Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Antonín (32): Kvůli velkému přirození mám problém se ženami. Jen mne využívají

Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
velké přirození
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké? (zdroj foto: zdroj foto: youngmenshealthsite.org)

29. 07. 2020

Touží po něm většina mužů – mít velký klacek je snem snad každého z nich. Dámy si tiše představují, jaké by to bylo, kdyby byl jejich partner více obdařen. Ale Antonín už ví své. Kvůli velkému přirození má dokonce problém najít tu správnou partnerku.

„Od puberty se to se mnou veze.“

Antonín bydlí v městysu, a protože se jedná o místo, kde se většina lidí zná, brzy se začalo šuškat i o jeho „výbavě.“ Během pubertálních let se s tím svěřil klukům v šatně po jednom z fotbalových zápasů. Samozřejmě záviděli. V tu dobu bral Antonín své velké přirození jako výhodu – všude se přeci psalo o tom, že nalézt velké přirození v trenýrkách svého vyvoleného je splněný sen všech holek. S prvním skutečným vztahem se to však nepotvrdilo.

První milenecké vztahy

První milenecká dobrodružství rozhodně nedopadla nejlépe. Dívkám nejen, že se jeho výbava zdála příliš, ale dokonce se k milostným hrátkám musely nechat dlouho přemlouvat. Stejně jako on, měly pramálo zkušeností. I velmi mladý vztah se namísto vášnivých objetí brzy změnil v suchou poušť. Dívky zkrátka zastávaly názor, že je to „až moc.“ Antonínovo sebevědomí bylo to tam. Začal se cítit hendikepován.

Bylo potřeba se odstěhovat

Těžko si Antonín mohl nalézt partnerku v místě, kde mu za každým rohem připomínali jeho přezdívky „kladivo“, „macek“ nebo „kláda.“ Naštěstí se odstěhoval do města, aby mohl studovat vysokou školu a stal se lékařem. Tam bylo navazování vztahů o něco lepší. I zde se ale vytvořila malá komunita, která mu brzy začala podobnými přezdívkami naprosto ničit již počínající vztahy se ženami. Antonín se naštěstí během praxe při studiu často pohyboval v prostorách nemocnic, kde nebyly jen mladé studentky.

K TÉMATU  Čím se řídit, pokud plánujete dítě a co předtím promyslet?

Sexuální hojnost

A i když se Antonín v nemocnici zamiloval do jedné z doktorek a prožili spolu několik žhavých dostaveníček, nakonec žena přiznala, že je vdaná. Jeho pouze využila k naplnění své sexuální touhy. Tento vzorec vztahu se bohužel stále opakoval. Antonín se ocitnul v náručí několika žen, pokaždé se ale jednalo jen o milostné vzplanutí na základě toho, co se o něm povídalo. Byl spokojený, konečně neměl nouzi o ženy.

Vztahy, které nikam nevedou

Po škole však zatoužil svůj život posunout dál, a zamiloval se do jedné ze sester, které se okolo něj v krajské nemocnici, kam nastoupil, motaly. Brzy ovšem zjistil, že i ona jede podle nepříjemného scénáře – vyzkoušet si s ním sex, a poté ho nechat. Začal vnímat, že jeho přirození ho skutečně omezuje. Přál si změnit něco, co nelze. Zatímco jiní muži sní o velkém penisu, on toužil po zmenšení. Každá žena, se kterou šel za poslední dva roky na rande, se při milostných hrátkách rozhodla ze všeho vycouvat a vymluvila se, že musí rychle odjet. Zkrátka se bály bolestivého zážitku.

Nesnáším své přirození!

Logicky se Antonín začal zajímat o to, co dělají muži se stejnými potížemi. Dozvěděl se jen to, že své přednosti využívají při natáčení adult filmů, nebo při striptérských vystoupeních. A to rozhodně nebyla jeho parketa, protože nikdy nepatřil mezi exhibicionisty. Pátral také po možnosti nechat si penis zmenšit.

Bohužel se ale podobné zákroky kvůli zachování citlivosti a vzrušivosti penisu nedoporučují. Nezbývá než dále hledat vhodnou partnerku. Zatím všechny snahy o získání partnerky skončily fiaskem. Ženy si s ním chtějí pouze užít nevídaný zážitek, ale pro vztah se neodváží.

Antonín stále doufá, že se mu podaří najít si partnerku pro život. Rozhodně ale nesouhlasí s tvrzením mnoha mužů, že mít velké přirození je splněný sen nebo dokonce výhoda. Jeho život je jasným důkazem toho, že i ženy dokážou muže jen využívat.

K TÉMATU  Adriana (34): Přítel se se mnou po diagnóze rakoviny rozešel, nyní se chce vrátit

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chlapi přes inzerát jsou legrační! Ale nakonec jsem tam i já našla svého vysněného muže

Judita (24): Mám krásné tělo, ale šťastná nejsem. Z malíře i fotografa se vyklubali úchylové

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Prospívají zdraví, prodlužují věk. Prostě dělají dobře našemu tělu, mozku i kondici. Opravdová definice pro superpotraviny ale neexistuje. Do této kategorie se zařazují potraviny, které mají ve srovnání s podobnými podstatně vyšší obsah zdraví prospěšných látek. Které to jsou?
V 90. letech bylo všechno mnohem jednodušší - zejména pokud jde o vztahy s celebritami. Ve skutečnosti existovaly četné páry celebrit z 90. let, které jsme všichni uctívali, i když jsme si nebyli jisti, jak dobře spolu vycházeli poté, co chaos na červeném koberci utichl a davy šly domů. Většina z těchto párů z 90. let se od té doby rozpadla. Ale pár šťastlivců je stále spolu a stále si užívá svůj románek.
Rodičovský příspěvek čeká navýšení o 80 tisíc korun, nebude se ale vztahovat na každého. Stát chce zavést také zálohované výživné, které má pomoci rodičům samoživitelům a zefektivnit boj s neplatiči alimentů. Na koho se změny vztahují a od kdy by měly platit?
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.
Každý měsíc je to stejné. Ohlásí se menstruace, která je připravená nám přibližně týden dělat společnost. Ačkoli je menstruace z hlediska přírody naší důležitou součástí, není nám zrovna dvakrát příjemná a to zejména ve chvíli, kdy nám připraví krušné zážitky plné bolesti a nekomfortu. Jak si alespoň trochu takovou část měsíce zpříjemnit a ulevit si od všech nepříjemností.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Matek samoživitelek se v naší společnosti najde celá řada. Zejména v posledních letech roste počet rozvodů, na základě kterých se dítě dostane výhradně do péče matky nebo do péče otce. Ve většině případů je dítě svěřeno do matčiny péče, a i když žena získává alimenty v pravidelných intervalech (když se poštěstí), přesto je třeba ohlížet se na finanční stránku a počítat každou korunu. Zejména v případě, že je žena na mateřské dovolené, není to po finanční stránce snadné. Naštěstí přinášíme několik tipů, jak to po finanční stránce zvládnout a nepropadnout zlým myšlenkám.
Jaimie a Dave žijí již několik let v Americe. Oba měli stejný cíl a sen, a to postavit si svůj vlastní dům. Myšlenka hypotéky je nelákala, a tak se rozhodli, že z našetřených peněz zakoupí několik přepravních plechových kontejnerů, přepracují je a doplní dalším recyklovaným materiálem. Výsledek je naprosto famózní. Mladý americký pár dokázal téměř nemožné. Uprostřed přírody postavil dokonalé obydlí, které splňuje veškeré standardy na bydlení. Pojďte se s námi podívat, jak se muži a ženě práce podařila.
Po delší odmlce se nám opět otevírají hrady a zámky. Pokud tedy nemáte program na následující víkend, vyberte si z našeho seznamu ty nejatraktivnější památky, jež se vám vryly do paměti třeba díky nestárnoucím pohádkám, které se pravidelně vysílají v televizi během vánočních svátků.
Čtení je v dnešní době stále vzácnějším koníčkem, zejména u dětí. Ty totiž mnohem raději tráví čas nad displejem chytrých mobilních telefonů, s tabletem v ruce nebo třeba před televizí. Kéž by existoval nějaký způsob, jak lásku ke čtení u dětí probudit. Naštěstí ale jeden způsob skutečně existuje. Vyzkoušíte ho?
Udělejte si letos opravdu veselé Velikonoce. Už se to pomalu blíží, a tak není na škodu inspirovat se nápady na originální velikonoční dekorace. Věnce na dveře, dekorace na stůl nebo ven do zahrádky, a hlavně samá vajíčka a zajíci!

Výběr článků

Vysavač je nepostradatelný nástroj pro každou domácnost. Zbavit se prachu a nečistot je prostě nutnost. Jak vybrat správný vysavač? Do jakých kategorií se rozdělují a k jakým parametrům přihlížet?
Úplněk s námi pěkně zamává. Ale všechno špatné, pro něco dobré. To víme všechny. V úterý tak bude třeba vypustit páru. Večer se můžete dostat do pohody vodní terapií. Před čím se ještě v úterý chránit?
Máte pocit, že jste vždy třetí kolo, pokud jde o vašeho partnera a jeho telefon? Představte si toto: jste nadšená z rande se svým partnerem – bude to první noc v tomto týdnu, kdy budete trávit čas společně. Ale když se dostanete do restaurace, nepustí telefon z ruky.

Nepřehlédněte

Sportovní tenisky jsou extrémně pohodlné a univerzální. V dnešní době je velmi oblíbená kombinace tenisek a šatů, která rovněž může vypadat stylově a žensky. Jaké modely šatů odpovídají ikonickým teniskám?
Mít pupík přes léto je na jednu stranu zátěž, protože čelíte vysokým teplotám. Ale maminky, které si toto období v roce prožily těhotné, se shodují na jednom – dokonale se vyřádíte v módě!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek