Pondělí , 06. 05. 2024

Radoslav

Příběh: Jan (19): Vyspal jsem se se svou nevlastní sestrou. Co teď?

Příběh, který nám přistál v naší schránce, nás nejdříve vyděsil. Vždyť jsou věci, které by měly být naprosto zapovězené. Jak je vidět, na světě je možné všechno.
muž
Příběh, který nám přistál v naší schránce, nás nejdříve vyděsil. Vždyť jsou věci, které by měly být naprosto zapovězené. Jak je vidět, na světě je možné všechno. (zdroj foto: pixabay.com)

27. 08. 2020

Proč se Jan vyspal se svou nevlastní sestrou? A proč se s tím zatím nikomu nesvěřil? Jaké tajemství skrývají? Přečtěte si Janův příběh.

Když se přistěhovali, neměl jsem ji rád

Příběh začíná když se Janovi rodiče rozvedli a jeho otec si našel novou ženu, bylo Janovi třináct roků. Svou novou „sestru“ nesnášel. Bylo jí dvanáct a do všeho mu mluvila. Musel se s ní dokonce dělit o stejný pokoj, což pro něj bylo naprosto ponižující. Celou dobu měl své království jen pro sebe, a najednou se objevil někdo, kdo mu ho chtěl vzít. Začal ji nesnášet a dělat jí naschvály. Sestře to bylo ale úplně jedno. Na rozdíl od něj pocházela ze sídliště a byla zvyklá na to, že se k ní jiní lidé chovají drsně. Ani to s ní nehnulo.

Po čase jsem ji začal obdivovat

Po několika měsících společného žití nakonec Jan zjistil, že spíše než nenávist k nové sestře, cítí jakýsi druh obdivu. Měla přesně ty vlastnosti, které jemu chyběly. Zatímco on nad vším přemýšlel a díval se, jak na jeho chování pohlíží druzí, jí byly názory ostatních naprosto fuk. „Začal jsem obdivovat sílu její osobnosti. Byla si naprosto jistá tím, co dělá. Když udělala chybu, nebyl pro ni problém to přiznat. Oklepala se a jela dál.“ Sestra mu připadala mnohem vyspělejší než on sám, a to i přes to, že byla o rok mladší.

Před rokem jsme zjistili, že nás to k sobě přitahuje

Na Janovy osmnáctiny na místní myslivecké chatě přijeli všichni kamarádi. Samozřejmě nechyběla ani sestra, která v té době chodila s Tomášem. Všichni se dobře bavili a alkohol prolomil bariéry. Začalo se tancovat a hrát bláznivé hry. Hrála se „pravda“ a všechny možné další nesmysly. Sestřin Tomáš musel druhý den vstávat do práce, takže se od party odpojil. Zůstalo jen pár lidí, ale nad ránem už všichni z chaty odešli, a tak tam zůstal jen Jan se sestrou. Posilněni alkoholem si začali povídat o svých touhách a skrytých pocitech.

K TÉMATU  Nechci dětem vzít tátu! Je to řešení?

Konec oslavy, jaký rozhodně nečekal

Jan se sestrou si společně dali ještě sklenku a pokračovali v hovoru, který začal být stále intimnější. Najednou zjistili, že se líbají, a bylo jim v tomto nepoznaném pocitu velmi příjemně. Nikdo z nich to nechtěl ukončit, ale oba tušili, že to není správná cesta. Jsou teď příbuzní, a ještě k tomu má přítele. Jan líbání nechal, ale stálo ho to hodně sil. Odešel na chvíli na čerstvý vzduch, aby se vzpamatoval. Když ale přišel zpátky, nestačil se divit. Jeho sestra tam stála nahá. Řekla mu, že už po něm dlouho touží. Začali se líbat, a nakonec se spolu vyspali.

Co teď?

Po nečekaném konci celé oslavy přišlo ráno, a Jan se pomalu dostával do reality. Docházelo mu, co udělali, a že to rozhodně nebyl dobrý nápad. Přesto byl spokojenější než kdy dříve. Konečně se to letité napětí mezi nimi uvolnilo. Leželi spolu v objetí, nazí a spokojení. Nemohl si přát nic hezčího než mít ji po svém boku.

Bylo ale jasné, že to musí zůstat jen mezi nimi. Jan se nechtěl vracet do reality. Řekl si, že si tu vzpomínku uchová. Dohodli se se sestrou, že to bude jejich tajemství. Nechtěli působit potíže v rodině, a Jan nechtěl ohrozit vztah sestry a Tomáše. Ale i tak se na sebe celé dopoledne, když uklízeli chatu po mejdanu, tajně usmívali. Bylo jim prostě krásně.

Jan a jeho sestra si mysleli, že tím všechno skončilo. Její vztah s Tomášem však záhy skončil také. Dnes Jan spolu se sestrou stále sdílí stejný pokoj a do doby, než se na podzim odstěhuje na koleje do města, kde ho vzali na vysokou školu, mají se sestrou tajemství, o kterém nikdo neví. Tajně spolu tráví čas jinak, než si myslí jejich rodiny.

K TÉMATU  Petra (29): O svém těhotenství jsem se dozvěděla až v pátém měsíci! A celou tu dobu jsem brala drogy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Antonín (32): Kvůli velkému přirození mám problém se ženami. Jen mne využívají

Chlapi přes inzerát jsou legrační! Ale nakonec jsem tam i já našla svého vysněného muže

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kdo by netoužil po tom žít v domácnosti, která se vzhledově podobá královskému paláci! Pokud jste zastánci kombinace romantiky a možná malého kýče, anglický styl bydlení je pro vás to pravé. A i když nežijete na anglickém venkově, můžete takto zařízený příbytek mít. Stačí se držet několika pravidel.
Tinktury se v oblasti léčitelství používají už stovky let. Zájem o ně však v souvislosti s nástupem moderní léčby trochu ochladl. Dnes je tomu opět jinak. Naopak se znovu vracíme k přírodě, které mnohdy věříme víc než chemii, do níž vlastně nevidíme. Léčivé tinktury se proto čím dál hlasitěji hlásí o slovo a jedině dobře. Rozhodně mají co nabídnout.
Orchideje patří k pokojovým rostlinám, které jsou dlouhodobě oblíbené. I když se mnozí domnívají, že se nejedná o moderní pokojovou rostlinu, opak je pravdou. Je to stále dokonalý dárek k narozeninám nebo k výročí. Jen je třeba myslet na to, že ne každý obdarovaný se o tuto elegantní rostlinu umí starat. Při pěstování orchideje se totiž dopouštíme několika chyb, jež ji mohou spíše vyhubit než podpořit v bezproblémovém růstu.
Skončilo léto a začíná se zkracovat den. Jak se co nejlépe vyrovnat s nadcházejícím špatným počasím a špatnou náladou?
Chcete mít ve své domácnosti domácího mazlíčka, se kterým bude radost trávit volný čas? Nemusíte nutně sahat po pejskovi, i když je jistě velkým lákadlem. Co si domů raději pořídit kočku, která na vás nebude tolik závislá?
Lewis Hamilton, pilot a mistr světa Formule 1. Hvězda světového formátu, která oslní svou přítomností každou událost. Ale ne pouze on, jeho čtyřnohý přítel, buldok Roscoe, ho dokáže mnohdy zcela zastínit.
„Už toho mám dost!“ řekla naše redaktorka Irena, když se na sebe ráno podívala do zrcadla. Po špatném spánku se pod jejíma očima pohupovaly malé váčky. Kruhy pod očima nechce nikdo z nás, a proto jsme zkusily, co na ně zabírá.
Chcete-li jít s dobou, pořiďte si do vašeho šatníku alespoň jednu stylovou dámskou mikinu. Pokud netušíte, jaké kousky budou v letošní sezóně in, nemusíte zoufat. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto se pojďte inspirovat společně s námi. Máme pro vás nejrůznější tipy na trendy kousky a dokonce vám prozradíme, jak je vkusně zakomponovat do letošního outfitu
Jak šetřit s vodou? Běžná otázka, na kterou chce znát tolik lidí odpověď. Úspěch ale tkví ve dvou věcech, a sice ve změně svých návyků a v investování do spotřebičů, které s vodou zachází opatrně. A jedním z těchto spotřebičů je myčka na nádobí. Pokud ještě ve vaší kuchyni nedominuje, prozraďme si, jak takovou myčku na nádobí vybrat?
Jeden by se ze všech těch vědeckých studií zbláznil. Co platí dnes, za pár týdnů už se zase shazuje ze stolu. Jak se to tedy má s vodou s citronem, kterou jsme měli pít každé ráno? Pomůže nebo naopak? Možná vás fakta překvapí.
Ne každému se poštěstí mít velký dům se zahradou. Pokud si chcete dopřát tu samou idylku v prostředí vašeho domova, máme pro vás úžasnou inspiraci. Poradíme vám, jak proměnit balkón nebo terasu v dokonalé místo pro váš odpočinek.
Letní období už je cítit ve vzduchu a i kalendářně je konečně tady. Přichází čas na opalovačky, grilování i rochnění ve vodě, a na přípravu osvěžujících drinků. Ale namíchat drink, který famózně chutná a zároveň vypadá i na pohled atraktivně, není jen tak. A pokud nevíte, jak do toho, přijde vám zajisté vhod náš článek, ve kterém poznáte sedmičku mobilních aplikací, díky nimž se staneme mistrem v přípravě lahodných koktejlů.

Výběr článků

Kdo by neznal roztomilá dvojčata Annie James a Hallie Parker z filmu Past na rodiče, kde si Lindsay Lohan zahrála dvojroli po boku Dennise Quaida a Natashy Richardson. A právě tento film se stal jejím odrazovým můstkem, který jí navždy změnil život.
Ranní sex rozhodně má něco do sebe. Většina z nás se mu ale vyhýbá a to je velká škoda. Věděli jste, že sex po ránu má podobné účinky jako třeba ranní káva?
Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?

Nepřehlédněte

Originalitě se meze nekladou, a to ani v případě takových detailů, jako jsou kuchyňské baterie. Díky různým barevným provedením můžete z té vaší učinit moderní doplněk, který bude v kuchyni třešničkou na dortu. Objevte krásu barev a dopřejte tak interiéru proměnu!
Lesklé zrcadlové polevy neboli mirror glaze udělají z každého dortu malířský obraz. Poléváním a mícháním různých barev můžete vytvořit vzory podle své fantazie. Vaše dílo bude vypadat jako od profesionálů!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek