Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

DIY: Tyhle vychytávky vyzvednou vaši domácnost na nový level. Jak na to?

S chutí upravujete nebo měníte interiér, ale nechcete, aby vás takové změny přišly příliš draho? Tady je pár šikovných vychytávek, jak na to. Těchto 13 nápadů vám umožní jednoduše přizpůsobit domov vašim představám. Inspirujte se!
DIY: Tyhle vychytávky vyzvednou vaši domácnost na nový level. Jak na to?
zdroj: 123RF.com

14. 01. 2020

14. 01. 2020

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Už vás omrzelo klasické umyvadlo ve vaší koupelně? Letošní trendy podněcují fantazii. Nechte se klidně unést až za hranice svých vlastních představ.
Hledáte ten nejlepší šampon právě pro váš typ vlasů? A ráda byste našla kondicionér, který nebude pokožku hlavy zbytečně mastit? Pak bude nejlepší, když si veškeré ingredience do šamponu a kondicionéru vyberete sama podle vlastní potřeby.
Teplo domova, domácnost, ze které čiší pohoda, plápolající oheň v krbu, pohodová hudba, tlumené osvětlení, a především přírodní materiály. Vítejte ve vašem novém domově, kde díky dánskému hygge trendu konečně zavládl klid, mír a dokonalá pohodička.
Vztahy jsou velmi křehká záležitost. Mohou být snadno otřeseny drobnými nedorozuměními či menšími problémy. Jakmile jsou jednou něčím takovým narušeny, je pak velmi těžké do nich vrátit ztracenou důvěru. Záleží-li nám na druhém člověku, snažíme se, aby se vztah zachránil. Pokud je toto i váš případ, tak si přečtěte, jak toho lze docílit.
Leoš Mareš v rámci akce DobroDen opět prokázal svou štědrost a dobrou vůli k pomoci. Tato dobročinná akce, kterou moderátor zahájil v roce 2015, spočívá v tom, že Leoš Mareš přispěje jednou korunou na charitu za každého svého sledujícího na sociální síti Instagram.
Čím to, že některým ženám se v zaměstnání tak daří a jiným nikoli? Svou roli hraje řada faktorů, mezi něž bezpochyby patří osobnostní rysy, rodinné zázemí, dosažené vzdělání a - ano, přiznejme si to - také trocha štěstí. I štěstí je ale třeba vyjít vstříc a jednou z cest, které vedou správným směrem, je kvalitní MBA vzdělání. Proč?
Chorvatsko je nejen pro Čechy velmi oblíbeným místem, kam vyrazit na dovolenou. Ať už hledáte relax u moře, zajímá vás místní kultura a památky, či snad hledáte nějaké dobrodružství, tato země je skvělou volbou. Chorvatsko totiž pro turisty nabízí dokonalé možnosti.
Stačila vteřina navíc nebo kousek vedle a dopadlo by to špatně. Dechberoucí momenty, při kterých zrovna někdo natáčel. Možná na něj nevěříte, ale jak se říká - tihle lidé měli z pekla štěstí.
Letošní léto patřilo bezesporu k těm nejparnějším. Teploty se šplhají přes hranici třiceti stupňů a koupaliště či vodní nádrže hlásí absolutně plno. Zatímco na zmíněných místech se můžeme zchladit ve vodě, doma přemýšlíme nad tím, jak se osvěžit. V každém pokoji domácnosti je totiž snad ještě větší teplo než venku, a tak řada lidí uvažuje nad koupí klimatizace. Je však pravdou, že klimatizace není zrovna levná záležitost a mnohým může toto zařízení udělat velkou čáru přes rozpočet. Proto raději investujte do pokojových rostlin, které zvládnou udržet v interiéru velmi přijatelné klima, i když venkovní teploty dosahují rekordních hodnot.
„Chtěla jsem dětem stačit, abych nefuněla po pár krocích jako parní lokomotiva. A samozřejmě jsem chtěla, aby měl manžel zpět tu ženu, kterou před lety poznal. A musím se přiznat, že jsem to dělala i kvůli svému sebevědomí a také zdraví.,“ svěřuje se usměvavá Tereza. Po několika neúspěšných pokusech o zhubnutí si mladá maminka Tereza našla cestu pomocí OB kliniky v Praze. Vzorem jí byla kamarádka, která sama podstoupila chirurgickou léčbu a motivací manžel a dvě malé děti.
Značka Gucci je dlouhá léta považována za synonymum luxusu. Nedosáhne na ni každý, ovšem pokud už ji vlastníte, vlastníte fantastickou investici, která s každým novým dnem roste na své hodnotě. A to dokonce i v případě, že mluvíme o roztrhaných silonkách, které se nedávno ocitly v nabídce světově proslulé společnosti.

Výběr článků

Do roka a do dne, Lomikare, Lomikare... Ne ne, nejde o žádné zlo, natožpak historického charakteru. Jen ten časový úsek sedí pro přátelské a oboustranné ukončení spolupráce.
To, že sex je naprosto přirozenou součástí našich životů, je zcela jasné. Jenže už málokdo si uvědomuje, že chování po sexu o nás mnohé vypovídá. Poradíme vám, co muži nesnáší, když ženy dělají bezprostředně po sexu a na co si dát pozor.
Máte pocit, že jste doma neustále sami? Pravděpodobně zvažujete koupi nového zvířecího kamaráda. Co takhle okřídleného společníka? Papoušci jsou totiž oproti kočkám nebo psům méně náročnými stvořeními, která dokážou žít vlastním životem bez vaší přítomnosti. Při výběru ideálního druhu však buďte opatrní – ne všechny se hodí do bytu.

Nepřehlédněte

Když se začal venku šířit nový typ koronaviru, došlo k nařízené karanténě a v platnost vešla celá řada nouzových opatření. Lidé se uchýlili do svých domovů, odkud řada z nich začala pracovat. Ti, kteří z domu pracovat nemohli, se začali dívat na Netflix.
Dámy, ruku na srdce, která z vás se každoročně netěší na první letní paprsky, abyste svou pokožku mohly vystavit sluníčku? Věděly jste ale, že opálená kůže byla dříve známkou chudoby? A kdy se na trhu objevily první opalovací krémy? Čtěte dále a dozvíte se mnohem více o historii opalování.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek