Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Toto jsou poslední Ivaniny fotky s Karlem Gottem. Slabší povahy rozhodně dojmou až k slzám

Když Karel Gott zemřel, byla to doslova národní tragédie. Mnoho lidí ukázalo velkou vlnu solidarity, která spočívala jak ve velkém množství vzkazů, které dostávala manželka Ivana.
karel gott
Karel a Ivana Gottovi.

15. 05. 2020

15. 05. 2020

Mimojiné ale třeba i v tom, kolik svíček se najednou objevilo na ulici, kde Karel Gott bydlel.

Mnozí na něho stále vzpomínají

Je jasné, že Karel Gott byl velkou ikonou, nejenom hudebního světa. A tak na něho mnozí rádi zavzpomínají. Někteří si pustí jeho desky, jiní se třeba podívají na jeho profil na sociálních sítích.

Právě ten zůstal aktivní a dokonce se na něm i něco děje. To proto, že se Ivana Gottová rozhodla nejenom pro zachování profilů, ale zveřejňuje zde i řadu zajímavých faktů o svém zesnulém manželovi, které jistě mnoho fanoušků potěší.

Nechybí řada zajímavých informací

Díky obnovení profilů na sociálních sítích se tak mohli fanoušci dozvědět celou řadu velmi zajímavých věcí, které se týkají samotného Mistra. Byly to třeba informace o uskutečnění vzpomínkového koncertu na jeho počest, stejně jako to byly i informace o autobiografii, kterou psal.

Dále pochopitelně profil nabízí i řadu fotografií, díky kterým mohou lidé na svého oblíbeného zpěváka opět zavzpomínat a vidět ho na snímcích, které byly dosud jenom součástí soukromého alba jeho rodiny.

gott
Takto Karel Gott slavil své 80. narozeniny.

Několik nových fotografií – Karel Gott

Součástí profilu, který nyní spravuje Ivana Gottová se stala i zcela nová, doposud nepublikovaná fotografie. Je na ní zachycen právě sám Karel, se svou manželkou Ivanou. A proč právě tato fotografie? Jelikož z ní vyzařuje něco unikátního, něco zajímavého a může dát mnoha lidem sílu do následujících dní. Hlavně proto, že naše země v tuto chvíli prochází těžkým obdobím. Ale je třeba vytrvat.

gott
Karel Gott s manželkou Ivanou.

Profil samozřejmě nabídne i řadu dalších fotografií z života Karla Gotta. A to jak těch, které souvisí s jeho profesním životem, tak i těch, které souvisí s životem osobním. Nutno říci, že během svého života si ho celkem výrazně střežil, a tak je každá zobrazená fotografie celkem ceněnou raritou.

K TÉMATU  Lucie Bílá oslavila narozeniny a dala dárek fanouškům! Novou písničku

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Karel Gott a jeho trapasy i pády. I Mistr se někdy utne… jako každý z nás

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Banány patří mezi rychlou svačinku, ale také mezi potraviny, které pozitivně ovlivňují nervový systém a zlepšují náladu. V Japonsku na banány nedají dopustit především ženy, protože díky banánům si udržují štíhlou postavu. Už jste slyšeli o banánové dietě?
I když dříve bylo naprosto normální, že si děti sem tam od rodičů vysloužily nějaký ten pohlavek nebo plácnutí přes zadek, v dnešní době se na tělesné tresty nahlíží úplně jinak. Zatímco naši rodiče nebo prarodiče na občasném proplesknutí neviděli nic špatného, ba naopak byli zastánci hesla "škoda každé rány, která padne vedle", dneska jakmile na dítě vztáhnete ruku, hned se na vás společnost dívá skrze prsty.
I když se nacházíme v druhé polovině roku 2020 a i když se už začíná mluvit o trendech příštího roku, pozastavme se nad tím, co se nosí právě letos. Stravte tak poslední měsíce roku v nejstylovějších modelech, které jsou aktuálně in.
Ať už jsou ve špenátovém salátu, restované nebo v omeletě, houby jsou chutnou pochoutkou nabitou živinami. Obsahují selen a ergothionein, což jsou silné antioxidanty. Také zde najdeme vitamíny skupiny B. Ačkoli jsou bílé potraviny často považovány za chudé na živiny, houby jsou výjimkou. Obsahují mnoho minerálů, jako je selen, draslík, měď, železo a fosfor, které se v potravinách rostlinného původu často nenacházejí. Ačkoliv se mezi sebou liší, všechny houby se mohou pochlubit působivým nutričním profilem. Níže si představíme 7 důvodů, proč by měly houby být pravidelnou součástí jídelníčku.
Myslíte si, že jste potkala toho pravého, ale okolí je z vašeho vztahu rozpačité. Je starší o více než 20 let? Je mladší o více než 10 let? Člověk by řekl, že v dnešní společnosti se věkový rozdíl nepočítá. Zdaleka to není pravda. A většinou jsou to ženy, které věkový rozdíl řeší podstatně víc, než muži.
Pořídit si psa je velký krok, který by si měl každý z nás minimálně dvakrát promyslet. Pes vyžaduje spoustu pozornosti, péče – a to je mnohdy finančně náročné. Pokud i přes to všechno do své rodiny chcete přivítat čtyřnohého mazlíka, vzhůru do toho. S jeho výběrem vám rádi pomůžeme.
Jako by tu bydlel čaroděj Gargamel. V polském městě Zakopane najdete chaty, které připomínají příbytky z pohádek. Původní návrh stavby měl na svědomí architekt Sebastian Piton. V okolí poté vznikly další stavby, vycházející z jeho nápadu. Všechny návštěvníky lákají k focení!
Čeká vás stěhování nebo jen měníte interiér vašeho současného bydlení? Rády byste se zbavily nepotřebných věcí a pustily do vašeho bytu nebo domku více světla, pozitivní energie a jarního vzduchu? Co takhle vyzkoušet metody podle čínské tradice Feng Shui? Díky ní může být prostor, kde žijete, v absolutní rovnováze. Mělo by to být místo, kde byste se měly cítit příjemně a pohodlně, a zároveň nebýt zahlceny zbytečnými věcmi.
Jeden z nejvzrušivějších momentů každého roku nastal, vyrážíte na dovolenou. S tím je ale spojená řada povinností a výzev, mezi něž patří balení. Pro někoho je tato aktivita zcela zábavná, a navíc ještě umocněná o těšení se. Pro druhé balení představuje zase stres, který chtějí mít co nejdříve za sebou.
Špatný odhad, spěch anebo úplně nová sůl, to jsou důvody, kdy nejčastěji přesolíme jídlo a ruku na srdce, stalo se nám to asi všem. Než vyhodíte jídlo do koše přečtěte si těchto našich 5 rad, jak pokrm zachránit.

Výběr článků

Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.
Sice jsou tenisky nejoblíbenější obuví, ovšem v zimě, kdy teploty padají pod bod mrazu, by nám v nich umrzla noha. Proto si pořizujeme boty zimní, které nás dokážou před nízkými hodnotami na teploměru ochránit. Velmi oblíbené jsou semišové zimní boty, které i skvěle vypadají. Tedy pokud jsou čisté a umíte o ně pečovat! V opačném případě žádnou parádu neudělají.
Cesta k úspěšné kariéře může být složitá a plná výzev. Manažeři musejí být schopni rychle a efektivně implementovat své znalosti do pracovních procesů, rychle a správně rozhodovat a mít široký rozhled.

Nepřehlédněte

Máte za sebou složité vztahové patálie s muži? V tom případě se někdy může stát, že na ně na nějakou dobu doslova zanevřete. Zkrátka a dobře už si nepřejete žádné další potíže, a tak se mužskému pokolení snažíte co nejvíce vyhýbat. Někdy se tak může stát, že z nedostatku fyzické lásky zatoužíte po ženě. Není na tom nic špatného a zkušenosti se stejným pohlavím uvádí v anonymních průzkumech celé řady žen i mužů.
Chcete vylepšit váš byt, ale chybí vám nápady? Pojďte se s námi podívat na tipy, díky kterým váš byt prokoukne a získá nový a svěží vzhled.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek