Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

DIY: vyrobte si překrásný svícen z proutí nebo vánočních světýlek. Jednoduché dekorace budou hotové za pár minut

Svícen z proutí vyrobíte za chviličku a pak už stačí jen zapálit svíčku a užívat si atmosféru. Poradíme vám ale i jak sestavit dekoraci z elektrických světýlek. V obou případech by se dalo použít řčení "za málo peněz, hodně muziky", protože na přípravu nepotřebujete nic nedostupného. Jako nástroj postačí tavná pistole. Výsledek je ale úchvatný. Vyzdobte si domov vlastnoručními kouzelnými detaily!
DIY: vyrobte si svícen z proutí nebo vánočních světýlek za pár minut
zdroj: youtube

26. 11. 2019

26. 11. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Již půl roku se potýkáme s rouškami v různých prostorách. Zatímco někdo v roušce musí trávit jen nezbytný čas například při nákupu, pro jiné se tato povinnost vztahuje na celou pracovní dobu. Pleť pod vlivem vlhka, tepla a nedostatku vzduchu logicky velmi trpí. Objevil se nový problém – jmenuje se maskné. Jak předejít jeho vzniku a jak s ním bojovat, když už se objeví? Poradíme vám.
Vstupte do nového roku s odhodláním a efektivitou i ve své pracovní sféře! Náš nový článek vám přináší osvědčené strategie, jak efektivně zahájit nový pracovní rok. Od nastavení jasných cílů po organizaci pracovního prostoru, objevte klíčové kroky, které vám pomohou dosáhnout úspěchu a vytvořit produktivní pracovní prostředí. Připravte se na nové výzvy s naším návodem a začněte rok v práci plni energie a inspirace.
Bojíte se, že se z vás při vstupu do posilovny stane nasvalená mužatka? Tak klid. Takhle to vážně nefunguje. Ale jestli chcete zpevnit tělo, je to potřeba.
Saláty k obědu, svačiny po cvičení nebo šťávy z ovoce jsou obecně považovány za zdravé, ale pokud s nimi nezacházíte správně, vašemu hubnutí spíše uškodí. Dresing na salátu je často stejně kalorický, jako kdybyste snědly hamburger, a ovocné šťávy mají energetickou hodnotu jako tabulka čokolády. Jak si správně poradit s přípravou jídla při hubnutí?
Práce na počítači, hraní her či sledování televize mají společné jedno a tím je enormní zátěž na oči. Displeje digitálních přístrojů totiž vyzařují modré světlo, které představuje obrovské množství energie, s níž se musejí oči vypořádat. To, co se ze začátku může projevovat jako podráždění, únava či zarudnutí, může mít časem nepříjemné následky v podobě zhoršení zraku.
Než se stali slavnými, tak mnoho z nejbohatších a nejuznávanějších osobností světa nemělo peníze. A někteří z nich nebyli pouze chudí, byli doslova bezdomovci.
Říká vám něco jméno Wirginia Szmyt? Jedná se o pravděpodobně nejstarší DJku všech dob, která si v seniorském věku plní sen. Někteří ji obdivují, jiní možná kroutí nevěřícně hlavou, ale jedno se jí upřít nedá – odhodlání, nadšení a láska k hudbě. S mícháním muziky začala Wirginia již před dvaceti lety a nikdo ji neučil a postupně na vše přicházela sama. Dnes patří v Polsku mezi poměrně známou a oblíbenou umělkyni.
Doby, kdy existovala pouze dvě pohlaví, muž a žena, jsou dávno pryč. Fyzicky se lidé rodí stejní, ale psychicky se mění. S tím jsou také spojené nároky na to, aby si člověk mohl vybrat takové pohlaví, jaké mu je nejbližší. Znáte všechna pohlaví? Jejich výčet vás možná překvapí. Nevěříte? Přesvědčte se sami.
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.
Sérioví vrazi jsou psychicky narušení lidé, kterým ostatní neřeknou jinak než lidské zrůdy. Jejich hlavním povahovým rysem bývá nulová lítost nad lidskými osudy, ačkoliv někteří z nich mohou navenek působit jako velmi spořádaní občané.
Léto skončilo a i když bývá na podzim chladno a zataženo, nemělo by vám to zkazit náladu. Raději přijměte období, které právě přichází, a inspirujte se nápady na kouzelné podzimní dekorace. S jejich pomocí můžete originálně vyzdobit váš domov uvnitř i zvenku a přizpůsobit atmosféru barvám za okny.
Sociální sítě jsou dnes mocné marketingové nástroje, které nutně nemusí být určeny jen k propagaci byznysu nebo nějakého produktu. Mohou to být zrcadla nás samotných a lze si z nich vytvořit i pasivní příjem. Stačí, aby byl instagramový profil dostatečně atraktivní, získal určitý počet sledujících a byl hojně navštěvovaný. K tomu všemu mohou přispět instagramové šablony a dalších několik tipů.

Výběr článků

Handmade kosmetika v sobě skrývá mnoho benefitů. Víte, jaké výhody má domácí vlastnoručně vyrobená kosmetika a proč je u žen v posledních letech stále oblíbenější?
Podzim se hlásí o slovo a pro všechny milovníky zeleně to znamená jediné - je třeba začít rostlinky pomalu připravovat na období odpočinku, vegetační klid totiž začíná na podzim a končí až na jaře. Zatím se ale nemusíte úplně plašit, a pokud chcete mít ještě nějakou chvilku krásně zelený a rozkvetlý balkon, můžete ho mít. Které květiny nebo bylinky přežijí i chladnější počasí?
Léto doslova svádí k procházce do lesa, která má na naše tělo pozitivní vliv. Nejen, že jsme na čerstvém vzduchu, ale také jsme prakticky bez signálu čili si odpočineme od tíhy sociálních sítí a dalších hrozeb internetového světa. Navíc si můžeme nasbírat i naši večeři – stačí se poohlédnout po houbách. Které z nich mají pozitivní vliv na zdraví?

Nepřehlédněte

Rozvod, rozchod, nevěra, výpověď z práce, smrt blízké osoby, nemoc, to vše bychom mohli označit jako životní krize. A nejen to, důvodů životních krizí je mnoho. Životní krize potkají během života každého člověka a některým z nich se nelze vyhnout.
Přejí si vaše děti pod stromeček chlupatého mazlíčka? Než to definitivně zavrhnete, vezměte v potaz, že "psí terapie" může příznivě ovlivnit jejich zdraví, konkrétně případné alergie i obezitu dětí. Jak je to možné?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek