Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

SOUTĚŽ: Zubní pasta na celý rok? Vyhrajte balíček zubních past Sensodyne a máte na rok vystaráno!

Zdraví snad každý z nás zařadí na pomyslné příčce důležitosti na první místo. Preventivní návštěvy lékařů by měl mít každý v kalendáři a pokud ne, tak si je tam rychle napište.
pasta
Sensodyne si pro čtenáře Dámské Ligy připravil soutěž.

Není to ale jen návštěva lékaře, která nám může pomoci. Je několik dalších věcí, které sami můžeme aktivně dělat a zdravému životu jít naproti.

Zubní pasta a rakovina prsu? Jaké je zde propojení?

Pro krásný úsměv je důležité myslet na své zuby, protože právě ty dělají úsměv zářivý a zdravě vypadající. Není to ale jen úsměv, díky kterému je žena ještě krásnější. Jsou to také prsa. ANO! I na ženská prsa nesmíme zapomínat.

Prevence prsou by měla začít jejím samovyšetřením. Optimální je samovyšetření provádět jednou měsíčně, tedy zhruba tehdy, když vám dojde zubní pasta. A právě tady je ono propojení.

rakovina
Sáhni si na prsa. Má to smysl.

I přesto, že prevence může zachránit život, na ni mnoho žen zapomíná. Na důležitost samovyšetření poukazuje v rámci kampaně “Došel Sensodyne? Sáhni si na prsa” značka zubních past Sensodyne spolu s neziskovou organizací Loono. Už druhým rokem tak připomíná ženám, že samovyšetření prsou zabere jen pár minut a rozhodně by se na něj nemělo zapomínat. Protože tuba zubní pasty vydrží zhruba měsíc, pokaždé, když dojde, víte, že je třeba si prsa prohmatat.

prsa
Naučte se, jak si správně šáhnout na prsa.

Soutěžte s námi o balení past na celý rok, který vám nejen přinese ještě krásnější úsměv ale také vám připomene, že myslet máte také na svá prsa. Vždy když vám dojde zubní pasta Sensodyne, sáhnete si na prsa!

Soutěžíme do 11. listopadu 2020. A tady je otázka:

Kampaň výrobce značky zubních past Sensodyne nese název:

1) Došel Sensodyne? Sáhni si na prsa.

2) Čisti si zuby každý den, nezapomeň na prsa.

3) Sensodyne jako prevence rakoviny prsu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Také jste čekala na sluneční paprsky, až vám prozáří každý den? Konečně jaro! Ale jen do té doby, než sluníčko zasvítí přes zaprášená okna a vy najednou vidíte svůj byt v mnohem jasnějších konturách. Chtělo by to jarní úklid? Neztrácejte čas a jděte na to hned. Zvažte, jestli zapojit rodinu. Někdy si opravdu důkladně uklidíte jedině sama!
Mnozí lidé považují pokojové rostliny jenom za jakousi dekoraci či doplněk, který zútulňuje domácnost. Jenže pravdou je, že pokojové rostliny nemají jen dekorativní funkci. Jejich úkolem je pročistit vzduch v interiéru. Pokud jste například alergikem nebo astmatikem, víte, jak důležité je mít domácnost bez pylu, prachu či dalších alergenů a nečistot. Jelikož se o takzvanou zdravou domácnost snažíte, investujete do mnohdy velice předražených čističek vzduchu, aniž byste si uvědomili, že funkci čističky vzduchu hravě zvládnou i pokojové rostliny. Jen stačí vědět, které požádat o pomoc.
Nový rok je v plném proudu a řada lidí ještě stále pracuje na svých novoročních předsevzetích. Pokud se ta vaše týkají nakopnutí kariéry nebo byznysu obecně, existuje několik tipů či kroků, které je nutné podstoupit pro úspěch stanovených cílů.
Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
Toužíte pod dokonale hladkém prostředí ve vašich intimních partiích? Pravidelně se holíte a používáte nejlepší metody holení, krémy a pěny, ale stále vás obtěžují občasné pupínky vzniklé v důsledku zarostlého chloupku? Chcete se jich zbavit jednou provždy, aby vaše intimní partie byly neodolatelně hebké a hladké?
Každý den se na nás valí plno informací, mnohdy zažíváme stres v práci, aktuálně třeba také těžkosti při distanční výuce dětí nebo různá omezení, která člověku komplikují život. Pak se snadno stane, že večer máte už prostě jen touhu zalézt ke knížce a přepnout své myšlenky na něco úplně jiného.
Obyvatelé hlavního města mají nyní další možnost využít přelomového tréninku pomocí elektrické stimulace svalů (EMS), který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut. Společnost BodyBody, která tuto unikátní formu péče o tělo nabízí, otevřela v Praze na Karlově náměstí své šesté pražské studio. V České republice je celkem dvanáct BodyBody studií.
Vlastníte chytrý telefon? V tom případě byste v něm měla mít nainstalované i chytré aplikace. Které že to jsou? Samozřejmě jde o aplikace, které ocení každá moderní žena.
Každá žena před příchodem svého prvního dítěte přemýšlí o tom, jaké to asi bude. Jak asi bude probíhat její těhotenství, jaký bude porod a jak vlastně bude její děťátko vypadat? Na všechny otázky však ani maminky ani kamarádky reálně odpovědět nedokáží. Jaké to tedy bude? Co už je předem dané?
Jeskynní bazén, to je hlavní lákadlo resortu Grotto Spa v Tigh-Na-Mara. Nachází se v Bristské Kolumbii v Kanadě a nabízí luxusní procedury i ubytování. Kdo by odolal?
Mentální anorexie je choroba psychického i fyzického rázu, která nás dokáže pořádně vystrašit. Zvláště, pokud se něco takového děje našemu dítěti. Bezesporu je ji třeba řešit s odborníky, jelikož může vážně poškodit zdravotní stav člověka. Nejdříve ale musíte sami zjistit, že jí daná osoba trpí. Nejčastěji se vyskytuje u dívek, avšak setkat se s ní můžeme u jakéhokoliv pohlaví i v každém věku. Jak ji poznat, abyste včas dokázali zamezit jejímu prohlubování?

Výběr článků

Léto je v plném proudu a snad každého z nás čeká aspoň jeden výlet. Buď do přírody, někam za hranice nebo jen k babičce na chalupu. Tak či tak, existují tři módní kousky, bez kterých se nikdo neobejde. Tyto věci se hodí pro každou situaci - spaní pod širákem, letní přeháňka v rozpáleném velkoměstě nebo zkrátka jen stylový doplněk na rande s cizinem. Pojď si přečíst následující řádky a objevit, o jaké kousky se jedná.
Ve zdravém těle zdravý duch. Mnohokrát připomínaná moudrost irského dramatika George Bernarda Shawa je, byla a bude pro lidstvo aktuální. S neustálým rozvojem přísunu informací se každý den dozvídáme o nových metodách cvičení, možnostech sestavení zdravého jídelníčku a korekce životního stylu tak, aby člověk dosáhl co možná nejlepšího pocitu sama ze sebe. Takový pocit vám dodá tolik potřebnou sebedůvěru, která se odráží při každodenních činnostech.
Ještě váš byt nedýchá vánoční atmosférou? Do Štědrého dne zbývá dost času, abyste do bytu vnesli ducha Vánoc. Výzdobu nemusíte kupovat hotovou, je to finančně poměrně náročné. Stačí pár drobností koupit, něco nasbírat v přírodě, inspirovat se a začnou se dít zázraky.

Nepřehlédněte

Rozhodli jsme se, že se pro procházky přírodou vybavíme repelenty proti klíšťatům.
Vánoce jsou především o odpočinku a zpomalení. Kdo ale říká, že je musíte celé proležet u televize s horou jídla? To vám samozřejmě nikdo nebere, ale i vy sami se budete cítit lépe, pokud se občas zvednete a uděláte něco pro své zdraví. Podle cvičení ve vánočním duchu vám to půjde samo!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek