Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Kočky pečují o miminka a naopak. Připravte se na nálož roztomilosti

Miminka a domácí mazlíčci mají něco společného. Rádi o ně pečujeme a jsou roztomilí. Podívejte se na kočky, které se mazlí a hrají si s malinkými dětmi.
Kočky pečují o miminka a naopak. Připravte se na nálož roztomilosti
zdroj: youtube

20. 09. 2019

20. 09. 2019

zdroj: youtube

Zvířata a děti patří k sobě, to je potvrzeno. Zejména pro naše ratolesti jsou zvířata velkými pomocníky v poznávání života.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kuchyň, či přesněji její jídelní část, je ideálním prostorem pro každodenní setkávání celé rodiny. Proto je důležité, aby tento prostor působil příjemně. Zároveň byste se však měli zaměřit také na jeho praktičnost, aby každý z členů měl dostatek prostoru, případně byl stůl vhodný pro konání různých oslav a posezení s přáteli. U stolu by také neměly chybět kvalitní židle, díky kterým budete mít pohodlí.
Základní pravidlo skutečné ženy zní: Na parfému se nešetří. Už slavná Coco Chanel nazvala parfém doplňkem, který vypoví o vzhledu ženy, a stále vám ji připomíná, když je zrovna pryč. Podle Francouzů jsou zase vůně, spodní prádlo a boty nejdůležitějšími prvky, které vytvářejí obraz ženy.
Diety a zdravý životní styl jsou mezi celebritami oblíbené téma. Spousta z nich se snažila shodit přebytečná kila, která ovšem získala zpět díky jo-jo efektu. Některým z nich se ale váhová proměna podařila. Které slavné dámy se teď pyšní vysněnou postavou a co pro to musely udělat?
Nevěra je nepříjemná zkušenost, která dokáže zamávat i tím zdánlivě nejsilnějším vztahem. Mezi ženskou a mužskou nevěrou panují rozdíly. Jaké?
Když žena řekne svému vyvolenému to pověstné “ano”, začne škála plná svatebních příprav. A vedle výběru ideálního obleku a svatebních šatů, dojde také na výběr svatebních oznámení.
Vibrátory, nevibrační penisy, afrodiziaka, lubrikační gely, masážní oleje. Mnoho žen si stále myslí, že nic takového nepotřebuje, pokud žije v dobrém partnerském vztahu. Ale položme si otázku, zda po každodenním spěchu a stresu máme často chuť na sex. Možná jsou to právě tyto erotické pomůcky, které mohou zlepšit kvalitu společně prožitých intimních okamžiků.
Správné řízení energie může být klíčem k dosažení osobního i profesního úspěchu. Tento článek vás provede zásadami energy managementu, které vám pomohou efektivně využívat vaši energii, zvyšovat produktivitu a udržet si duševní i tělesné zdraví. Naučíte se, jak rozpoznat momenty, kdy je vaše energie na vrcholu, a jak je využít pro vaše nejdůležitější činnosti, zatímco se zároveň naučíte, jak doplňovat své zásoby energie pro udržitelný výkon bez vyhoření.
Práce na počítači, hraní her či sledování televize mají společné jedno a tím je enormní zátěž na oči. Displeje digitálních přístrojů totiž vyzařují modré světlo, které představuje obrovské množství energie, s níž se musejí oči vypořádat. To, co se ze začátku může projevovat jako podráždění, únava či zarudnutí, může mít časem nepříjemné následky v podobě zhoršení zraku.
Neo mint neboli pastelově zelená. Už teď známe trendy v bydlení pro příští rok, a přinášíme ochutnávku interiérů s tímto odstínem barvy.
V životě se můžeme setkat s celou spoustou onemocnění. Zatímco nad některými jenom mávneme rukou, jiné nás mohou výrazně poznamenat do konce života. A zatímco některé nám jsou moc dobře známé, nad jinými visí jeden obrovský otazník. Přesně takovou nemocí je i Bechtěrevova nemoc či také Bechtěrevova choroba.
Není žádným tajemstvím, že poslední roky jsou pro každého z nás náročné, což se podepsalo jak na zdraví fyzickém a psychickém, tak i na partnerských vztazích. Mnoho párů prožilo „křest ohněm“, některým vztah vydržel, jiným ne. Dopady pandemie se nevyhnuly ani hereckým hvězdám.
Jak je již odpradávna známo, byliny mají až kouzelnou léčivou moc. Zmírňují bolest, napomáhají prevenci nemocí a jsou skvělým pomocníkem v boji proti nemocem. Působí na tělo přímo zázračně, dodávají mu sílu, podporu a zásobí tělo potřebnými látkami. Proto byly vždy neoddělitelně spojeny s léčitelstvím a v hojné míře je k léčení využívaly ještě naše babičky. Obohaťte svůj život o čistě přírodní léčiva, které se používají stovky let a vyrobte si léčivé tinktury přímo u vás doma!

Výběr článků

Ve všech pohádkách je konec jasný – „Žili spolu šťastně až do smrti.“ Realita je ovšem dost jiná a my se nacházíme v situaci, kdy si z předchozího vztahu do toho nového s sebou bereme děti. Podobně je na tom i náš nový partner. A zapletenec je na světě! Zvládněte vztah mezi nevlastními sourozenci.
V dnešním poutavém článku na Dámské Lize zkoumáme magii Vánoc očima dětí. Jak dlouho trvá jejich víra v Ježíška, a co by rodiče měli vědět, aby tuto kouzelnou dobu pro své potomky co nejlépe utvořili? Přinášíme vám nejen pohled na to, do kolika let děti věří na Ježíška, ale také rady, jak tuto vánoční tradici zachovat a jaké situace by rodiče měli pečlivě sledovat. Podívejte se s námi na jedinečný svět Vánoc očima nejmladších!
Džíny jsou základním kouskem každého šatníku. A dalo by se říct, že se jedná také o jeden z kousků, který se vybírá opravdu stěží. Žádná žena nechce, aby džíny tlačily, škrtily nebo se v nich nedalo ani pohnout, proto je ideální vybírat si je podle typu postavy.

Nepřehlédněte

Začít si vztah se šéfem není vůbec jednoduché. Intimní vztahy na pracovištích jsou vždy složité, a pokud jde o nadřízeného, je to ještě komplikovanější. Přitahuje vás? Dává vám najevo svůj obdiv? Bude to jen flirt, nebo snad láska? Jak si poradit, a přitom si udržet práci.
Kdo nemá sociální sítě, jako by nebyl. Poví vám jistě každý, když mu s radostí oznámíte, že nejste majitelem žádného profilu na takových platformách. V současné době mluvíme o velmi důležitém pomocníkovi každého úspěšného podniku. Je to fantastický marketingový nástroj a základ toho, že budete v kontaktu s rodinou i přáteli. Pojďme si více do hloubky rozebrat, proč to už bez sociálních sítí nejde.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek