Pondělí , 29. 04. 2024

Vlastislav

SOUTĚŽ: Vyhrajte probiotika pro celou rodinu a posilněte imunitu

Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.

Střeva jsou největším orgánem v našem těle a zároveň tím nejdůležitějším pro naši obranyschopnost. Sídlí v nich až 80 % buněk imunitního systému. Proto je důležité mít střeva a jejich mikrobiom v dobré kondici. Jedině tak bude připravená vaše imunita na případný střet s koronavirem.

Pokud máte jakýmkoliv způsobem „rozhozené“ zažívání a běžně byste nad tím mávli rukou, že se to samo srovná, teď na to není čas. Střeva si zaslouží péči. Ovlivňují totiž tvorbu bílých krvinek, které jsou v boji s infekcí nepostradatelné. Také ale pomáhají vstřebat živiny z potraviny, a proto tedy fungují i jako zásobování. Bez nich se důležité vitaminy a minerály nedostanou tam, kam mají.

Probiotika pomohou k rovnováze

K tomu, abyste nastavili a udrželi ve vašem zažívání správnou rovnováhu bakterií, vám pomohou kvalitní probiotika. Vsadit můžete na Naturevia Laktobacily 5 Imunita, které obsahují unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu v obrovské síle 15 miliard v jedné kapsli. Navíc přípravek obsahuje také vitamin C, který je pro imunitu rovněž nezbytný.

Speciální přípravky jsou k dostání i pro děti. Pro ně jsou určeny Naturevia Laktobacílky, které mají podobu cucavých pastilek s ovocnou příchutí, takže vašim ratolestem zachutnají a nemusíte se bát, jak je do nich „dostanete“. Podpořit imunitu a mít zažívání v rovnováze je nyní důležitější než kdy dříve, koronavirus se rozmáhá nejen ve školách, ale i pracovních kolektivech. Být připraven se tak vyplácí. Soutěžte proto s námi o probiotika pro celou rodinu.

Co můžete vyhrát v soutěži:

5x balíček přípravků Naturevia, který obsahuje Naturevia Laktobacily 5 Imunita a Naturevia Laktobacílky. Hodnota 1 výhry je cca 400 Kč.

Soutěžní otázka:

Který kmen laktobacilů je v přípravku Naturevia Laktobacily 5 Imunita zastoupen nejvíce?

  1. L.casei
  2. L.acidophilus
  3. L.rhamnosus

Nápovědu najdete ZDE (odkaz – https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/laktobacily-5-imunita-3/)

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vy ani váš partner nepijete alkohol? Žili jste spolu ještě před svatbou? Váš vztah asi nevydrží. A to i přes to, že jste si před oltářem slibovali lásku a věrnost. V pozoru by měli být i tací, kteří mají odloučené rodiče. Prý je potká stejný osud!
Ano, saláty jsou lehké, plné vitamínů a osvěží. Že vás ale nezasytí a máte po nich hlad? Prozradíme vám, jak to udělat, aby vám po salátu nekručelo v žaludku a ještě patřil do dietního jídelníčku. Pak vám hubnutí půjde samo. Zkuste to!
Koronavirová pandemie se nakonec ukázala jako velmi plodná. I když ztroskotal nejeden byznys, v jiných aspektech života to bylo o něco pozitivnější. Vezměme si porodnost. Nových přírůstků přibylo, rodiny se rozrostly a zájem o podnikání na mateřské zesílil. Jenže nakonec se k tomuto kroku odhodlá pouze málokterá maminka. Důvodem jsou lži, které kolem tohoto způsobu podnikání kolují.  
Na Vánoce zařizujete kromě dárků ještě dekorace. Inspirujte se jednoduchými nápady. V hlavní roli jsou svíčky, světýlka a nějaký přírodní materiál.
Rostlinná mléka jsou skvělou alternativou kravského mléka, a to hlavně pro ty, kterým mléko živočišného původu nedělá dobře, pro lidi s alergií nebo intolerancí na živočišné mléko. Zároveň existuje mnoho lidí, kteří si rostlinné mléko prostě zamilovali a pijí ho i bez zdravotních problémů.
Jste milovníkem sluníčka a už se těšíte, až budete ležet na pláži a necháte sluneční paprsky prohřívat vaši pokožku? A opravdu víte jak se správně opalovat?
Vaše dítě odmaturovalo a na vysokou školu ho nevzali. Mělo by si najít zaměstnání. Jenže by rádo mělo ještě poslední prázdniny. Jste rozvedená a jeho otec mu řekl, že od června přestává platit výživné. Je to správné? Jak dlouho má rodič vyživovací povinnost k dospělému dítěti? A má dítě právo na poslední prázdniny?
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.
Zelená káva je oblíbený produkt, jehož přívrženci jsou především z řad milovníků zdravého životního stylu. Kávová zrna jsou u zelené kávy nepražená, a tak na rozdíl od obvyklé černé kávy nemají tak bohatou vůni a barvu.
Závěť má podle platného občanského zákoníku větší moc, než dědictví ze zákona. Tak můžete určit, komu připadne konkrétní majetek. Pokud žijete v druhém či třetím manželství, či dokonce jen v partnerství, můžete mít dostatek důvodů, proč svůj majetek tímto způsobem rozdělit. Závěť rozhodně nepodceňujte.
Dekorace k Vánocům prostě patří. Adventní věnec se svíčkami na stůl, ale krásné vánoční věnce můžete zavěsit kdekoli, třeba na dveře nebo na okno. Právě ty si můžete prohlédnout v galerii.
O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.

Výběr článků

Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Máme tu prosinec! Víkend bude trochu teplejší, a co nás čeká, napoví horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.
Bylinková zahrádka v sobě skrývá mnoho kouzla. Kromě toho, že je krásná na pohled, je také zdrojem spousty podmanivých vůní a léčivých účinků pro naše tělo. Jak založit bylinkovou zahrádku, abychom se z ní mohli těšit i několik let? Máme pro vás pár tipů.

Nepřehlédněte

Letní sezóna odstartovaná a vy již jistě máte plány, ne-li již zaplacené dovolené. Cestovní horečka stoupá, vy se těšíte, nicméně máte před sebou nějaké ty výzvy. A to předně v podobě balení, chystáte-li se cestovat letecky.
Rozvod, rozchod nebo jen neustálá smůla na chlapy – důvodů, proč jste i ve čtyřiceti letech stále sama může být vícero. Ženy se však nechtějí snu o šťastném životě vzdávat, vždyť jim na světě zbývá ještě mnoho let. A tak se ptají na jedno – jak a kde najít chlapa po 40?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek