Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Trendy v šatníku na letošní podzim

Každou milovnici nakupování a módní intelektuálku teď nezajímá nic jiného, než co bude trendem letošního podzimu. Někteří už možná mají nastudováno z módních časopisů či procházkách po obchodech, jiní však stále netuší, do čeho se na ulici obléknout.
trendy podzim
Trendy letošního podzimu, které vás dostanou do kolen. (foto: 123RF)

28. 09. 2021

Pokud patříte do druhé skupiny, neváhejte a seznamte se s nejžhavějšími trendy po letošní podzim, které jsou představeny v tomto článku.

Módní budou džíny všech stylů

S největší pravděpodobností to budou džíny (třeba dokonce ne jeden pár, ale hned několik), které budete tento podzim nakupovat. Mají mnohostranné využití. Jsou praktické a pohodlné – jen pro tyto vlastnosti se do nich můžete navždy zamilovat. Na podzim a v zimě 2021-2022 budou džíny žádané a bude velmi snadné si vybrat svůj styl a střih. Téměř všechny styly lze nazvat módními.

džíny trendy podzim
Džíny ovládnou letošní chladnější roční období. (Foto: 123RF)

Kalhotové kostýmy jsou zpět

Pokud se vám po nich už stýskalo tak můžete radostí zaplesat: kalhotové kostýmy jsou opět v módě! Tento business look se těší popularitě především ve větších městech, jelikož je ideální volbou oděvu do kanceláří. Ačkoliv někteří tento styl oblékání nemají moc v lásce a preferují šaty a kostýmky, přesto čas od času do kalhotám neodolají. Jak tvrdí mnoho návrhářů oficiálního stylu není nikdy dost a dá se v něm vytvářet mnoho nových stylových možností.

Zas vytáhnete ze skříně hřejivé úplety

V minulém roce super populární úplet je zpět! Zařadil se mezi letošní trendy pro podzim! Díky bohu, protože jsme si ho všechny doslova zamilovaly! Vypadá módně, sexy, a navíc je teplý a pohodlný. Ideální kombinací pro úpletové šaty je jejich doplnění o vesty nebo svetry.

Hřejivé oblečení tohoto druhu oceníme zejména na podzim, jinak leží ladem ve skříni, proto je dobře, že se tento styl opět vrátil a naše oblíbené kousky můžeme bez obav znovu použít. Jen pozor, že šaty nesmí být příliš tenké a s výraznou texturou. Nejvíce asi využijete úplety ve standardní barevné paletě béžové, černé, šedé a modré.

trendy podzim uplet
Zachumlejte se letos do úpletu. (foto: 123RF)

Když už je řeč o vestách…

Vesty, které lze nosit přes košili nebo rolák, stejně jako místo svrchního oděvu, budou opětv zpět. Očekávejte na pultech obchodů především vesty pletené z měkké vlny. Zazářit můžete ve vestě jasných barev nebo i v jednobarevných. Nosí se třeba přes košili v kombinaci s kalhotami. Celkově se na pultech vyjímají pletené a háčkované oděvy, které přes zimu rozhodně oceníme.

vesty
Vesty se vrací na scénu. (foto: 123RF)

Ulice se rozzáří barvami kabátů

Jelikož je podzim a ohlašujeme aktuální trendy, je samozřejmé, že nemůžeme zapomenout ani na kabáty. Na podzim volte kabát, který má syté barvy. Jeho výrazností se nemusíte vůbec bát, jelikož ta bude tento podzim právě žádoucí. Začíná se ukazovat, že bez jasného svrchního oděvu budete letos na podzim úplně out.

K TÉMATU  Nekončící all beige trend, nebo nepřehlédnutelné barvy?

Co se týče střihu, nejoblíbenější jsou délky midi a maxi. Také jemná silueta doplněná páskem nebo bez. Které barvy frčí nejvíce? Tyrkysová, máta, růžová a fialová, ultramarínová, žlutá, oranžová, červená – cokoli zajímavějšího než šedá a béžová se stane skutečným hitem podzimu!

kabát
Kabát rozzáří současnou sezonu. (foto: 123RF)

Masivní boty jako praktická součást šatníku

Protože je móda cyklická, v sezóně podzim-zima 2021 můžete zahlédnout mnoho starých známých modelů obuvi. Mezi nimi budou jednou z nejvýznamnějších možností masivní boty. Velká platforma je zpět v módě a najdete ji ve všech typech obuvi.

Buďme rádi, protože v takových botách se na podzim chodí přímo skvěle. Pokud prší nebo je zima, je to opravdu praktické módní řešení, ve kterém nebudeme takzvaně klepat kosu.

masivní boty
Boty budou dominantou outfitu. (foto: 123RF)

Očekávejte kabelky ve velkém stylu

Stylisté tvrdí, že velké tašky se vrací do módy. Někomu vyhovují více a někomu méně. Jedno je ale jisté vejde se nám do nich opravdu vše. Můžete počítat s tím, že velkým objemným taškám se při procházení obchodů rozhodně nevyhnete a záleží jen na vás, jakou jejich podobu zvolíte.

velké kabelky
Když kabelky, tak větších rozměrů. (foto: 123RF)

A jak vypadá váš podzimní šatník? Ukrývá v sobě trendy pro letošní podzim

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podzimní móda: Známe kousky, které by v šatníku neměly chybět

Tenisky nevycházejí z módy – dámská móda pro různá roční období

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Chtěla byste začít meditovat? Láká vás být o samotě jen se svými nejniternějšími myšlenkami a touhami? Ale jak na to? Možná si připadáte jako Liz Gilbertová z románu Jíst, meditovat, milovat, která věděla přesně, jak na to, ale nedokázala se správně naladit. Nebojte, poradíme vám jak a kde s meditací začít krok za krokem.
Naši domácnost mohou sužovat nevítaní nepřátelé, kteří nás po ránu nemile překvapí. Jsou jimi brouci, kterým se někdy zkrátka líbí víc v domě než na zahradě, kde mají obvykle svá obydlí. Pokud i k vám domů doputovali drobní tvorové, kteří sice v mnoha případech škodliví nejsou, ale v ostatních ano, prozraďme si, jak s nimi bojovat.
Už jste o něm slyšeli? Pro někoho možná lákadlo, pro jiného naprostý strašák a nikdy by do toho nešel. Víte, co metoda holotropního dýchání obnáší, a k čemu může být dobrá? Pojďme se na to podívat, třeba vás to osloví a jednou ji vyzkoušíte.
Banán je ovoce, které všichni milujeme a často ho jíme téměř denně. Asi každého z nás někdy napadlo, zda by se jeho slupka nedala využít nějakým způsobem v domácnosti. Světe div se, dala! Máme pro vás několik rad a tipů, jak slupku využít před tím, než ji s konečnou platností vyhodíte do odpadkového koše. Můžete si být jisti, že po přečtení tohoto článku už banánové slupky nikdy jen tak nevyhodíte.
Cihlová zeď a moderní interiéry se začínají prolínat, i když by to kdysi nikoho nenapadlo. Ale přiznané cihlové zdi dodají celému interiéru jedinečný charakter. Protože ale pravé cihly najdeme málokde, můžeme cihlové stěny imitovat plastickým dekorem, který je na první pohled k nerozeznání. Tyto obklady se dají koupit v různých vyhotoveních i barvách, takže se mohou tvářit jako břidlice, kámen nebo klasické cihly. Dokonce si je můžete natřít nebo jinak povrchově upravit přesně podle sebe.
Dřevěné bedýnky aktuálně frčí. Nehodí se přirozeně do každého interiéru, ale pokud máte rádi venkovský, přírodní nebo skandinávský styl, oceníte chytré nápady na jejich využití. Bedýnky poslouží hlavně jako odkládací prostory. Vhodnou kombinací z nich můžete vytvářet vlastní originální praktická řešení. Je na vás, jestli zvolíte jednoduché jednobarevné bedýnky nebo omšelý retro vzhled. Dají se obrousit, natřít i spojit. Upravte si je podle sebe!
Stravování nikdy nebylo tak kontroverzní veličinou, jako teď. Je to otázka diety, zdraví, náboženství i sociálního přesvědčení. Každý se stravujeme jinak a je mezi námi čím dál víc jedinců, kteří vyznávají alternativní způsob stravování. Z různých důvodů. Jedním z nejrozšířenějších příkladů je vegetariánství.
Skončilo léto a začíná se zkracovat den. Jak se co nejlépe vyrovnat s nadcházejícím špatným počasím a špatnou náladou?
V dnešním světě, který se neustále mění a vyvíjí, se mění i role rodičů a způsoby, jakými vychovávají své potomky. Článek "Moderní rodičovství a výchova dětí" se zaměřuje na aktuální trendy a přístupy v oblasti péče o děti. Od respektování individuality a podporování kreativity po využívání moderních technologií – objevte, jak se rodičovství adaptuje na nové výzvy a jak můžete vytvořit harmonický vztah s vašimi dětmi v dnešním rychle se měnícím světě.
Maminky v tomto videu natočil jeden tatínek, který je dal přes internet dohromady, aby ukázali světu, jak může být běžný život s postižením zábavný a plný radosti. Píseň, kterou společně zpívají, je dojemná skladba A Thousand Years. V originále ji nahrála zpěvačka Christina Perri k filmu Twilight sága: Rozbřesk - 1. část. Video bylo natočeniona podporu World Down Syndrom Day 2018, a představuje 50 matek s jejich dětmi. Původní inspirace vznikla díky britské organizaci Singing Hands, která pomáhá dětem ve skupinách učit Makaton. Tento jazykový program pomáhá slyšet lidem s problémy s učením nebo komunikací pomocí značek a symbolů. Tohle vás skutečně dojme!
Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.

Výběr článků

Svatební sezóna je před námi. A tak si položme společně otázku: Na co vzpomínáme, když jsme byly na kamarádčině svatbě? Většina z nás si vybaví nevěstiny šaty, účes, vizáž... Co si budeme povídat - muži tohle moc neřeší. Maximálně se vyjádří, že to bylo fajn nebo že se přejedli. Zeptali jsme se svatební specialistky, na čem by se o svatbě rozhodně šetřit nemělo, abyste pak nebyly zklamané.
Těší na dárky, ale po rozbalení nejsou zrovna nadšené, když tam není to, co očekávaly. Tyhle děti jsou ale vděčné za cokoli! Jejich reakce vás rozehřeje.
Současná hygienická situace si žádá kooperaci nás všech. Je potřeba, abychom se chránili podle hesla, které bylo vytvořeno: „Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.“ Roušku si můžete vyrobit mnoha způsoby.

Nepřehlédněte

Mnoho žen vyššího věku se nemůže dočkat důchodu, ale je to vždycky výhra? Záleží na tom, kolik máte naspořeno. Zda jste využila penzijního spoření, nebo jste si spořila sama či s partnerem jiným způsobem. Protože jen z důchodu se v naší republice moc užívat nedá.
Vánoční čas je magickým obdobím plným tepla, radosti a pohody. A jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit tu správnou vánoční atmosféru, je osvětlit svíčky. Voňavé svíčky dokáží proměnit váš domov na místo, kde se budete cítit jako v pohádce. Ale jak vybrat ty pravé voňavé svíčky, které vás nejenom potěší svou vůní, ale také dodají prostoru tu správnou atmosféru? Dnes se podíváme na užitečné tipy a rady, které vám pomohou vybrat ty správné voňavé svíčky pro váš domov.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek