Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Radka (22): Úchylný soused mi nedá spát. Kdy už bude konečně klid?

Sen o vlastním bydlení se mi splnil před rokem. Byla jsem šťastná, že se konečně mohu odstěhovat od rodičů a žít si po svém. Ale nadšení z nového domova a pěkného pronajatého bytu je pryč.
soused
Pokaždé když jdu kolem, tak číhá za dveřmi. (foto: 123rf.com)

13. 01. 2022

Kazí mi ho můj úchylný soused. Padla jsem mu do oka jen co jsem se přistěhovala. A od té doby se ho nemůžu zbavit. Občas z něj mám husí kůži a už opravdu nevím, jak mu vysvětlit, že mi je jeho chování nepříjemné.

Ideální bydlení pro mě

Mám dva mladší sourozence. V našem dvoupokojovém bytě u rodičů jsme měli jeden pokoj. A tam už bylo opravdu k nevydržení. Hned jak jsem si našla po škole práci, šetřila jsem na vlastní bydlení. Jenže najít ho byla docela fuška. Bydlení je dnes neskutečně drahé, majitelé chtěli vysoké kauce, a proto mi to chvíli trvalo.

Až jsem konečně našetřila dostatečně velkou částku, stěhovala jsem se. Můj vysněný byt se nachází v menším panelovém domě, dohromady je tu asi osm bytů. Bydlí tam spíše starší lidé, kteří jsou zde celý život. Myslela jsem si, že to bude známka toho, že v domě bude klid, a tedy že tam na mě konečně čeká opravdu pěkné a ideální bydlení. Ne všechno ale byla pravda.

Ochotný pan soused

Stěhovala jsem se na etapy. Nechtěla jsem vyhazovat peníze, takže jsem si věci do nového bytu vozila popořadě. I nábytek jsem si postupně dokupovala a nosila si ho sama. Prostě jsem si nemohla dovolit všechno zajistit najednou. Vždy když jsem si něco přivezla a soukala ty věci do schodů, otevřel dveře můj soused ve druhém patře a vyptával se mě, co jsem si přivezla a nabízel mi svou pomoc.

Tomu pánovi je něco kolem šedesáti let. Na první pohled vypadal hrozně mile, nechtěla jsem ho obtěžovat. Ale když se nabídl, neodmítla jsem. Tak jsme se seznámili, on mi pomohl vynosit vždy nějaké věci, ptal se mě co dělám a kolik je mi let a tak podobně. Já jsem zase zjišťovala, jak to u nich v domě chodí, jak probíhají úklidy na chodbě a další věci. Pan soused mi přišel velmi ochotný a hodný, ale jeho zájem o mě se stupňoval.

K TÉMATU  Petr (54): Manželka se nedokáže vyrovnat s tím, že se děti osamostatnily

Už je tady zase!

To, co na první pohled vypadalo jen jako sousedská výpomoc, se změnilo v pronásledování a nechutné narážky kdykoliv, kdy se jen mihnu okolo sousedových dveří. Začal klepáním na mé dveře vždy o víkendu. Vlezlý soused mi přinesl třeba bábovku a ptal se mě, co mám dnes v plánu.

Když jsem mu to řekla, na stejném místě se náhodou objevil i on, a pak se mě ve vchodě vyptával, kdo to se mnou byl a narážel na to, že jsem se zajisté dobře bavila. A když jsem se ho zeptala, co tam dělal on? Řekl, že mu to nedalo a musel se jít podívat, jak to tam vypadá, že měl o mě strach. Začalo mi docházet, že na tom něco není v pořádku.

Kdykoliv, když jdu do schodů, on otevře své dveře a ptá se, kde jsem se zase toulala. A jednou, když jsem si domů vedla kamaráda, měl hodně nemístné narážky na sex a na to, co tam spolu budeme dělat. Já a kamarád! Pak jsem si ale našla i přítele a ten už ke mně sotva vkročí. Protože tam zase bude můj úchylný soused.

Co jste v noci vyváděli?

Přítele mám opravdu jen chvíli, ovšem už teď u mě nechce přespávat. Soused se totiž nezdráhá ani před ním zeptat, co jsme to zase v noci vyváděli. Že on nás poslouchal a měl dojem, že mně se to moc nelíbilo. Dokonce mu začal radit, jak ženu uspokojit! A když mě potká samotnou, snaží se vysvětlit, jak bych si měla lépe užít orgasmus. Naposledy mi dokonce namaloval na papír kresbu jeho nejoblíbenější sexuální polohy, což mi už přišlo opravdu nechutné.

K TÉMATU  Eva (25): Představila jsem doma svého kluka. Matka ho dobře znala

Samozřejmě, že jsem mu už několikrát důrazně řekla, že si to nepřeji, aby měl narážky na můj sexuální život nebo na cokoliv, co se sexu týká. Poprosila jsem ho, aby si mě už tolik nevšímal, ale marně. Pořád mi přijde, že můj úchylný soused doma za dveřmi číhá jen na to, kdy půjdu okolo. Dřív jsem se tomu někdy smála, ale teď mi jeho chování přijde už jen velice slizké. Co mám dělat, nevím.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Antonie (36): Nevěra je mé druhé jméno. Chodím za svým sousedem!

Judita (24): Mám krásné tělo, ale šťastná nejsem. Z malíře i fotografa se vyklubali úchylové

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Blíží se vaše dovolená a vy přemýšlíte, jestli vzít svého domácího mazlíčka s sebou. Myslíte, že mu bez vás bude smutno, ale jak se bude cítit na pláži nebo na horách? Pes může chodit s vámi, ale kočka? Ať se rozhodnete odjet sama a mazlíčka svěřit do péče jiné osoby, nebo pojede s vámi, příprava se vyplatí.
Džíny jsou základním kouskem každého šatníku. A dalo by se říct, že se jedná také o jeden z kousků, který se vybírá opravdu stěží. Žádná žena nechce, aby džíny tlačily, škrtily nebo se v nich nedalo ani pohnout, proto je ideální vybírat si je podle typu postavy.
Každý z nás má svou polohu, ve které spí nejraději. Někdo spí rád na břiše, jiný na zádech a další třeba zase na boku. Ale napadlo vás někdy hledat ve spánkových polohách význam? Že ne? Pak se možná budete divit, co která spánková poloha znamená.
Sůl možná není až tak zdravá na talíři, ale jako kosmetický přípravek dokáže hotové zázraky. Účinky mořské vody známe snad všechny, ale nemusíme hned jezdit k moři, abychom si mohly dopřát všechny blahodárné účinky soli.
Zase ti někdo píše. Proč ji sleduješ? Proč nemáme ještě společnou fotku na Instagramu? Musíš s nimi pořád být v kontaktu? Sociální sítě ničí vztahy.
Rak je čtvrtým znamením horoskopu, které začíná vládnout 21. června a 22. července ho dále střídá Lev. Ale nepředbíhejme. Jedná se o vodní znamení, které je, jak název napovídá, reprezentováno rakem.
Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.
První rande je důležitým momentem, z něhož se může – či nemusí – vyvinout vztah, nebo dokonce láska. Jak zapůsobit a co raději nedělat?
Nevědomost, nešťastná náhoda, strach i slabost pro druhého – to všechno hraje roli, když se necháme kýmkoli jakkoli zneužít. Často na to přijdeme, až když už je pozdě. Většinou si s sebou následně životem neseme psychické břemeno, kterého se jen těžko zbavujeme.
Přemýšlíte o tom, že byste své dítě na týden nebo dva poslali na dětský tábor? Pro koho jsou tábory vhodné, a komu naopak ublíží? Pojďme se podívat na výhody a nevýhody letního táborování.
Se správnou pozorností věnovanou detailům a barvám, které si vyberete, může boho vypadat super elegantně. Místnosti s tlumenou nebo neutrální základní paletou s několika divokými vzory jsou často naprosto ohromující a vypadají neuvěřitelně elegantně! Ať už se vydáte jakoukoli cestou, interiéry boho jsou ideální pro dosažení tohoto útulného a příjemného pocitu.
S příchodem chladnějšího ročního období se pulty supermarketů začínají plnit exotickými druhy ovoce. A vedle tradičního kaki, pomela a dalších podobných vynikajících kousků, nám svou střapatou hlavičku ukazuje také ananas. Věděli jste, že se jedná o spalovač tuků? Zejména po svátcích by proto neměl chybět ve vašem jídelníčku.

Výběr článků

Žena a kariéra? Ve vedení státních firem v Česku bylo podle údajů z roku 2018 pouze patnáct vrcholových manažerek. Manažerů oproti tomu ve stejném období pracovalo v těchto firmách 174. Má to několik důvodů. Jedním z nich jsou i předsudky, které musíte jako top manažerka překonávat.
Že se nedá módou a módními trendy bojovat proti „blbé“ náladě? Ale dá! Důkazem jsou aktuální trendy na rok 2021, které se na symboliku naděje, síly a vytrvalosti soustředí nejen v barvách, vybavení domácnosti, ale také ve stylu oblékání, účesů a samozřejmě i líčení. Pojďme se na jednotlivé trendy tohoto roku podívat právě optikou nálady a symboliky. Uvidíte, že letos bude čím zahánět chmury!
Dnes je ten správný den se rozhodnout, s kým chcete trávit svůj drahocenný čas, a komu ho naopak nedávat! Dejte na svůj vnitřní hlas.

Nepřehlédněte

Zdravotní obuv tlumí otřesy, šetří klouby a umožňuje noze volně dýchat. Pro naše zdraví je kvalitní bota velmi důležitá. Poradíme vám, jak si ji správně vybrat a na co si dát při nákupu pozor.
Ranní sex rozhodně má něco do sebe. Většina z nás se mu ale vyhýbá a to je velká škoda. Věděli jste, že sex po ránu má podobné účinky jako třeba ranní káva?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek