré držet se jen pár barev. Pokud máte ráda veselé barvy, určitě zkuste kombinaci žluté a červené, nebo červených puntíků na jednobarevném podkladu. 

Bílé a světlé lodičky – na svatbu nebo na párty

Bílé lodičky jsou klasicky vyhledávané na svatby, protože navzdory všem moderním novotám, bílá se svateb zkrátka drží. Nevěsta může vybírat z lakovaných nebo matných bot. K velké róbě se vyplatí vysoký podpatek, protože si nebudete šlapat na šaty. Nižší podpatek můžete volit v kratších šatech. Módní je také světlá růžová a starorůžová, vyskytují se i boty stříbrné nebo zlaté. Bílé lodičky jsou ale podobně univerzální jako ty černé. Pěkné jsou v kombinaci se zlatými či stříbrnými šperky a dobře vypadají i s perlovým náhrdelníkem. Inspirujte se na internetu a mrkněte třeba na internetový obchod CCC. Má široký výběr pánských i dámských bot za přijatelné ceny a nakoupíte v něm jednoduše z pohodlí svého domova. Mrkněte třeba na bílé lodičky pro nevěsty, které CCC nabízí v dámské kategorii.

K TÉMATU  Kouzlo vrstvení: Zůstaňte v zimě šik, ale přesto v teple

Byznys móda a lodičky

Pokud se žena pohybuje v byznys světě a oblíbí si lodičky na svbá pracovní jednání, naleznete v jejím botníku časem celou řadu párů. Měníte-li pracovní outfit denně nebo obden, je výhodou mít vždy po ruce tu správnou barvu lodiček tak, aby perfektně doplnila kostýmek nebo společenský overal. Lodičky ale využijete i v zaměstnání, kam si v létě můžete vzít šaty nebo sukni. Pokud nejste typ ženy, která vyhledává boty na podpatku, můžete mít stále jeden pár v záloze pro pohovor, slavnostní událost nebo kulturní akci. Lodičky také vyhledávají studentky pro zkouškové období, promoce a plesy. 

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vždycky jsem byla tak trošku rebel, do vztahů jsem se úplně nehrnula, závazků jsem se obávala vždycky. Dospěla jsem ale postupně do stavu, kdy mi došlo, že to tahle nemůžu a nechci dělat celý svůj život. Mám partnera už tři roky, on by se rád posunul dál a bydlel se mnou. Ale i přesto, že ho miluji, začínám někde uvnitř sebe couvat. Nevím, zda jeho nátlak ustojím.
Bílý pomerian se v psím kadeřnictví změní z rozcuchaného psíka v roztomiloučkého medvídka. Zaručujeme vám, že až tohle uvidíte, budete si ho chtít pořídit domů. Tohle štěně má absolutně sladký pohled, který nenechá nikoho chladným. Roztomilost je jeho největší zbraň.
O výstavbě nových bytů především v oblasti metropole se mluví neustále, a to hlavně v souvislosti s její nedostatečnou rychlostí. Méně často se pak ve srozumitelném jazyku mluví o skutečnostech, proč tomu tak je nebo jak se s tím vypořádávají vlády a developeři v zahraničí. Stejné je to pak u proměn bytové výstavby samotné. Pojďte se podívat na 3 zajímavosti, které můžete probrat s kolegy z práce nebo s partnerem a možná se vám podaří rozproudit velmi zajímavou debatu.
Plesová sezóna je tu! Jaká událost čeká právě vás? Při výběru šatů a doplňků záleží na akci, na kterou se zrovna chystáte. Není ples jako ples. Vždy sledujte nejen dress code, ale také současné trendy. Co si letos můžete dovolit?
V tuhle chvíli nejvíc letí dřevěné nebo laminátové podlahy, ale i parkety, a imitace dřeva. Položit můžete i lino, které se tváří jako dřevo, to je nejlevnější varianta. Tmavší barvy dominují. Prohlédněte si galerii.
Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Domácí mazlíčci jsou zkrátka nekonečným zdrojem zábavy. Umí nás pořádně naštvat, ale svou roztomilostí to vždy vyváží. Psi, kočky, ale dokonce opice nebo veverka, ti všichni vás pobaví svými lumpárnami ve videu. Podívejte se na zvířátka v akci!
Deodorant nebo antiperspirant? To je oč tu běží! Zejména v létě, kdy se potíme víc, než v jiných ročních obdobích saháme po pomocnících, jež umí s potem bojovat (minimálně bojovat s jeho zápachem). Těmito pomocníky jsou myšleny zmiňované antiperspiranty a deodoranty, mezi nimiž je velký rozdíl, který si lidé bohužel neuvědomují či neumí ho definovat. Vesměs se však sáhne vždy po deodorantu, který navíc používáme špatně. Jak správně deodorant používat?
Každodenní dávka oblíbeného seriálu nebo víkendový relax u filmových novinek nemusí být ztráta času. Televizní či počítačová obrazovka může posloužit stejně dobře jako jazyková učebnice. Důležité je vybrat správnou jazykovou úroveň snímku a obsah na míru. Jak z filmového večera vytěžit maximum?
Je vám více než padesát a dostala jste výpověď. Začnete registrací na pracovním úřadě a budete pokračovat hledáním nové práce. Čím máte vyšší kvalifikaci, tím je to složitější. Přemýšlíte, zda setrvat ve svém oboru nebo vykročit úplně novým směrem? Třeba si splnit sny. Možná vám to připadá riskantní. Ale proč to nezkusit?
Rozvod je záležitostí každého druhého manželství. Toto uvádějí statistiky - a bohužel je to pravda. Čím to je? Možná spolu lidé málo komunikují, nejsou ochotni přijímat kompromisy. Ten kompromis by však měl být prvotním zejména v případě, kdy z manželství vzešly děti.
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.

Výběr článků

Společnost Trust uvádí na trh sluchátka Trust Noma pro poslech hudby a hands-free volání s poutavým retro designem. Chcete je vyhrát? Máme pro vás jednoduchou soutěžní otázku. Zpříjemněte si Vánoce poslechem hudby.:)
Láká vás půvab francouzského venkova nebo upřednostňujete moderní či retro design? Naučte se poznávat styly nábytku a sladit ho v jednotném tónu.
O Češích se říká, že jsou národem pejskařů. Vždyť za své čtyřnohé psí parťáky jsou schopní utratit i přes milion korun ročně. To ukazují statistiky. Utrácí se předně za kvalitní žrádlo, také za veterináře a samozřejmě za produkty určené k dentální hygieně. Chovatelé si moc dobře uvědomují, že v psí dutině ústní probíhají stejné procesy jako u lidí. I v psí dutině se mohou vyskytnout zubní kameny nebo zubní plak vedoucí ke zmiňovanému problému. Proto se nedoporučuje podceňovat péči o psí chrup.

Nepřehlédněte

Podle statistik zradí srdce téměř každého třetího z nás. Jedná se o nejčastější příčinu úmrtí v Česku. Jen vloni si vyžádaly ischemická choroba srdeční, selhání srdce a infarkt myokardu přes 38 tisíc životů. Nechcete-li být mezi nimi, začněte o to své více dbát. Je totiž spousta věcí, které pro něj můžete udělat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek