Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Nejlepší psí kousky, které vás pobaví. Domácí mazlíčci nás umí pořádně rozesmát

Jsou přítulní a mazliví, ale také je s nimi velká zábava. Nejlepší čtyřnohý přítel člověka občas předvádí skutečné psí kousky. Podívejte se na ty nejlepší.
Psí kousky
Zdroj: 123RF.com

17. 06. 2019

17. 06. 2019

https://www.facebook.com/WoofWoofTV/videos/vb.788348771557632/377875112839791/?type=2&theater

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Z ničeho nic srdce bije na poplach, žaludek se sevře a vy se cítíte svým partnerem či partnerkou zrazeni. Ano, to je žárlivost, která je v nízké míře naprosto přirozená.
Blíží se den lásky, a s ním přichází otázka – jak letos udělat Valentýna nezapomenutelným? Připravte se na článek plný kreativních nápadů a romantických tipů, které vám pomohou zlomit stereotypy a přinést do vašeho vztahu novou jiskru. Od originálních malých gest až po velká překvapení – vstupte do světa lásky a vášně s jedinečnými nápady na Valentýnské překvapení pro vašeho milovaného. Zaručeno nezapomenutelné chvíle plné radosti a lásky!
Umíte si představit kuchyni bez lednice? Lednice a mrazák zkrátka patří k našemu životu. Denně je používáme, snažíme se je mít neustále plné. Na co však zapomínáme, tak je péče o ně. Především o lednici, kterou používáme trochu více než mrazák, bychom měli správně a dostatečně pečovat. Jenom tak dosáhneme správného efektu, který na potraviny lednice má.  
Bušící srdce, zvýšení krevního tlaku i zpocené dlaně. Tohle všechno se děje při pohledu na milovanou osobu. Své o tom vědí především muži, které společnost považuje za pragmatické a necitlivé jedince! Jak jsou na tom jednotlivá pohlaví? Kdo se zamiluje rychleji? Možná budete překvapené.
Přirozené světlo nesmí v interiéru chybět, ale má ho být tak akorát. Někdy se však sluníčko zblázní a nezbývá, než ho vrátit do patřičných mezí. Slouží k tomu stínící technika, která má navíc dekorační funkci. Typickými zástupci interiérového stínění jsou vnitřní rolety a žaluzie. Ale co když se vám okoukaly nebo jen toužíte po designové lahůdce? Pak se vám budou líbit rolety typu den a noc. .
Máte doma nějakého čtyřnohého mazlíčka? Nebo dokonce přímo psa? Tohle video vás pobaví! Jak dokonale nenápadní umí být psí hříšníci?
Co mají společného citron, jahody, káva nebo pytlík čaje? Zdánlivě nic, ale ve skutečnosti je můžete použít jako skvělé kosmetické vychytávky. S pomocí těch nejobyčejnějších ingrediencí z vaší kuchyně můžete zabojovat proti celulitidě, černým ucpaným pórům, zamaskovat modřinu nebo cucflek, a dokonce si pěkně vybělit zuby. Nevěříte?
Už jste o něm slyšeli? Pro někoho možná lákadlo, pro jiného naprostý strašák a nikdy by do toho nešel. Víte, co metoda holotropního dýchání obnáší, a k čemu může být dobrá? Pojďme se na to podívat, třeba vás to osloví a jednou ji vyzkoušíte.
Jaro je ideální doba pro obnovení a osvěžení všech aspektů života, včetně vašeho vztahu. V tomto článku se dozvíte, jak může jarní detox vztahů oživit váš partnerský život, posílit vaši vzájemnou komunikaci a prohloubit spojení. Představíme vám strategie a cvičení pro odstranění rutiny a negativní energie, které se mohou v průběhu času ve vztahu nahromadit. Objevte, jak společně strávený čas, otevřenost v komunikaci a sdílení nových zážitků mohou vašemu vztahu vrátit jiskru.
Že je příjemné líbání s člověkem, kterého milujete, není třeba víc rozebírat. Víte ale, že se jedná také o zdraví velmi prospěšnou činnost? Líbání je dokonce předmětem mnoha lékařských studií a vědci se intenzivně zajímají o jeho přínos.
Pod pojmem detox si nepředstavujte plán na zhubnutí. Mělo by jít spíš o odlehčení po období, kdy jste hřešily a pochutnávaly si na potravinách, které nejsou pro tělo ideální. Čekat na jaro nemusíte. Detox můžete spustit kdykoli. Jen je potřeba přizpůsobit výběr potravin ročnímu období.
Neustále se apeluje na to, ať dodržujeme pitný režim. Má to pozitivní dopad na zdraví, říkají lékaři. A něco na tom je. Vedle blahodárných účinků na zdravotní stránku však musíme zmínit i dopad na stav naší pokožky. Díky konzumaci dostatečného množství tekutin se vyvarujeme celkové dehydrataci, která podporuje stárnutí pokožky.

Výběr článků

Sloni jsou majestátná zvířata, ale když jsou mladí, jsou rozpustilí a rádi si hrají. Slůňata dovádějí ve vodě, pošťuchují se navzájem nebo s i lidmi! Pozor, aby vás nějaký ten prcek nezalehl!
Když jsem někdy před třiceti lety dostala od tety z Německa plavky s našitou sukýnkou, byla jsem naštvaná a styděla se v nich jít s kamarády k vodě. A vida, přešlo pár desítek let a je to hit sezóny. Retro je prostě tady. Jaká bude plážová móda pro rok 2019?
Ptáte se, kde využít kameny v zahradě, aby vše fungovalo? Váš pozemek je místem, kde se snoubí krása přírody s kreativitou. Horniny a minerály přidávají estetickou hodnotu, ale také mohou ovlivnit její funkčnost a zdraví. Poradíme vám s výběrem.

Nepřehlédněte

V restauraci, v kavárně i v každodenním životě. Kdo, za koho a kdy platí, to je dobré si s partnerem vyjasnit předem. Jinak může dojít k nepříjemnému trapasu.
Možná jste někdy přemýšleli, zda je vůbec možné řešit vaše zdraví bez pomocí léků. Třeba jste byli doposud zvyklí navštěvovat často lékaře a možná někteří z vás užíváte prášky každý den. Co kdybych vám ale řekla, že to jde i jinak? Že je tady možnost, jak řešit své zdraví bez pomocí prášků? Jste zvědaví, jakým způsobem toho docílit? Pak pokračujte ve čtení!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek