Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

7 typů pánského přirození. Který z nich máte doma?

Pojďme na skutečnou zábavu. Víte o tom, že existuje 7 typů pánského přirození? Který z tvarů je nejoblíbenější? A který je kuriozitou? Vážené dámy, pohodlně se usaďte, jdeme se podívat na vysoce vědeckou studii o tom, jaké všemožné tvary může mít pánský pinďour!
Přirození
Banán, lilek, kukuřice, papája a další se podobají tvarem pánskému přirození. (zdroj foto: freepik.com)

17. 03. 2020

Pan propiska

Tak, prosím, pánové, seřaďte se, ať si můžeme dokonale prohlédnout a vědecky prozkoumat vaše tvary. A už zde máme první objev – jmenuje se pan propiska. Jedná se o penis, který je sice dlouhý, ale velmi tenký, a jeho obvod je na všech místech zhruba stejný. Traduje se, že pan propiska sice svou délkou ženám imponuje, ale jelikož mu chybí několik milimetrů v obvodu, nepatří mezi ženami nejvyhledávanější.

Přirození pan kuželka

Pan kuželka je typ penisu, který se zužuje směrem od kořene ke špičce. Bohužel, pan kuželka mívá sklony k tomu, aby u něj docházelo k zánětům předkožky, jelikož trpí fimózou – neboli lidově zúženou předkožkou. Možná se setkáte s tím, že pan kuželka není příliš nadšen, když se snažíte o ruční stimulaci, jelikož tato pro něj může být v mnoha případech bolestivá. Pokud je přetahování předkožky bolavé anebo dokonce nemožné, pan kuželka by měl v rámci svého dobrého zdraví uvažovat o obřízce.

Pan banán

Tak, kohopak tady máme dál? Ano, na řadu přichází pan banán. Tento typ penisu poznáte podle jeho typického zakřivení buď na pravou nebo levou stranu. Majitel tohoto typu penisu tak možná někdy cítí jemnou nepohodu, když se musí převlékat, jelikož pan banán není úplně typickým tvarem a nevyskytuje se u většiny populace.

Dobrou zprávou pro pana banána je, že u žen je často velmi oblíben. Díky svému jedinečnému tvaru totiž dokáže mnohem lépe nalézt a stimulovat bod G. Všem majitelům pana banána proto veřejně třikrát „Hip, hip, hurá!“

Tip: Pokud s tímto bájným bodem nemáte zatím zkušenosti, je na čase se dozvědět, jak najít bod G a jak jej při sexu nejlépe stimulovat. Přečtěte si článek o bodu G a sexuálních polohách, které vás přivedou k rozkoši.

Přirození
Zdroj foto: freepik.com

Přirození jako klobása

Jako další pán na holení se nám do řady postavil pan klobása. Milé dámy, věřte, že tento typ mužského přirození patří mezi ty nejběžnější tvary, které můžete v trenkách či slipech nalézt. Je průměrně dlouhý, a také průměrně tlustý, zkrátka takový běžný standard. Při ztopoření dosahuje pan klobáska v našich zeměpisných šířkách krásných 15 – 19 centimetrů. Slušný standard u tohoto typu přirození!

K TÉMATU  Vaření v jednom hrnci. Recepty na jídla, která připravíte s využitím jediné nádoby

Pan hříbeček

Pana hříbečka poznáte podle typického tvaru, kdy je u kořene užší ale jeho špička připomíná klobouček houby. Už jste se s tímto pánem někdy setkaly? Ruku na srdce, přiznejme si, že v kombinaci s dostatečnou délkou se pan hříbeček jeví jako dokonalý partner.

Oblíbené polohy, které má pan hříbeček rád, jelikož rychle uspokojí partnerku, jsou například zezadu nebo ve stoje. Takže i když je pan hříbeček svým jménem velmi roztomilý, některé prameny uvádějí, že se mu říká také kladivo. Je to sexuální mašina.

Přirození pan ,,mlátička”

Název vám napoví o vzhledu tohoto váženého pána více než tisíc slov. Pan mlátička je dlouhý a tlustý. Při dostatečné zábavě se promění v obří nástroj, se kterým není radno si zahrávat. I když se vám budou hanbaté servery s adult obsahem snažit namluvit, že život s panem mlátičkou je skvělý, mnoho žen uvádí, že soužití s ním je mnohdy bolestivé a nepohodlné. Ale přirození je to krásné, co si budem!

Přirození
Žena a muž v posteli. (zdroj foto: freepik.com)

Pan solnička

Naši dnešní přehlídku mužské intimní krásy dnes zakončíme panem solničkou. A jakže tento pán vypadá? Nu, tak, jako solnička. Krátký a baculatý. I když by se mohlo zdát, že společnost posedlá nadměrně obdařenými mírami pornoherců by pana solničku odepsala, ženy tvrdí opak.

Rozhodně raději uvítají pana solničku, který to s nimi umí než například pana propisku, který nedokáže ani dobře dráždit klitoris a jeho přítomnost není nikterak naplňující. Pokud vás pan solnička přeci jen nenadchne, existují prodlužováky na penis, se kterými se stane vaším tajným a jediným snem!

Tak co, milé dámy, jaký skvost si hýčkáte doma? A přiznejte se, že jste se i trochu pobavily, když jste si vzpomněly na dávno zapomenuté sexuální dobrodružství ze šuplíku, do kterého nemá nikdo kromě vás přístup.

K TÉMATU  Nejčastější chyby po cvičení. Děláte je také? Brání vám dosáhnout vysněných cílů!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Příliš velký penis. Proč to není zrovna výhra a co si v sexu neužijete

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dnes jsme si již navykli komunikovat běžně přes internet, dozvídat se o kamarádech na sociálních sítích, každý den rozeslat několik e-mailů. Stejně tak jako nám však toto umožňuje velmi efektivně pracovat a být neustále ve spojení, mohou nás právě tyto technologie na druhé straně výrazně ohrožovat.
Neustálé převalování, polštáře na uších, probděné noci, špunty v uších. Přijde vám to povědomé? Pak právě váš partner nebo partnerka chrápe. Nemusíte se obávat toho, že byste v tom byli sami. Najde se mezi námi vícero lidí, kteří se ptají na jednu otázku, a sice jak se zbavit chrápání, které nám nedá v noci spát?
Citron je již od pradávna používán jako pomocník při mnoha zdravotních potížích. Kyselina citronová v citronu je totiž známá svými imunitními, antibakteriálními a antivirovými vlastnostmi. Co vás napadne jak první, když máte například chřipku? Samozřejmě pořádný bylinkový čaj s medem, zázvore, a hlavně citronem! Jaké jsou účinky citronu na lidské tělo?
Cesta k úspěšné kariéře může být složitá a plná výzev. Manažeři musejí být schopni rychle a efektivně implementovat své znalosti do pracovních procesů, rychle a správně rozhodovat a mít široký rozhled.
Brambory si umíme představit jako přílohu prakticky k čemukoli. Dáváme si je vařené ve slupce i bez, milujeme je v podobě bramborové kaše, někdy dostaneme chuť na brambory pečené v troubě.
Lidé jsou různí a někteří mají prostě potřebu se zviditelňovat za každou cenu. Uznání široké veřejnosti si lze získat různými způsoby, na světě je velká spousta lidí, co udělá téměř všechno jen pro to, aby se o nich psalo či mluvilo. Zápis do Guinessovy knihy rekordů jistě jistým úspěchem je, stačí vlastně jen vyniknout a být nejlepší. A je docela jedno v čem.
Manželství je pro drtivou Čechů nedotknutelné. Téměř tři čtvrtiny Čechů nesouhlasí s uzákoněním manželství stejnopohlavních párů. Manželská práva ano, ale ne manželství, míní většina veřejnosti. Vyplývá to z aktuálního průzkumu.
Dýně už k podzimu prostě patří. Možná zastáváte názor, že máme tradiční Dušičky a Halloween k nám nepatří, to ale nic nemění na tom, že lze z dýně vytvořit krásné dekorace. A to nejen domů, ale i ven na zahradu. Možná najdete inspiraci i vy.
Nemusíte jezdit každý rok k moři. V dnešní době ve znamení inflace a šíleného zdražování můžete využít možnosti navštívit tuzemské vodní plochy. Pokud přece jen chcete do zahraničí, proč nenavštívit naše kolegy na Slovensku? To je známé svou přírodou a také vodními plochami, kde zažijete skvělou relaxaci. Kam byste se měli vydat?
Rekonstruujete a přemýšlíte nad tím, čím byste si zkrášlili holé stěny? Pokud vám nestačí obyčejná malba, pak můžete vyzkoušet další oblíbené způsoby stěnové dekorace. Některé výzdoby stojí čas i peníze, jiné pořídíte doslova za pár korun a máte je na zdi cobydup.
Paní zima již ztrácí sílu a bude muset před své žezlo jaru, které nám již nyní vykouzlilo příjemné teploty, které lákají mnoho lidí trávit mnohem více času venku. A při sportování v jarní přírodě jsou pro každého běžce, turistu či cyklistu nepostradatelné kvalitní oděvy z funkčních materiálů.
V ČR jsou děti povinně očkovány proti devíti nemocem. Povinnost vysvětluje ministerstvo zdravotnictví ochranou zdraví celé společnosti. Roste ale počet rodičů, kteří děti očkovat nenechávají nebo ho odkládají do vyššího věku, protože je považují za nebezpečné. Závažné nežádoucí účinky ale nejsou prokázány.

Výběr článků

Během pandemie začali lidé trávit o 30 procent více volného času u mobilů a počítačů. Aktuálně to jsou čtyři hodiny a dvanáct minut denně u smartphonu a další čtyři hodiny před monitorem. Tato 'nálož' má své důsledky. Čekárny očních lékařů praskají ve všech. Nechcete-li se k pacientům přidat, neignorujte varovné signály. Naučte se potížím předcházet a řešte je.
Slovenský designér Pavol Dendis představil v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Weeku svoji kolekci již po několikáté. V minulosti jsme u něj byli zvyklí na absenci barev. Letos je tomu jinak.
Často se před ostatními takzvaně „necítíte“? Co dělat s tím, když sebevědomí pokulhává, přestože jste si v určitých okamžicích jistá, že nejste k zahození? Sebevědomí je choulostivá věc, která může v našem životě hrát velmi význačnou roli. Jak své sebevědomí zvýšit, abyste se cítila skvěle a přestala nad sebou pochybovat?

Nepřehlédněte

Toužili jste někdy po tom mít recept na štěstí? Nebo objevit nějaký nástroj, díky kterému doopravdy zažijete štěstí? Pokud ano, tak mám pro vás dobrou zprávu. Dnes vám totiž prozradím nástroj, který vám štěstí opravdu může přinést. Podmínkou ale je, že tento nástroj uchopíte do praxe a budete se jím řídit. Jste připravení? Jdeme tedy na to.
Odkládáte v práci úkoly? Tak vítejte ve světě prokrastinace. Bohužel tento trend je stále rozšířenější a vede k velkým problémům nejen na pracovišti. Dnes vám přinášíme 5 rad jak v práci nezahálet.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek