Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Plavky podle typu postavy: najděte si na léto ideální model

Výběr plavek je pro spoustu žen téměř frustrující záležitostí. Pokud nejste šťastnou majitelkou dokonalé postavy, nejspíš už jste to zažila také. V obchodech si zkoušíte jeden model za druhým, ale každý z nich nějakým způsobem zvýrazní přesně tu část těla, kterou byste raději schovala.

Najít perfektně padnoucí plavky nemusí být nemožné. Stačí se pořádně podívat do zrcadla a určit svůj typ postavy. Jaký je ten váš?

Velká prsa

Pokud se pyšníte plnými ňadry, měla byste se poohlížet po takových plavkách, které jim poskytnou potřebnou oporu. To zařídí především silnější ramínka. Ta dodají nezbytný komfort a postarají se o to, aby nedošlo k žádnému faux-pas v podobě nechtěného odhalení. Slušet vám budou i výstřihy do “V”, podprsenky bez kostic i vrchní díly se zapínáním za krkem. Vyhněte se naopak klasickým bikinám s tenkými ramínky a push-up podprsenkám. 

Malá prsa

Pokud se naopak řadíte k těm ženám, ke kterým příroda v tomto ohledu příliš štědrá nebyla, nejspíš je vaším cílem si opticky k o něco výraznějšímu dekoltu pomoci. Toho docílíte pomocí vrchních dílů plavek s nejrůznějšími aplikacemi a zdobnými prvky, jako jsou kanýrky, řasení či třeba horizontální proužky. Dobrou volbou budou také plavky s push-up efektem. Naopak trojúhelníkové plavky nebo topy s širšími ramínky vám příliš lichotit nebudou. 

Postava hrušky

Poměrně úzký hrudník, ale širší boky a stehna – to je postava hrušky. Ženy s tímto typem by se měly snažit přetáhnout pozornost z výraznějších boků na hrudník. S tím pomohou vrchní díly plavek ve výrazných barvách, s potisky a ve světlých tónech. Spodní díly by naopak měly být tmavé a jednoduché, tomuto typu postavy budou lichotit i zvýšené pasy. Sáhnout můžete jak po dvoudílných, tak po jednodílných plavkách. 

Atletická postava

Sportovní postava přitahuje pohled svou štíhlostí, ale chybí jí ženské křivky. Ty dodají dvoudílné plavky, které opticky rozdělí jednolitost tohoto typu postavy. Pokud byste zatoužily po jednodílných plavkách, raději volte ty s průstřihy, které dodají trochu více ženskosti. Dobrou volbou budou ale i plavky ve sportovním stylu, které patrně nejlépe sednou vašemu založení. 

K TÉMATU  40 vychytávek pro každou příležitost! Jak udržet řezané květiny co nejdéle čerstvé? Jak šetrně vyndat z vlasů žvýkačku? Podívejte se!

Větší bříško

Cílem majitelek většího bříška většinou je odvést pozornost jinam, například na nohy, a prodloužit torzo těla. K tomu budou nejlepším pomocníkem jednodílné plavky, které větší bříško zakryjí a zároveň umožní vyhrát si s designem v této oblasti. Plavky s potiskem uprostřed prodlouží postavu a budou jí velmi lichotit. Vyvarujte se bikinám a také nízko posazeným spodním částem plavek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Plavání dělá krásná těla. Nevěříte? A jak začít, aby to mělo smysl? Zkuste to jako naše redaktorka Blanka!

Léto a odhalování: pozor na proporce. Co sluší které postavě a čeho se naopak vyvarovat

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Slyšet za dveřmi ložnice „dneska ne, miláčku“ je pro mnohé muže doslova noční můra. Není tajemstvím, že jsou muži náruživější a mohli by „to“ mít klidně každý den. I několikrát. Ženy v tomto zájmu a potřebách mnohdy pokulhávají. A jsou situace, kdy i zadaná žena, která by mohla mít sex denně, začne intimní radovánky odmítat. Proč?
Brouzdáte po Netflixu nebo HBO GO a nevíte, co si pustit? Připravili jsme si pro vás TOP 5 seriálů, které byste si určitě neměla nechat ujít. Na své si přijdou romantické duše, milovnice napětí a dramatu a také ty ženy, které se chtějí zasmát a zkrátka žasnout.
Domácnost bez pokojových rostlin je neútulná a nepříjemná. Většinou ji obývají jedinci, kteří s pěstováním pokojovek nemají žádné zkušenosti. Nabízí se však otázka, proč se do pěstování přece jenom nepustit? Nedostatek znalostí nemusí být překážkou! Existují totiž takové rostliny, které jsou extrémně nenáročné.  
Začínáte pociťovat nepříznivé příznaky menopauzy nebo se jim chcete do budoucna co nejvíce vyhnout? Přinášíme vám pár tipů, jak toho docílit.
Myslíte si, že podle prvotního pohledu na tvář člověka můžete usuzovat na jeho charakter? Podle fyziognomie tomu tak opravdu je. Roli hraje vzhled očí, nosu, úst, čela, ale i jejich vzájemné rozložení v obličeji. Pojďme si říct aspoň některé indicie, které vám mohou poskytnout důležité informace o druhém člověku. Je ale samozřejmě jen na vás, jak velkou váhu tomu budete přikládat...
Obujte si své Manolo Blahnik, protože holky jsou zpět. Druhá série „A jak to bylo dál...“ je stále v našich myslích (díky návratu Samanthy Jones), ale už teď se nemůžeme dočkat, jaké nové drama třetí série přinese.
Někdy je to prostě nutné. Tělo přemůžou bakterie a jinak než s pomocí antibiotik se s nimi nezvládnete vypořádat. Předepsaná antibiotika původce nemoci obvykle spolehlivě zničí, ale v našem těle napáchají další škody. Po jejich užívání je tedy třeba myslet i na to, jak tělo dostat zpět do předchozí formy.
Honba za štíhlou a sexy postavou pokračuje, i když léto už je dávno za námi. Lidé se zkrátka chtějí udržovat v kondici. S nedávnými vánočními svátky však byla píle trochu mařena vynikajícím cukrovím a samými smaženými pokrmy. Během tohoto období na sklonku roku je třeba vykázat opravdu pevnou vůli, díky které odoláte i alkoholu. Především ten je při cvičení jedním velkým tabu.
Snad každá žena touží po hezké a zdravě vyhlížející postavě. Ovšem jen hrstka z nich má opravdu dostatek času na to, aby trávila celé hodiny v posilovnách nebo jinými sportovními aktivitami. Možná právě proto se v poslední době stala hitem ultra krátká cvičení, která slibují jistý kompromis. Fungují ale vůbec?
Je samozřejmé, že člověk rád pomůže svým dětem a příbuzným, pokud se dostanou do finanční tísně. Ovšem v praxi se podle právníků a exekutorů často stává, že dlužník peníze nevrací. V rodině to může být problém, který nevratně naruší dobré vztahy.
V současné době často slýcháme, jak některé ženy zasílají peníze lidem, které ani neviděli. Jednoduše proto, že chtějí najít nějakou spřízněnou duši. Seznamování není jednoduché a má svá pravidla. Štěstí většinou nečeká na každém kroku.
Může sýr přivolat noční můry? A jak je to s kořeněnými jídly? Dejte si pozor na to, co jíte. Váš spánek i sny totiž může ovlivnit nevhodná strava. Pokud se v noci převalujete nebo máte problém zabrat, vina může být i v jídle.

Výběr článků

Známe ho úplně všichni. Nejspíš ho mnoho z nás má na talíři alespoň párkrát do týdne. Avokádo je hit posledních let, je to superpotravina, která nesmí chybět v žádném zdravém jídelníčku. Jenže s sebou nese i temnou stránku, o které se ví, ale příliš se o ní nemluví. Nebo ji záměrně nevidíme.
Býti potomkem slavného rodiče nebo rovnou obou rodičů se může jevit jako nelehká pozice. Od takovýchto jedinců se mnohé očekává, ať už zdědění krásy nebo talentu. Někteří se rozhodnou jít ve šlépějích svých rodičů, jiní zvolí o něco jiný směr a další se zase světu popularity snaží co nejvíce vyhnout a žít si svůj život mimo vědomí veřejnosti.
Hormonální dieta rozhodně neslibuje instantní zázrak v podobě drastické diety a následného jojo efektu. Naopak. Principem je především pochopení fungování těla a jeho správné naladění pomocí stravy. Hubnutí je až bonusový efekt.

Nepřehlédněte

Dnes se připravte pomáhat, když to bude třeba. Budete za to odměněni! Co dalšího radí na pátek asrotroložka Naďa Šmídová?
Můj život byl vždycky v podstatě šťastný a já jsem za to bylo velmi vděčná. Poznala jsem muže, o kterém jsem si myslela, že je to ten pravý. Náš vztah fungoval perfektně a já byla ráda, že mám po svém boku životního partnera. To jsem však ještě netušila, co je můj muž opravdu zač.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek