Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Uspořádejte party, na kterou nikdo nezapomene

Pořádáte večírek pro svoje blízké nebo kolegy? Dáme vám pár tipů, jak naplánovat jedinečnou party, která zaručí všem zúčastněným nezapomenutelný zážitek.
Uspořádejte party, na kterou nikdo nezapomene
zdroj: ab-party.cz

Jak uspořádat party, na kterou nikdo nezapomene

Plánujete oslavu narozenin pro své blízké, rozlučku se svobodou kamarádce, nebo prostě jen chcete bez důvodu uspořádat party a potkat se s lidmi, které máte rádi? Máme pro vás pár tipů, jak vytvořit atmosféru, na kterou nikdo nezapomene.

Prostor

Nejlepší jsou venkovní a zahradní party, i když není ideální počasí. Doporučujeme party stany, nemusíte se bát deště, zimy, ani malé kapacity restaurace nebo vašeho obýváku.

TIP: Půjčovna party stanů AB Party Tent nabízí stany i s všemožnými doplňky: podlahy a koberce, podia, stoly, židle, osvětlení, ozvučení, dokonce i vytápění.

Téma

Tematické večírky jsou zábava! Ať už s kostýmy nebo bez nich. Pokud pořádáte rodinnou oslavu, třeba tatínkovy šedesátiny, kostýmy vám možná u hostů neprojdou. Ale zkuste se zeptat, třeba vás rodina překvapí svou vynalézavostí. I kdyby ne, téma večírku se může promítnout ve výzdobě! Zde se opravdu fantazii meze nekladou. Zkuste se zamyslet, co má oslavenec rád, prohrabejte sklepy a určitě najdete spoustu použitelných nebo lehce upravitelných rekvizit.

Uspořádejte party, na kterou nikdo nezapomene
zdroj: ab-party.cz

Hudba

Nezapomeňte na hudbu! Pokud nebude na místě živá hudba, nebo pokud někdo z pozvaných neplánuje přinést třeba kytaru, vytvořte si svůj playlist. Dejte do něj písničky, které máte rádi, zároveň písničky, které nejsou pomalé a které rozproudí zábavu. Nebojte se zařadit oldies, to je klasika, která nikoho neurazí.

Občerstvení

Hladoví hosté určitě nejsou zábavní hosté. Najděte si na internetu jednoduché a rychlé recepty, udělejte chlebíčky či jednohubky, kupte brambůrky nebo oříšky. Pokud máte doma hezké misky a talíře, občerstvení bude zároveň i výzdobou.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Při plánování dovolené je jedním z klíčových rozhodnutí výběr mezi all inclusive balíčkem a pobytem na vlastní stravování (self-catering). Každá možnost nabízí odlišný zážitek z dovolené, odpovídající různým preferencím a stylům cestování. Ať už si vyberete hotel, airbnb nebo jiný typ ubytování, budete moci najít řešení, které vám bude nejlépe vyhovovat.
Nezapomínejte, že víkend je hlavně o odpočinku! Co vám přinesou volné dny napoví horoskop, který připravila astroložka Naďa Šmídová.
Uznávaný a oblíbený šéfkuchař, porotce soutěže MasterChef, odborník přes gastronomii, tím vším se po profesní stránce může Přemek Forejt pyšnit. O to větší šok je jeho spolupráce s nejoblíbenějším fast foodovým řetězcem McDonald's.
Skončilo léto a začíná se zkracovat den. Jak se co nejlépe vyrovnat s nadcházejícím špatným počasím a špatnou náladou?
Bezchybný výkon předvedla malá Angelica Hale při zpěvu písně Girl on Fire. Takový hlasový projev jí mohou závidět profesionální zpěváci a porota americké talentové soutěže nevěřila svým uším. Právem si tak Angelica vysloužila okamžitý postup do finále. Takto čistý projev je u desetileté dívky skutečně ohromující. Užijte si to!
Banány patří mezi rychlou svačinku, ale také mezi potraviny, které pozitivně ovlivňují nervový systém a zlepšují náladu. V Japonsku na banány nedají dopustit především ženy, protože díky banánům si udržují štíhlou postavu. Už jste slyšeli o banánové dietě?
Vyrážíte ven, ale nestíháte si upravit vlasy? Tyhle snadné a chytré vychytávky vám pomohou vytvořit na hlavě účes podle vašich představ. Účesy jsou hotové za chvilku a potřebujete k nim jen to, co máte v koupelně. Zkuste se inspirovat těmito postupy.
Vyzdobit interiér nejrůznějšími dekoracemi s vánoční tematikou je jedna věc, ale druhá je mít v domě trochu života. I když se o to postarají většinou děti, můžou mít na živosti v domě podíl i pokojové rostliny. Během kouzelných svátků na konci roku však sázejte na takové, které vánoční atmosféru v příbytku umocní.
První rande je důležitým momentem, z něhož se může – či nemusí – vyvinout vztah, nebo dokonce láska. Jak zapůsobit a co raději nedělat?
Mnoho z nás trpí nějakou vadou zraku, nejčastěji se však jedná o krátkozrakost či dalekozrakost, tudíž je korekce zraku pro mnoho lidí téma, které musejí řešit. Co je však lepší – brýle nebo kontaktní čočky?
Věděli jste, že v České republice trápí alergie skoro každého druhého člověka? A počty stále rostou. Mezi nejčastější alergie se řadí ty na pyl, jarní trávy a další kvetoucí keře. Právě teď na jaře je období, kdy se s projevy alergií potýká mnoho lidí. Jak mít tedy jarní alergie pod kontrolou?
Přemýšlíte nad tím, co za rostlinku si vypěstujete? Nechcete nic extrémně náročného, na druhou stranu požadujete, aby byla přínosná a ku prospěchu? Za zvážení stojí pepřovník, což je rostlina, která vám bude plodit vlastní pepř! A jelikož je pepř součástí prakticky jakéhokoli jídla, určitě stojí právě tato rostlina za vyzkoušení. Otázkou ale zůstává, jak na pěstování pepřovníku? Pojďme si záhadu společně rozlousknout!

Výběr článků

Mnoho lidí nevěří, že vztah na dálku by mohl někdy fungovat. Možná vám to budou rozmlouvat rodiče, kamarádi, kolegové v práci – ale to nejdůležitější rozhodnutí je přeci jenom na vás. Jedno vám ale musí být jasné – nebude to vůbec nic lehkého. Můžete se ale inspirovat pár radami, které vám toto nepříjemné období vzdáleného partnera zjednoduší.
Sychravé počasí střídá prosluněné dny. Ráno vycházíme ven téměř v mrazu, odpoledne šplhají teploty ke dvaceti stupňům. Právě toto období patří k těm, kdy se nachlazení nejspíš nevyhneme. Pokud ale znáte triky našich babiček na posílení imunity a přírodní léčbu rýmy a kašle, ničeho se obávat nemusíte.
Dřevěné bedýnky aktuálně frčí. Nehodí se přirozeně do každého interiéru, ale pokud máte rádi venkovský, přírodní nebo skandinávský styl, oceníte chytré nápady na jejich využití. Bedýnky poslouží hlavně jako odkládací prostory. Vhodnou kombinací z nich můžete vytvářet vlastní originální praktická řešení. Je na vás, jestli zvolíte jednoduché jednobarevné bedýnky nebo omšelý retro vzhled. Dají se obrousit, natřít i spojit. Upravte si je podle sebe!

Nepřehlédněte

V dřívějších dobách bylo soužití generace s generací naprostou samozřejmostí. Dnes se do toho už mnoha lidem nechce. Příčiny jsou jasné – vznikají třecí plochy, o které nikdo nestojí. Když je však dokážete zvládnout, můžete si naplno vychutnávat pozitiva: například mít možnost hlídání a péče o dům, děti, zvířata a květiny, i když jste pryč.
Pracoviště je podle statistik třetím nejčastějším místem, kde se můžete potkat se svou drahou polovičkou, a až třetina Čechů v práci prožila alespoň chvilkový románek. Láska v kanceláři může být krásná a vzrušující, ale zároveň s sebou může přinést i řadu nepříjemností. Jaké jsou tedy klady a zápory takového vztahu?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek