Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Kočičí oči: Jednoduchý návod, jak dosáhnout skvělého líčení

Líčení je prostě zábava. Navíc kočičí oči patří mezi evergreen, co nikdy nevyjde z módy. Pro dnešek jsme si pro vás připravili jednoduché triky, se kterými zvládnete líčení kočičích očí naprosto bez problémů. Kdy si uděláte svou chvilku pro sebe a vyzkoušíte si, jak budete vypadat jako skutečná sexy šelma? Jdeme na to!
Kočičí oči
Chcete si nalíčit kočičí oči? Máme pro vás jednoduchý návod. (zdroj foto: pixabay.com)

06. 10. 2020

Svůdný pohled

Technika líčení kočičích očí je známá již od šedesátých let, kdy se stala velkým módním hitem. Od té doby vlastně nikdy nevyšla z módy. Slavná zpěvačka a miláček dnešních teenagerů, Ariana Grande, je toho jasným důkazem. Právě ona si v dokonalém líčení kočičích očí přímo libuje. Společně se sexy kostýmy je výrazné líčení očí její poznávací značkou.

Přejete si i vy svůdný kočičí pohled? Pojďte se s námi podívat na speciální techniku, se kterou to zvládnete na jedničku. Mňau!

Správná výživa i podklad

Ještě, než začnete na oči nanášet make-up, ujistěte se, zda jste si celý obličej očistili a vyživili pomocí krému, který sedí vašemu typu obličeje. Pro oční okolí je vhodné zvolit speciální krém s jemnější texturou. Zbytky krému poté pomocí ubrousku odstraňte a naneste vhodný make-up nebo CC krém. Díky podkladovému make-upu vám linky budou perfektně držet.

Trik pro skvěle ostrou tužku

Patříte mezi milovnice klasických kajalových tužek a víte, že u vás tekuté oční linky nemají šanci? V tom případě je dobré vědět, že musíte dodržet jejich precizní strouhání. Jak všichni dobře víme, právě měkké kajalové tužky se velmi rády drolí. Nebojte se, není to vina špatného strouhátka.

Jak si tedy pomoci? Beauty blogerky prozrazují svou vychytávku: ponechte tužku na několik minut v mrazničce, pak půjde strouhání jedna báseň a výsledek bude dokonalá špička nezbytná pro precizní líčení kočičích očí.

Začátečnické rady pro kočičí oči

Překrásné kočičí oči chtějí trochu tréninku. Nebojte se, když vám ruka poprvé trochu ujede. Mějte po ruce vatovou tyčinku namočenou do kokosového oleje, s tou lehce smažete všechny nepřesnosti a budete moci začít znovu.

Další tip vhodný pro úplné začátečnice je ten, že není dobré hned začínat s přesnou linkou. Nemusela by se vám povést. Místo toho zkuste nejprve linii vytečkovat nebo provést pomocí kraťounkých tahů tužkou. Až když si výsledek zkontrolujete v zrcadle, proveďte finální, spojující tah.

K TÉMATU  Co nejnutnějšího by měla obsahovat kosmetická taštička?

Na kočičí oči pomůže vhodný předmět

Nejste si jistá, že hned na poprvé vytvoříte přesnou linii kočičích očí? Nejste v tom sama. Ženy po celém světě si při tomto líčení rády pomáhají vhodnými předměty. Co byste řekla tomu malovat linii pomocí obyčejné lžičky? Právě takto se linky se správným zaoblením dají vytvořit nejsnadněji.

Přiložený kapesníček je další fintou, jak si vytvořit přirozenou hranici a své dílko nepřetáhnout. Patříte mezi ženy, které si prostě nevěří, a přesto byste si chtěly kočičí oči dopřát? Možná i vám se během líčení třepou ruce. Pomoc je nasnadě.

Vytvořte si hranici pomocí obyčejné papírové izolepy, kterou si nalepíte od spodní části oka směrem nahoru nad uši. Nyní už neuděláte žádnou chybu.

Výrazná linka za pár vteřin

Máte tekuté oční linky? V tom případě nemusíte nic řešit, u kvalitních výrobků bývá jejich sytost opravdu vydatná a nemusíte se bát, že by po pár minutách zešedly. Kajalová tužka je ale někdy neposedná. Kromě toho, že se drolí, dokáže také kreslit jen velmi nevýraznou linku.

Jak si pomoct? Jednoduše: špičku tužky nahřejte několik krátkých vteřin nad svíčkou. Tužka bude malovat sytější linie a efekt kočičích očí tak bude skutečně úchvatný! Začátek linie pro kočičí oči by měl být umístěn nad koutkem oka.

Linka se tedy bude vinout po celém horním víčku, a za koncem hranice oka bude protažena do typického obloučku. Černou linku tedy nikdy nemalujte například až od poloviny oka, vypadalo by to zcela nepřirozeně. Ve střední části oka by se linka měla postupně rozšiřovat, až bude nakonec opět ukončena tenkou linií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

K TÉMATU  Neuvěřitelná proměna! Vizážista se postará o kompletní změnu vzhledu a omlazení!

Potřebujete se přesvědčit, jestli vám zvolená barva na vlasy nebo líčení padne? Zkuste to nanečisto přes aplikaci!

Neuvěřitelná proměna! Vizážista se postará o kompletní změnu vzhledu a omlazení!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vibrátory, nevibrační penisy, afrodiziaka, lubrikační gely, masážní oleje. Mnoho žen si stále myslí, že nic takového nepotřebuje, pokud žije v dobrém partnerském vztahu. Ale položme si otázku, zda po každodenním spěchu a stresu máme často chuť na sex. Možná jsou to právě tyto erotické pomůcky, které mohou zlepšit kvalitu společně prožitých intimních okamžiků.
Konec školního roku a rozdávání vysvědčení je náročnou dobou pro pracovníky linek bezpečí, kteří vyřizují telefonáty od dětí, které se bojí přijít domů. Do jejich hledání se také musí často zapojit i policie. Čas od času přijde i smutek, když se dítě domnívá, že špatným vysvědčením končí jeho životní čas. Nenechte se zaskočit jedním školním výsledkem. Jde přece o dítě, které milujete.
Důvodem, proč máte svou zahrádku, je to, abyste mohli jíst zdravě. Proto je třeba vyhnout se chemii i v souvislosti s hnojením.
Kmenové buňky jsou v kosmetickém oboru často skloňovaným pojmem posledních let. Jedná se pouze o přeceňované složky kosmetiky nebo jsou kmenové buňky skutečně zázračnou ingrediencí, která nám pomůže ke krásnější pokožce?
Dávkovač krmení pro pejsky si zvládnete vyrobit vlastnoručně doma. Je převážně z kartonu a vypadá i funguje báječně! Pokud má váš pejsek nenasytný apetit a je dost chytrý na to, aby si stále přisypával, dávkovač možná nebude to pravé. Postavit si ho ale můžete i pro kočky. Inspirujte se tímhle povedeným DIY nápadem.
Že je to nemožné? Není, vážně ne. Běhat můžete i ráda bez toho, aniž byste cítila sebemenší odpor k teniskám, běžeckému úboru nebo k rannímu vstávání a potu. Nic z toho totiž běh obsahovat nemusí. Jen možná máte o běhání zkreslené představy.
Trochu zpomalit čas? To dnes díky mnoha kosmetickým vychytávkám opravdu lze. Jednou z nich je i vychvalovaná kyselina hyaluronová, kterou však nemusíte používat jenom jako součást krémů. Jaké jsou další možnosti?
Zboží z Německa a Německé potraviny - slova, která vyvolávají v mysli mnoha lidí asociace na vynikající kvalitu a špičkové produkty. Pro moderní ženy, které dbají na svůj životní styl a chtějí nakupovat inteligentně, je Německo vynikajícím zdrojem kvalitních výrobků a příležitostí k úsporám. V tomto článku vám přinášíme praktické tipy, jak se stát mistrkou nakupování a získat ty nejlepší produkty z Německa, aniž byste zbytečně utrácely.
Rok co rok se s příchodem vánočních svátků napříč rádii rozeznívá typicky vánoční playlist, mezi kterým nikdy nechybí hitovka od Mariah Carey All I Want for Christmas Is You. Každý tuhle pecku zná, mnozí z nás si ji s oblibou pouští jako kulisu při pečení cukroví nebo balení dárků. Je prostě natolik nadčasová, že ji můžeme slyšet zas a znovu. Víte ale, kdy a jak legendární písnička vlastně vznikla a hlavně, kolik každoročně vydělává? Nejen na to se podíváme!
Chcete-li si koupit pohodlné a zároveň trendy boty, určitě vsaďte na kožené kousky. Ty mají mnoho předností. Na následujících řádcích si na koženou obuv posvítíme pěkně zblízka. Povíme si jak ji vybrat a i to, s jakými módními doplňky ji kombinovat. Proto pojďte číst dále a nechte se inspirovat společně s námi.
Střelci, jakožto jedno z ohnivých znamení, dokáží být neuvěřitelně spontánní a jsou to právě oni, kteří vám bez obalu řeknou naprosto vše, ať se vám to líbí či nikoliv. Oni věci nefiltrují. Se Střelci bývá velká zábava, často jsou proto obklopeni hromadou lidí a přátel. Mají nadstandardní konverzační schopnosti a své okolí umí vysoce zaujmout a inspirovat, aby žili svůj nejlepší možný život.
Před vámi je dlouhý let, možná s několika přestupy. Připravte se nejen na čekání na letišti, ale také na to, abyste let prožila v pohodě a bez stresu. Co si můžete vzít s sebou do příručního zavazadla a jak úspěšně překonat čas strávený čekáním?

Výběr článků

Život je krásný tím, že nikdy dopředu nevíme, co nám přichystá. I ta nejlépe promyšlená a naplánovaná akce, jako je svatba, se dovede proměnit v naprostý trapas.
Peníze nerostou na stromech, ale i kdyby rostly, bylo by hloupé odmítat příležitosti k výhodnému nákupu. Pokud rádi utrácíte v e-shopech, následující tipy uleví vašemu rozpočtu. Prozradíme vám, jak v e-shopech šetřit a nemuset přitom slevit z kvality zboží. Internet je neuvěřitelně spletité bludiště a najít tu nejlepší nabídku je mnohdy velmi náročné. Někdy člověk stráví celé hodiny prolézáním virtuálních regálů, než se objeví ta správná. Zdaleka nejhorší jsou však tzv. impulzivní nákupy, právě mohou peněženku řádně provětrat. Naštěstí se můžete řídit poměrně jednoduchými pravidly, díky kterým se vlk nažere a koza zůstane celá – nakoupíte ke své spokojenosti, ale nebude lamentovat nad extrémní útratou. Jdeme na to!
V průběhu roku 2019 bylo obyvateli Česka uzavřeno 54 870 sňatků. To je o 2303 sňatků více, než v minulém roce. Znamená to, že pro lidi začíná být obřad důležitější, než život na psí knížku? Má to i své praktické dopady.

Nepřehlédněte

Stříbrný náhrdelník je více než jen krásný. V tomto blogu najdete všechny výhody nošení stříbrného náhrdelníku. Hledáte nový náhrdelník, který byste přidaly do své šperkové kolekce, a zvažujete stříbro? Děláte skvělou volbu. Náhrdelníky ze stříbra jsou krásné, odolné a nestojí jmění. Jsou také hypoalergenní a snadno se udržují na rozdíl od mnoha jiných drahých kovů. Stříbrné náhrdelníky jsou univerzální a dostupné v široké škále stylů. Takže ať už hledáte něco elegantního, nebo dáváte přednost roztomilému a hravému vzhledu, určitě najdete ten pravý stříbrný náhrdelník pro vás. Chcete více podrobností o všech výhodách tohoto úžasného kovu?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek