Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Podvodník z Tinderu: Simon Leviev vylákal miliony, proslavil ho Netflix

Dokumentární film s názvem Podvodník z Tinderu vede ve sledovanosti všech filmů na českém Netflixu. Příběh izraelského podvodníka, který vylákal z žen miliony a sám si pak žil v luxusu, doslova ohromil svět. Dříve trestaný zločinec si dokázal vymyslet opravdu důvěryhodnou historku, se kterou pak balamutil stvoření, co jen hledala lásku. Podvedené ženy teď splácí své dluhy – a on si vesele na svobodě dál užívá, vždyť mu všechny (bohužel) daly peníze dobrovolně.
Leviev
Podvodník z Tinderu (foto: instagram)

21. 02. 2022

Asi každý by se chtěl mít dobře, užívat si života bez starostí, létat si soukromými letadly po světě a jíst jen to nejlepší jídlo v nejluxusnějších restauracích. Simon Leviev to ale všechno chtěl o něco více než ostatní. A tak si poměrně chytrým, i když dost nevybíravým způsobem svůj životní sen splnil. Simon Leviev za svůj život vyměnil hned několik jmen, ve skutečnosti se ale jmenuje Shimon Hayut a narodil se v Izraeli.

podvodník
Muž s citlivou stránkou? Tvářil se tak. (foto: instagram)

Dnes je mu 31 let a trestní minulost má vážně pestrou. Už v roce 2011 byl obviněný z krádeží, padělání a podvodů, a i když se ho podařilo dopadnout a zatknout, na kauci se dostal opět na svobodu. Avšak utekl a pod falešným pasem se ho podařilo zatknout až v roce 2017. Odseděl si ale jen pár měsíců, propuštěný byl za dobré chování. Dnes je celosvětově známý, a to díky dokumentu, který uvedl Netflix. V něm se odhalil právě jako Simon Leviev, muž, který se uměl ženám dostat do přízně.

Začalo to na Tinderu

Simon Leviev na to šel opravdu chytře a trošku jinak než většina podvodníků, kteří se z osamělých žen snaží vylákat na internetu peníze. Díky seznamovací aplikaci si hledal své oběti. Těm se pak postupně a nenápadně dostal pod kůži. Sliboval jim lásku, společnou budoucnost, život v luxusu a děti. Ženy se chytly – a on z nich postupně vymámil miliony dolarů. Čekal ale týdny nebo až měsíce, než své partnerky o peníze požádal. Za tu dobu už měl u nich vybudovanou důvěru. Není tedy divu, že se kvůli němu byly ochotné i zadlužit.

Podnikatel, co se dostal do potíží

Promyšlené to měl vskutku do detailu. Vydával se sám za zámožného podnikatele a obchodníka s diamanty, ženy vodil na drahé večeře, bral je na výlety soukromým letadlem. Zkrátka se prezentoval jako pan Dokonalý, který rozhodně nedostatkem netrpí. Pak se ale najednou dostal do problémů a peníze potřeboval na to, aby si zachránil život. Ženy ve snaze zachránit svoji lásku neváhaly.

K TÉMATU  Mirai Navrátil (31) odhaluje nový vztah na dovolené: Kanárské ostrovy a tajemný společník

Cecillie Fjellhoy měla o svého milého vážně strach, když se dozvěděla, že Simonovi jde o život. Nečekala a okamžitě mu poslala svou kreditní kartu. Požádala kreditní společnost o to, aby mu umožnila provést potřebné platby. Dokonce pak lhala a tvrdila, že kartu používá ona. Simon pak ale potřeboval další peníze, Cecillie si je tedy půjčila a v kufru doručila.

Pak si vzala další půjčky, všechno v domnění, že její přítel je v nesnázích a musí si svůj život penězi vykoupit. To netušila, že její milý má ještě mimo ni nějakou Pernillu a Ayleen (a kdo ví kolik dalších), které se o život Simona také bojí a posílají mu další statisíce dolarů. Ukázalo se, že tinder podvodník řádil i v České republice.

A zlo budiž potrestáno?

Tak snadno se Simon Leviev dostal k penězům a mohl si i nadále užívat svého života na vysoké noze. A jak to dopadlo? Kdo by čekal, že si za tohle všechno odsedí pár let ve vězení, byl by na omylu. Dnes je z něho slavný podvodník, který se po uvedení dokumentu dočkal ještě obrovského počtu sledujících na svém instagramovém účtu. Dnes je již po pár měsících na svobodě a užívá si opětovně luxusní život. Nějaký čas ho trávil i po boku známé modelky, kterou zřejmě také balamutil.

Zaúřaduje v tomto případě karma?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Slavní malíři, kteří byli dost ulítlí. Kdo zkoumal trus skotu a kdo si nechal za života vybudovat muzeum?

Seznamování aneb jak najít toho pravého prince a nenaletět podvodníkům

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Nutně potřebujete změnu? Chcete vyzkoušet úplně něco nového a láká vás přestěhovat se do zahraničí? Mnozí z nás se toho bojí, pochopitelně. Je to velký životní krok. Ale ne tak nereálný, jak si myslíte.
Probouzíte se každé ráno s pocitem, že nadcházející den nebude stát za nic? Nemáte sílu na běžné denní činnosti, natož na práci či vaše koníčky? Pak je třeba s tím něco dělat. Ne nadarmo se říká, že ráno dělá den.
Volné oblečení, neboli oversize, sluší prakticky všem. Také proto se drží již několik let na výsluní. Jen je třeba jednotlivé kousky správně kombinovat. Povíme si jak.
Poslední dny před Štědrým dnem! Sobota bude nejspíš ve znamení úklidu, i tak byste si ale měly najít čas na odpočinek. Zlatá neděle je pak den pro nákup těch úplně posledních chybějících dárků. Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co vás může o víkendu potkat.
Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
Někdo funguje na sluneční paprsky a podzim ho uvádí do depresí. Jiného naopak nostalgie tohoto období baví. Jak si tedy zlepšit náladu, aby na vás nepadal splín a chmury?
Zkoušíme zahnat blbou pachuť dnešní doby pohybem. Když budeme sedět na gauči jako bábovky a sledovat špatné zprávy, rozhodně vám dobře nebude. Čas, který nyní máme, je třeba využít pro dobro věci.
Zpěvačka a herečka Barbora Poláková si z letošních hudebních cen Anděl, o kterých jsme vám psali, odnesla dvě sošky. V současné době se věnuje hlavně své rodině. Nezanedbává ale ani fanoušky. Pracuje na rozšíření vlastní módní kolekce, plánuje natáčení videoklipů i podzimní turné. Co konkrétně chystá? Dočtete se v rozhovoru.
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
O nemocech se většinou nevtipkuje, ovšem výjimkou je nemoc zvaná Alzheimer, o které se mluví v mnoha starších i novějších vtipech. Dalo by se říct, že lidé o Alzheimerově nemoci vtipkují do chvíle, dokud se s chorobou nesetkají tváří v tvář. To pak jdou žerty stranou, jelikož se pochopí, že se jedná o závažnou nemoc a že to opravdu není legrace.
Ve znamení Beran jsou lidé narození od 21. 3. do 20.4. Tomuto znamení vládne živel ohně. Tito lidé jsou tak opravdu nabití energií a zároveň velmi ambiciózní. Beranům vládne planeta Mars, jde o znamení, jehož symboly jsou jaro, nové začátky a jiskra. Berani jsou velcí bojovníci, ale co dalšího charakterizuje tohle kardiální a ohnivé stvoření?

Výběr článků

Proměňte svůj domov či byt v harmonickou oázu, kterou nebudete chtít už nikdy opustit. Udržování prostoru v Zenu není jen o stylu.
Navštívit jednou za čas kadeřníka? Proč ne, ale radikální zkrácení a nový účes vás doslova promění v jinou osobu. Podívejte se kadeřníkovi přímo pod nůžky.
Baret vede jako pokrývka hlavy i pro letošní podzim a zimu. V posledních dvou letech zažívá tento francouzský look stále strmý vzestup. Půjdete do něj?

Nepřehlédněte

Květiny v interiéru nejsou žádnou novinkou. Aby také ano, vždyť se s nimi bylo možné setkat už před hodně dlouhou dobou. Naši předkové je milovali. Není se čemu divit, jelikož se jednalo o nadčasovou záležitost.
Když jsem někdy před třiceti lety dostala od tety z Německa plavky s našitou sukýnkou, byla jsem naštvaná a styděla se v nich jít s kamarády k vodě. A vida, přešlo pár desítek let a je to hit sezóny. Retro je prostě tady. Jaká bude plážová móda pro rok 2019?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek