Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Zázrak nového života: Fenka vrhla neuvěřitelných 13 štěňat

Přítomnost a pohlazení chlupatého přítele je více než povzbudivé. Tyto němé tváře dokážou povědět více, než by se zdálo. Tak jak pes pomáhá člověku, děje se samozřejmě i naopak. Zodpovědní pánové psů se o svá zvířata pečlivě starají, a dokonce v některých případech i pomáhají rodit štěňátka.

13. 08. 2020

13. 08. 2020

Obecně se už několik tisíc let ví, že pes je zkrátka nejlepší přítel člověka. Již od pradávných dob stojí věrně po boku člověka a pomáhá mu, v některých případech fyzicky, někde jen psychicky. Přivedení nového života na svět je u lidí silný okamžik, stejně tak ale i u jiných živých stvoření. Podívejte se na tohle neskutečné video, kde fenka stafordširského teriéra přivedla na svět v bytě svého páníčka ohromující počet štěňátek.

Stafordširský teriér křížený s německým ovčákem

Stafordširský teriér se na první pohled jeví jako plemeno bojové, avšak není tomu tak. Tento pes je velice mírumilovný a doporučuje se i do rodin s dětmi. Své majitele chrání, hlídá a bezmezně miluje. Pakliže mu dá jeho pán náležitou a správnou výchovu, je z něj skvělý pes. K lidem Stafordširský teriér nebývá agresivní. Je to dokonalý společník jak do bytu, tak na zahradu. Jako každý pes samozřejmě potřebuje i dostatek pohybu. Pojďte se s námi podívat na jednu krásnou fenku tohoto úžasného plemene, kterou majitelé pojmenovali Diva. Nikdo nečekal, že bude březí s německým ovčákem, kterému je třináct let. Po několika dnech fenka překvapivě porodila křížená štěňátka, která jsou opravdu kouzelná.

Vysoký počet štěňat

Nikdo z přítomných vlastně nevěděl, jaký vzhled od zkřížení německého ovčáka a stafordširského teriéra očekávat, výsledek ale mnohé mile překvapil. Fence se narodilo celkem 13 rozkošných štěňátek, různých barev. Nejvíce dominantními odstíny malých pejsků jsou hnědá a černá. Příroda to občas zkrátka zařídí sama.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejlepší psí kousky, které vás pobaví. Domácí mazlíčci nás umí pořádně rozesmát

Domácí mazlíčci tropí lumpárny, a jsou u toho děsně roztomilí. Kočky a psi jsou zdrojem nekonečné zábavy!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zajímá vás, jak udělat ze svého rande nezapomenutelný zážitek? V našem článku "Originální rande! Tipy na skvělé rande" vám přinášíme jednoduché a praktické rady, jak osvěžit vaše romantické setkání. Od netradičních míst po kreativní aktivity – pojďte s námi objevit nápady, které oživí vaše rande a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky. Přečtěte si naše tipy a udělejte z každého rande jedinečný zážitek pro vás oba. Co tedy říkáte na to, abyste se společně vydali na nové dobrodružství lásky?
Celebrity umí dost často překvapit, zejména modelky, o kterých byste si řekli, že za celý den sní pouze misku suché rýže a list salátu. O poprask na TikToku se postarala modelka Bella Hadid a její sandwich. Tak schválně, co říkáte na její kulinářské umění?
Hodně lidí si chce užívat neustále krásného a teplého počasí venku. To bohužel není v naší zemi možné. V zimě, na podzim i během léta přijdou ošklivé dny. Musíte proto vědět, jak si zpříjemnit volný čas doma, když nemůžete kvůli počasí jít ven. Poradíme vám, jak si snadno zlepšit život a udělat si z domova nádherné a pohodlné místo.
All beige outfity. Nekončící trend, který bychom už mohli označit pomyslnou značkou nadčasovost. Za těch pár let, co tu s námi je, by si to zasloužil. Stejně jako černá, bílá či námořnicky modrá patří i béžová mezi barvy, se kterými nikdy nešlápnete vedle.
Každá žena ví, že bez doplňků by nebyl outfit dokonalý a úplný. I za doplňky se musí utrácet, a to zejména za náušnice, které jsou často to nejvýraznější na celém outfitu. Ovšem stejně, jako je tomu v případě jiných kousků oblečení, i ve světě náušnic se mění trendy jako na běžícím pásu. Každý rok móda přinese na trh zcela jiné typy náušnic, které mají zpestřovat outfity v dané sezoně. Nabízí se proto otázka, jaké náušnice ovládnou nejbližší měsíce a týdny?
Čisticí prostředky na nás útočí reklamou, podle které je každý z nich ten nejúčinnější a nejvoňavější. Jsou látky v pracích prostředcích nezávadné? Laik to nepozná, ale existuje úsporné i efektivní řešení. Vyrobte si doma vlastní prací prášek. A nebojte, nejedná se o žádnou neúčinnou náhražku - tohle vám plně nahradí běžně kupované výrobky. Jak na to?
Pálení čarodějnic se tradičně slaví v noci ze 30. dubna na 1. května. To znamená, že i letos se čas oslav, opékání špekáčků a zapalování hranic blíží. Víte ale, kde se tento svátek vzal a jaká je jeho historie?
Samozřejmě že ji zvládnete. Cesta do Santiaga de Compostela má mnoho podob. Můžete si zvolit dlouhou a strastiplnou cestu, nebo raději půjdete kratší úseky a hezky pěkně po upravených cestičkách. Všechno se počítá. Každý krok se počítá.
Viber, jedna z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě, vám přináší zábavnou velikonoční hru. Hledejte vajíčka, která schovali zajíčci a vyhrajte naše velikonoční ceny!
Máte doma kočku? Pak určitě budete souhlasit, že nad jejím chováním někdy zůstává rozum stát.
Prosinec je vhodná doba na nějakou tu pohádku. Na jaký film se vypravit s dětmi do kina? Aktuálně je na výběr hned několik variant, pro co se rozhodnout. Animovaní kutilové Pat a Mat pobaví i dospělé, pohádka z našich krajů Čertí brko se pyšní lákavým obsazením, a francouzská rodinná komedie Vánoce a spol. představí Santu až po kolena v bryndě.

Výběr článků

Ne každému se poštěstí mít velký dům se zahradou. Pokud si chcete dopřát tu samou idylku v prostředí vašeho domova, máme pro vás úžasnou inspiraci. Poradíme vám, jak proměnit balkón nebo terasu v dokonalé místo pro váš odpočinek.
Bohužel to vypadá, že roušky hned tak neodložíme. Budou s námi minimálně celou zimu a nezbývá než doufat, že s příchodem jarního sluníčka koronavirus oslabí. I pak však asi budou povinné ve vnitřních prostorách, nebo třeba v hromadné dopravě. Cena jednorázové roušky není nijak závratná, ale když máte čtyřčlennou rodinu, v peněžence už to poznáte. Roušky si však naštěstí můžete ušít také doma. A nepotřebujete k tomu ani šicí stroj. V našem dnešním článku prozradíme, jak na to.
Léto se rychle blíží a s ním přichází i doba infekcí močových cest, které trápí nejednu ženu. Jakmile se objeví první nepříjemné příznaky, začněte okamžitě jednat. Včasný zásah vás totiž může ochránit před vzplanutím problému v plné síle i následnými recidivami. Máte-li k těmto potížím sklony, předcházejte jim!

Nepřehlédněte

Které těhulky se letos nebo příští rok dočkají přírůstku do rodiny? Těhotenství oznámila slavná kontroverzní rapperka. Otec dítěte je navíc muž, který již byl dvanáctkrát ve vězení! Jaké další hvězdy se brzy dočkají potomka?
Že ocet se hodí tak akorát do salátu a tím to hasne? Ale jděte. Zbaví vás škytavky a bradavice. Také odpudí otravné komáry, kteří vás nenechají na pokoji. Dá se s ním i žehlit, což vám ušetří spoustu času!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek