Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Slavné lesbičky aneb tyhle krásky o mužné objetí nestojí

Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky?
celebrity
Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky? (zdroj foto: insider.com)

26. 08. 2020

Sex ve městě trochu jinak – Cynthia Nixon

Pokud jste patřili mezi milovníky kultovního seriálu Sex ve městě, jistě jste zaznamenaly Cynthiu Nixon. Dnes již legendární kráska, zrzka s osobitým stylem, šmrncovní padesátnice, a také hrdá manželka své ženy. Tu si vzala v roce 2012, a je jí aktivistka a bojovnice za lidská práva Christina Marinoni. Potkat jste je klidně mohli i během Gay Pride Parade v New Yorku. Není se za co stydět, příroda prostě nadělila každému něco jiného do vínku.

žena
Nutno dodat, že zrzavá kráska je po boku své manželky skutečně šťastná a nevidí důvod, proč by měla svou lásku a životní štěstí skrývat. (zdroj foto: youtube.com)

Sexy blondýna ze seriálu o právnících – Portia de Dossi

Pamatujete si na pohodový a vždy tak trochu melancholický úspěšný seriál z právnického prostředí – Ally McBealová? Natáčel se v letech 1997 – 2002 a jedna z hereckých ikon v něm byla i blonďatý a vyzývavý andílek Portia de Rossi. Tisíce fanoušků po celém světě zesmutněly, když zjistily, že u krásné seriálové právničky nemají vůbec žádnou šanci. Portia de Rossi je totiž šťastně ženatá. Svatba v roce 2008 je jednou z nejdojemnějších, kterou jste kdy mohli vidět, a na záběrech novomanželek je jasně vidět, že jsou si souzené, nehledě na to, že jsou to dvě ženy. Dodnes patří mezi stálé páry showbusinessu. A kdo že je vlastně manželka této blonďaté krásky? Patří mezi další lesbičky – naše další dáma.

slavné lesbičky
Dáma, která zanedlouho oslaví padesátku je velmi šarmantní a elegantní, a také ve šťastném manželství. (zdroj foto: youtube.com)

Úspěšná moderátorka Ellen DeGeneres

Show Ellen DeGeneres patří mezi nejsledovanější americké talk show vůbec. Je jasné, že její moderátorka má v rukou obrovský vliv, a že její kroky sledují miliony fanoušků. Ona to však ustála. Ellen DeGeneres se kromě toho, že si do své show zve světové celebrity, věnuje také charitě.

Někdy dokonce rozdávala peníze za to, že se lidé k sobě chovali mile. Nechala jednoho ze členů týmu, aby předstíral, že se mu stane na ulici nějaká nepříjemná situace, a následně finančně odměnili toho, kdo se rozhodl pomoci.

K TÉMATU  40 vychytávek pro každou příležitost! Jak udržet řezané květiny co nejdéle čerstvé? Jak šetrně vyndat z vlasů žvýkačku? Podívejte se!

Kromě toho, že je Ellen světoznámou celebritou, je také šťastnou manželkou své herecké ženy. Tou je právě již zmíněná Portia de Rossi. Často ji ve své talk show zmiňuje, vždy s úctou, láskou a s humorem sobě vlastním. Tyto dvě dámy jsou spolu šťastné a lásky mají evidentně na rozdávání. Společně se věnují také charitativním projektům na podporu zvířat i dětí po celém světě.

herečka
Snad v každém z dílů své talk show Ellen věnuje pomocí sponzorů tučnou sumu na některý z mnoha projektů. (zdroj foto: youtube.com)

Slavná česká tenistka Martina Navrátilová

Jedna z našich nejlepších tenistek v historii, krásná šedesátnice Martina Navrátilová, svou orientaci dlouhou dobu tajila. Jedním z důvodů bylo i americké občanství. I přes to, že se dlouhou dobu snažila vše neuvádět úplně na pravou míru, se nakonec v roce 1981 stala jednou z prvních sportovkyň, které se k homosexualitě veřejně přihlásily, a patří tak mezi hrdé lesbičky.

Dnes je již od roku 2014 spokojenou manželkou své dříve dlouholeté přítelkyně. Tou je podnikatelka a bývalá ruská královna krásy Julie Lemigová. Říká se, že jim to spolu klape. Na společných fotkách jim to velmi sluší, a vypadají spokojeně.

Něžná zpěvačka Aneta Langerová

Mezi ženy, které nehledají štěstí v mužné náruči, se řadí i první vítězka talentové soutěže Česko hledá SuperStar. Nutno přiznat, že její charisma, plachost, a především nezaměnitelný sametový hlas, který pohladí, si získal srdce celého národa. Když se okolo ní dlouho neobjevoval žádný muž a bulvární plátky tak neměly o čem psát, po čase se vynořily spekulace o její sexuální orientaci.

Oficiálně se ke své lásce k ženám přiznala až v roce 2010, kdy jí k tomu přišla konečně vhodná doba. Zpěvačka si své soukromí bedlivě střeží, a tak pouze víme o tom, že v roce 2017 se rozešla se svou partnerkou, režisérkou dokumentárních filmů, Olgou Špátovou.

K TÉMATU  Lady Gaga zažila znásilnění a šikanu. Svého snu se přesto nikdy nevzdala

Tyto slavné dámy se k nelibosti mnoha jejich obdivovatelů řadí mezi lesbičky. Některé z nich již našly své štěstí v dlouhodobém manželství se svou láskou, další z nich se ještě neusadily. Věděli jste, že jsou to všechno lesbičky?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejmladší dcera zesnulého zpěváka Petra Muka vyrostla do krásy!

Dítě po čtyřicítce! Tyhle hvězdy to zvládly

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Překrásná stavba se nachází na útesech v Cliftonu, bohatém předměstí Kapského města. Černé mramorové stěny, dřevěné podlahy a neuvěřitelné instalace modrého nasvíceného skla. Nettleton 198 nabízí nádherný výhled na Atlantský oceán a spoustu dokonalých architektonických řešení. Jen se podívejte!
Jste věčně nervózní a tíží vás obavy? Kvůli tomu může mít vaše dítě velké potíže – a to nejen v samotném vývoji, ale i v dospívání. V sázce je jeho nízká porodní váha nebo náchylnost k depresím a schizofrenii!
Zvažujete, že svému dítěti začnete dávat kapesné a nevíte, kdy je nejlepší čas? Jak začít a co všechno dopředu promyslet?
Našli jste byt, podepsali nájemní smlouvu, zaplatili nájem. Gratulujeme, nyní jste připraveni nastěhovat se do svého prvního bytu.
Na stůl o vánocích prostě patří. Adventní věnec je jedním ze základních prvků vánoční výzdoby. Tahle dekorace se stane vaší chloubou, když jí vyrobíte sama! Možná už v tom máte praxi, možná to zkusíte poprvé, ale v každém případě se můžete inspirovat. A pokud věnec vyrábět nechcete, alespoň si nějaký vyberete.
Každou noc se nám během spánku může zdát třeba i 5 snů, jejichž délka je nejčastěji 15 až 40 minut. Odborníci na sny vysvětlují, že naše sny odrážejí základní vzorce lidského chování. Odráží to, kdo jsme, co potřebujeme a v co věříme. Jaké jsou nejčastější sny a jaký je psychologický pohled na to, co znamenají?
Když se řekne jóga, každému z nás se vybaví vyrovnanost, sebejistota, harmonie, správné držení těla. Jóga není jen cvičení, ale je to celkově životní styl, kterému propadli miliony lidí po celém světě. Chcete s jógou také začít, ale nevíte jak?
Kvasinky zlepšují vstřebávání živin a podporují správné trávení. Dojde-li ale v organismu k jejich přemnožení, projeví se to řadou nepříjemných příznaků.
Už je to pár týdnů, co se v naší domácnosti zabydlela nádherná kudlanka. Velký zelený brouk, který je v Česku stále běžnější. I my ho na konci léta na své zahradě našli a jelikož děti byly naprosto nadšené, umístili jsme kudlanku do velkého akvária. Dodnes nás nepřestává fascinovat.
Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat očistu. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala v závěru roku pořádně zabrat. Chcete-li jim ulevit, zapojte se do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při detoxikaci organizmu a navíc podpoří vaši obranyschopnost.
Milování s partnerem už tak trochu není, co bývalo? Vezměte otěže do svých rukou a navraťte do vztahu ztracenou vášeň. Jak? Přece s pomocí špenátu, jablek a ovesných vloček! To jsou ty správné prostředky, které mohou oživit vaše libido.
Každý měsíc je to stejné. Ohlásí se menstruace, která je připravená nám přibližně týden dělat společnost. Ačkoli je menstruace z hlediska přírody naší důležitou součástí, není nám zrovna dvakrát příjemná a to zejména ve chvíli, kdy nám připraví krušné zážitky plné bolesti a nekomfortu. Jak si alespoň trochu takovou část měsíce zpříjemnit a ulevit si od všech nepříjemností.

Výběr článků

Nezajímá vás politika? Měla by. Nenechte rozhodovat o své budoucnosti jiné a jděte k urnám. Proč? Politici se přetahují o moc, kterou můžeme dělit na lokální a globální. Uvědomte si, že je důležité, jaký člověk stojí v čele. Manipulátor, nebo někdo rozumný?
Čisté spáry mezi dlaždicemi, lesknoucí se podlahy, prádlo zbavené i odolných skvrn nebo zářivé a voňavé koberce? I tohle všechno vám bez problému zařídí esenciální oleje. Které konkrétní vám usnadní práci?
Pozorujete okolo sebe generaci teenegarů a říkáte si, co je to vlastně teď za módu? Pojďte se s ní seznámit a uvidíte, že vám hned přiroste k srdci. Urban fashion se totiž jednoduše zapracuje do každého stylu!

Nepřehlédněte

V průběhu roku 2019 bylo obyvateli Česka uzavřeno 54 870 sňatků. To je o 2303 sňatků více, než v minulém roce. Znamená to, že pro lidi začíná být obřad důležitější, než život na psí knížku? Má to i své praktické dopady.
Může být klíčem ke štěstí a trvalému vztahu astrologie? Ať už hledáte spřízněnou duši, nebo hodnotíte stav současného vztahu, vaše znamení zvěrokruhu vám může poskytnout užitečné informace o vašem milostném životě. Takže, jak je důležité souznění horoskopu?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek