Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Výhody depilace. Pyšněte se nohama bez chloupků

Chloupky umí rapidně snížit ženské sebevědomí, a to zejména v létě, kdy nohy jsou to, co chceme ukazovat a odhalovat. Aby zely hladkostí a abychom se nebáli vzít si krátkou sukni či oblíbené šaty, depilace přichází vhod. Od epilace se liší několika výhodami.
depilace
Krásně hladké nohy - jak na to?

Epilace vs depilace: hlavní rozdíl

Depilace je jednodušší a často bezbolestná, kdy dochází k uříznutí chloupku, nikoliv k jeho odtržení i s kořínkem. V případě epilace se chloupek odstraňuje i s jeho zárodkem (mluvíme o metodě trvalejší). Jelikož je první zmíněné ženám příjemnější, cenově dostupnější, a tedy i vyhledávanější, projděme si seznam benefitů.

Rychlost, jednoduchost, bezbolestnost

Depilaci je možné provádět několika způsoby. Nabízí se:

· Klasická žiletka

· Depilační vosky, krémy, gely

Ve všech případech mluvíme o rychlém, jednoduchém a bezbolestném řešení problému, který nám navrátí pokulhávající sebevědomí a díky čemuž se nebudeme bát vzít si oblíbený lehký letní módní kousek na sebe.

Při zvolení klasické žiletky nezapomínejte aplikovat pěnu na holení nebo gel. Používání běžné mýdlové vody není doporučováno, jelikož se pokožka nadmíru vysušuje a tím i trpí. Produkty určené výhradně holení jsou lepší volbou. Na pokožku pamatují, navíc nádherně voní.

Stále oblíbenější jsou však depilační vosky, krémy a gely. Mluvíme o unikátních depilačních přípravcích, kdy všechny fungují na stejném principu – nanese se vrstva krému, vosku nebo gelu, chvíli se počká a poté dojde k jejich odstranění. Depilační vosk se zpravidla nanáší připravenými špachtlemi ve chvíli, kdy ho ohřívač vosku zahřeje na požadovanou teplotu. Při použití krémů se využívá speciálních stěrek, s nimiž se po chvíli “utře” krém i s chloupky.

I když se dnes depilační produkty nabízí v jedinečném složení nedráždícím pokožku, zejména jedinci s citlivou pletí by si etiketu před koupí přečíst měli. Na trhu se stále najdou i takové přípravky, které chemické složky obsahovat mohou. Přečtením složení se vyvarujete nepříjemným scénářům.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pánevní dno má vliv nejen na potenciální potíže s inkontinencí, ale je velmi důležité i z hlediska celého těla, psychiky, sexuality a celkové kondice.
Otevřete dveře k zdravějšímu životnímu stylu. Dnes přinášíme vám praktické rady a osvědčené tipy, které vám pomohou iniciovat a udržet zdravé návyky. Od malých každodenních změn po postupný proces adaptace, čeká na vás průvodce, jak integrovat zdravější rozhodnutí do svého každodenního života. Jste připraveni na cestu k celkovému zlepšení svého životního stylu? Pojďte do toho snámi a objevte radostné stránky zdravějšího já.
Téměř každá žena touží po ideální postavě. Rad, jak zaručeně zhubnout, jsou v časopisech i na internetu tisíce. Daň v podobě jojo-efektu nebo zdravotních problémů, kterou platí za drastické shazování kilogramů nebo nepochopené hubnoucí praktiky, je ovšem příliš veliká. Co takhle začít jednou pro vždy správně? Poradíme vám, jak na to!
Módní trendy jsou charakteristické svou vrtkavostí. Jednu sezónu žhavý model, druhou zase zapomenutý propadák! Oblečení a doplňky mají výsostné postavení v našich životech, především ženy zajímá, co je právě šik! Móda je business, a právě proto se neustále mění.
V první řadě je dobré si říct, že v malém množství rozhodně neuškodí pivo ani víno. Dokonce má obojí pro náš organismus velmi pozitivní účinky. Čemu tedy dáte přednost vy?
O spodním prádle se zrovna moc nemluví, a to hlavně z toho důvodu, že se jedná o něco opravdu intimního, ale přitom tak běžného. Také proto jsou fakta o spodním prádle tak trochu zapovězena – ale věřte, že i v tomto případě se můžete zasmát a podivovat, jakou proměnou spodní prádlo prošlo za tu dlouhou řadu let od jeho vynalezení.
Všechno zdražuje - nechtěný, ale bohužel reálný fakt. Vedle potravin se zvyšuje cena za elektřinu, plyn a samozřejmě za vodu, což jsou základní potřeby každého z nás. Abychom dokázali ušetřit po této stránce, spotřeba vody v domácnosti by nás měla zajímat. Kolik aktuálně průměrně činí, kam mizí a jak snížit výdaje s ní spojené? 
Období, kterým nyní procházíme, je složité. A asi bychom se shodly na tom, že pro všechny. Staří lidé jsou samotní, mladí lidé musí řešit péči o děti a jejich výuku. Hodně domácností se potýká s nedostatkem peněz. Někteří se potýkají se špatným zdravotním stavem. Věřte ale, že bude líp, a je potřeba si udržet, alespoň někdy, dobrou náladu. Tak si dejme nějaké super české komedie!
V dnešním poutavém článku na Dámské Lize zkoumáme magii Vánoc očima dětí. Jak dlouho trvá jejich víra v Ježíška, a co by rodiče měli vědět, aby tuto kouzelnou dobu pro své potomky co nejlépe utvořili? Přinášíme vám nejen pohled na to, do kolika let děti věří na Ježíška, ale také rady, jak tuto vánoční tradici zachovat a jaké situace by rodiče měli pečlivě sledovat. Podívejte se s námi na jedinečný svět Vánoc očima nejmladších!
Je tu! První článek, první krůček k cestě za posunem, učením se, přeměnou zaběhlých vzorců. Z upřímné zpovědi jedné odvážné ženy se dozvíte, proč za mnou přišla, kam se chce pomocí koučinku Emočních rovnic posunout i proč si vybrala právě mě. Bude to naše společná jízda - na rok, rok a půl. A vy budete u toho a nahlédnete tak do způsobu mé práce z první řady. Vaše Marcela Hlaváčková.
Vánoce a tradice jdou ruku v ruce. Nejedna z nás jich mnoho z nich dodržuje nebo si děláme vlastní. Jednou z takových poměrně zaběhnutých, je hladovění, neboli půst. Podle této tradice by se měl držet během Štědrého dne půst až do večeře, aby se nám zjevilo zlaté prasátko. Co na to říká naše tělo?
Sehnat v obchodě kvalitní antibakteriální čistič, to je v posledních týdnech až nadlidský úkol. A pokud už seženete, tak je daný produkt astronomicky drahý. Co s tím? Poradíme vám.

Výběr článků

Přírodní kosmetika je vyrobena výhradně z přírodních ingrediencí – živočišného, rostlinného nebo minerálního původu přísně stanoveným postupem. Je založena na vysoké koncentraci rostlinných či bylinných olejů a extraktů a má své nesporné benefity. Jak přírodní kosmetiku vybrat? Inspirujte se našimi 6 tipy!
Menstruace je nedílnou součástí života každé ženy. Zatímco některým z nás nepůsobí výraznější potíže, jiné ji doslova protrpí. Ať už jsou však projevy menstruace poměrně rozdílné, jedno mají všechny ženy společné - neustále hledají cesty jak tyto dny přečkat co nejkomfortněji.
Mnoho z nás trpí nějakou vadou zraku, nejčastěji se však jedná o krátkozrakost či dalekozrakost, tudíž je korekce zraku pro mnoho lidí téma, které musejí řešit. Co je však lepší – brýle nebo kontaktní čočky?

Nepřehlédněte

Líčení je prostě zábava. Navíc kočičí oči patří mezi evergreen, co nikdy nevyjde z módy. Pro dnešek jsme si pro vás připravili jednoduché triky, se kterými zvládnete líčení kočičích očí naprosto bez problémů. Kdy si uděláte svou chvilku pro sebe a vyzkoušíte si, jak budete vypadat jako skutečná sexy šelma? Jdeme na to!
Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek