Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Dům pod kořeny stromů se dvěma bazény nabízí luxusní koupání v přírodě

Tenhle neobvyklý dům v přírodě je snem snad každého malého kluka. Pokud zůstanete sami na pustém ostrově, už víte, jak se tam zařídit, než dorazí pomoc. Ze své smůly uděláte prázdninový pobyt v ráji.
Dům pod kořeny stromů nabízí luxusní koupání v přírodě
zdroj: youtube

05. 08. 2019

05. 08. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vaše domácí prostředí může mít obrovský vliv na vaši pohodu. Objevte, jak malé změny ve vašem bydlení mohou vytvořit oázu klidu a štěstí, ve které se budete každý den cítit skvěle.
Vánoční čas je magickým obdobím plným tepla, radosti a pohody. A jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit tu správnou vánoční atmosféru, je osvětlit svíčky. Voňavé svíčky dokáží proměnit váš domov na místo, kde se budete cítit jako v pohádce. Ale jak vybrat ty pravé voňavé svíčky, které vás nejenom potěší svou vůní, ale také dodají prostoru tu správnou atmosféru? Dnes se podíváme na užitečné tipy a rady, které vám pomohou vybrat ty správné voňavé svíčky pro váš domov.
Ze všech stran na nás létají reklamy na prostředky do domácnosti, které jsou údajně doslova zázračné. My si je dokola pořizujeme, a tím hojně rozšiřujeme naši syntetickou armádu. Opravdu nám běžné toxické přípravky ovlivňují život?
Letní pařáky každého z nás lákají do náruče chladivé a příjemně osvěžující vody. Pokud nechcete být zavření v aquaparcích a hledáte spíš přírodní koupaliště s průzračně čistou vodou a malebným okolím, pak určitě zbystřete. Máme pro vás přehled míst, která stojí za to navštívit, a to nejen u nás, ale i našich nejbližších sousedů.
Už jste o něm slyšeli? Pro někoho možná lákadlo, pro jiného naprostý strašák a nikdy by do toho nešel. Víte, co metoda holotropního dýchání obnáší, a k čemu může být dobrá? Pojďme se na to podívat, třeba vás to osloví a jednou ji vyzkoušíte.
Jsem vdaná za svého muže dlouhých devatenáct let, máme tři děti, a i když jsme si prošli někdy těžkým obdobím, všechno jsme spolu ustáli. Teď ale přišlo něco, co nás rozdělilo a nevím, zda to ještě někdy může být zase jako dřív.
Dnešní hektický způsob života si často vybírá svou daň prostřednictvím bolesti zad, krční páteře, šíje a nepříjemného tlaku v ramenou. Dobrá masáž je v tomto případě více než žádoucí. Nemusíte však nutně do masážního salonu, dobrou masáž se můžete naučit i sami. Poradíme vám hned několik triků, díky nimž se stanete mistrem domácích masáží.
Máte potíže s vysokým cholesterolem? Trápí vás kožní vyrážky nebo ekzémy? S tím vám může pomoci strava, která je sice bez barvy, ale to jí na účinnosti vůbec neubírá. Co si tedy servírovat pravidelně?
Přemýšlíte o pořízení AKU nářadí? Třeba taková AKU sekačka na baterie. To není jen zodpovědný ekologický plán. Je to dobrá volba ve všech směrech. Už jen využití moderních technologií, kdy se potkávají výhody elektrických a benzínových strojů, je toho důkazem. Žádné kabely, maximální pohodlí, perfektní výkon, spolehlivost. Jedna baterie pro všechno. Není to sen?
Že gejši jsou neoddělitelně spojené s Japonskem ví mnoho těch, kteří se alespoň trochu zajímají o kulturu a svět obecně. Také se ví, že hlavním úkolem gejš bylo především pobavit své klienty tancem, zpěvem, čajovým obřadem, konverzací a dalším programem nezbytným pro kulturní a zajímavou zábavu. O prostituci se v souvislosti s gejšami téměř nedá hovořit.
Pojem alternativní bydlení nemusí znamenat nepohodlí a nečistotu. Hlavní je mít k dispozici pozemek, a skutečně příjemný domov se pak dá vytvořit v přepravním kontejneru, lesní chalupě nebo mobilheimu. Záleží na způsobu provedení. Tyhle ukázky vás přesvědčí, že alespoň jako letní chalupu je co závidět. I v malém prostoru se dají vykouzlit divy. Nevěříte?
Vždycky se myslelo, že nevěra je smutnou vizitkou kolabující vášně a vyhaslé intimity ve vztahu. Jenže pozor, do jiné postele může zadaného poslat i to, že je závislý na příjmech svého partnera, nebo že jeho věk končí číslem devět!

Výběr článků

Vrstvený sestřih je stylistická stálice, která je pro svou efektnost a praktičnost dosud vyhledávána v kadeřnických studiích. Zároveň ženy a dívky zkoušejí a experimentují, jak i bez složitých sponkování a vrstvení vlasů tohoto sestřihu vlasů dosáhnout i svépomocí.
Podzim je tradiční období v roce, kdy bilancujeme. Dny se zkracují, počasí zhoršuje, nálada prostě není. Odtud je už jen krůček k nepříjemným pocitům a sešupu nálady směrem strmě dolů. Když se to stane jednou, je to v pořádku. Podzimní deprese by se ale neměly opakovat často.

Nepřehlédněte

Ještě vyčkat? Nebo raději odejít, když to doma není ideální? Tohle rozhodnutí bývá jedno z těch nejtěžších. Jakou roli v něm hraje touha po dětech, vlastní pohodlí, stáří i případné negativní reakce okolí?
Sedavé zaměstnání je sice na první pohled nenáročné, ale svému tělo s ním přesto radost neuděláte. Tedy pokud pravidelně nesportujete, nebo alespoň nepraktikujete vhodná kompenzační cvičení. Cviky, které vám představíme v našem dnešním článku, se hodí nejen pro takzvané kancelářské krysy, ale pro všechny, které trápí bolavá záda, ztuhlý krk či jiné obdobné potíže.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek