Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Sladká holčička zpívá ukolébavku svému štěněti. To nejroztomilejší, co tenhle týden uvidíte

Holčička si zamilovala štěně jménem Oakley, které rodina čerstvě adoptovala. Spokojený pejsek sladce spí, zatímco mu malá pečovatelka zpívá ukolébavku. Co na tom, že je to falešně a občas to trochu tahá za uši, Oakley si zkrátka láskyplné obětí užívá.
Holčička a štěně
zdroj: 123RF.com

01. 07. 2019

01. 07. 2019

https://www.facebook.com/WeLoveOurlabradors/videos/622724371547357/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Potřebujete si z pohodlí domova přivydělat při mateřské dovolené nebo jenom proto, že home office nepokrývá celý váš volný čas? Možností je opravdu mnoho, zejména v dnešní době. Zatímco některé nabídky práce jsou placené opravdu velmi špatně, jiné jsou ohodnoceny naopak velice dobře - tedy pokud se práce odvádí s dostatečnou kvalitou. To je případ i takzvaného copywritingu - psaní textů pro webové stránky.
Vybíráte mobilní telefon pro dítě? Nejdůležitější je řídit se zdravým rozumem. Dítě v první třídě mít telefon nemusí. Kdy je tedy vhodný čas a co zohlednit při výběru?
Pod pojmem detox si nepředstavujte plán na zhubnutí. Mělo by jít spíš o odlehčení po období, kdy jste hřešily a pochutnávaly si na potravinách, které nejsou pro tělo ideální. Čekat na jaro nemusíte. Detox můžete spustit kdykoli. Jen je potřeba přizpůsobit výběr potravin ročnímu období.
Pořád šetříte a nic neušetříte? Nebo snad nemáte z čeho šetřit, ačkoliv nevyděláváte úplně málo? V tom případě vám chybí finanční gramotnost. Že ani nevíte, co to je? V tom případě vám prozradíme, že je to to, co vás ve škole bohužel nenaučili.
Guasha, někde uváděn jako gua sha (vždy vyslovován jako „gvaša“ či „kvaša“) představuje speciální kámen, který má léčebné účinky v podobě masážních metod. Je to čisticí technika obličeje a těla, která má řadu zdravotních přínosů. Předně je ženami vyhledávaná jako přírodní lifting obličeje.
Když poprvé začnete s dietou, můžete v prvním měsíci ztratit o něco více. Pokud například dodržujete nízkosacharidovou dietu, vaše tělo spaluje glykogen uložený ve svalové tkáni, když mu dojdou sacharidy. Glykogen se váže na vodu a při jeho spalování na energii se také ztrácí voda. Tato počáteční rychlá ztráta hmotnosti může být velmi motivující, ale nakonec se zúží.
Když jsem začala pracovat v marketingové firmě, těšila jsem se na novou výzvu. Vytváření obsahu a reklamních kampaní mě bavilo odjakživa - a ve své původní firmě jsem měla na starosti všechno možné. Byla to pro mě skvělá příležitost, jak se posunout o kousek dál. Tuhle společnost už jsem totiž měla vyhlédnutou dlouho, a konečně se mi tam podařilo dostat. Už to všechno ale vidím jinýma očima…a může za to šéfová.
Častou chybou nás žen je, že si oblíbíme určitý typ kosmetiky a používáme ji po celý rok. Ale nežijeme v zemi, kde je počasí stálé. Proto je třeba kosmetiku obměňovat podle ročního období. Nejinak je tomu právě nyní s příchodem podzimu. Vaše pleť bude potřebovat jinou péči.
Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!
Občas si stěžujeme na přebytečná kila, ale spousta z nás není ochotná s tím něco udělat. Pokud jste spokojená, je to v pořádku. Pokud si ale myslíte, že je to nemožné, inspirujte se těmito proměnami!
Zarámované fotky jsou klasika, ale co takhle vytvořit celou stěnu ze vzpomínek na vaše zážitky nebo ratolesti, když vyrůstaly? Rámy a rámečky poslouží jako krásná dekorace. Vhodným poskládáním můžete stvořit koláž podle vašeho vkusu, od zvoleného materiálu rámečků až po snímky, které zvěčníte na zdi. Můžete je pak podle libosti měnit a prohazovat. V rámečku ale nemusí být jen fotka, jak uvidíte v naší galerii.
Jméno Sofie Švejdová si dobře zapamatujte, protože o ní ještě hodně uslyšíte. Kdo to je, čemu se věnuje a co byste o ní měli vědět?

Výběr článků

Mnoho lidí nevěří, že vztah na dálku by mohl někdy fungovat. Možná vám to budou rozmlouvat rodiče, kamarádi, kolegové v práci – ale to nejdůležitější rozhodnutí je přeci jenom na vás. Jedno vám ale musí být jasné – nebude to vůbec nic lehkého. Můžete se ale inspirovat pár radami, které vám toto nepříjemné období vzdáleného partnera zjednoduší.
Toužíte po pevné a pružné pleti bez jakékoliv chybičky? Chcete mít účes jako ze salonu? Svěřte se do rukou speciální kosmetiky s obsahem kyseliny hyaluronové, jejíž účinky vás ohromí. Pleťové krémy, séra a další produkty se díky jejímu obsahu postarají o zlepšení stavu vaší pokožky.

Nepřehlédněte

Když se řekne slovo jóga, většina z nás si představí cvičení. Cvičení, které má mnoho podob a napomáhá k lepšímu držení těla, k uvolnění nebo posílení svalstva. Jóga je však nejen o fyzickém cvičení, ale i o tom psychickém. Pomáhá posilovat tělo i mysl, a jde v ní především o rovnováhu, spojení a také o duchovno.
Přemýšleli jste někdy nad tím, že začnete cvičit? Chtěli byste mít jakýkoli pohyb, ale nemůžete se k tomu prostě dokopat? Pokud ano, pak pokračujte ve čtení! Tento článek bude pro vás velkou motivací, proč s pohybem začít! Jak vám může změnit život doslova k nepoznání...

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek