Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Kočka, která se ráda sveze na motorce. Na stupačky nedosáhne, ale držet se za jízdy umí

Tahle kočka zůstává nerada doma sama, a tak se spolu se svým páníčkem pohybuje po městě i na motorce. Nestrpí ovšem žádnou potupnou krabici nebo přepravku, a cestuje raději jako běžný spolujezdec. Vypadá to, že byla dobře proškolená o bezpečnosti na vozovce. Už jste viděly něco podobného třeba u vás ve městě?
Kočka se ráda vozí na motorce. Na stupačky nedosáhne, ale držet se umí
zdroj: youtube

13. 06. 2019

13. 06. 2019

https://www.facebook.com/catpubs/videos/237945207147966/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Středa přeje odpočinku. Co všechno ještě dnes slibují hvězdy? Napsala pro vás astroložka Naďa Šmídová.
Naše manželství jsem vždy brala jako ideální soužití muže a ženy. Všichni naši známí nás měli jako vzor toho, jak by to v dlouhodobém vztahu mělo vypadat. Byla jsem do manžela zamilovaná od svých dvaceti let, po několika letech mě požádal o ruku. Jak jsem se ale mýlila v tom nejbližším člověku, kterého mám, to si ani nedokážete představit! Než se objevila jeho nemanželská dcera...
Také patříte mezi ženy, které mají mastnou pleť a lesknou se tak v létě i v zimě? Pak vám ze všeho nejdříve pogratulujeme. O ženách s mastnou pletí se říká, že stárnou velmi pomalu a po celý svůj život budou vypadat minimálně o pět let mladší. Na mastné pleti se totiž netvoří tolik vrásek. Tou špatnou správou je, že v létě trpíme.
Stále ještě máte zafixované tenisky jako sportovní obuv, která se nehodí do města nebo do práce?
Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy podporujících správné fungování imunity. Znáte to, viry na nás číhají na každém rohu a do toho se denně potýkáme s až příliš mnoho stresovými situacemi. Proč tedy nepodpořit svoje jediné zdraví? Jste přípraveni?
I když je pouze otázkou, jestli se v létě dostaneme k vodě, na koupaliště nebo na dovolenou, neznamená to, že bychom měli přestat pracovat na své postavě. Štíhlá figura nám dodává sebevědomí, což je v dnešní době velmi důležité. Pokud vás však nebaví klasický běh, stojí za zvážení pilates.  
Všichni lidé na celém světě chtějí být zdraví a krásní. Téměř každá žena si chce uchovat svou krásu a mládí co nejdéle. I když se život zdá být hektický a obtížný, ženy se snaží najít několik minut na péči o sebe každý den. Cílem kosmetických procedur je zastavení nebo zpomalení procesu stárnutí. Ale co když mluvíme o nevysvětlitelné ztrátě krásy? Tohle se stalo ženě z Anglie – Mary Ann Bevan.
Modrý oceán a nekonečná pláž. Radost pohledět? Nejen to! Tahle atmosféra působí preventivně proti celé řadě nemocí. Také vás okamžitě nabije energií a navodí šťastné emoce. Ovšem i na hubnutí má příznivý vliv!
Jsou muži a ženy z různých planet? Ano, mezi námi je velký rozdíl! Jak vypadá vaše ranní rutina, postoj k životu nebo jak reagujete na různé situace? A jak na stejné situace reaguje váš mužský protějšek? Podívejte se na hlavní rozdíly mezi námi a muži. Tyhle úsměvné příhody ze života vám budou povědomé!
Perly jsou klasické, nadčasové a vždy podtrhnou eleganci jejich nositele. Věděli jste ale, že perla je jediný drahokam, který vzniká uvnitř živého organismu? Než byly v roce 1893 vytvořené kultivované perly, ta klasická byla vzácnější a dražší než samotné diamanty. Jak tedy správně nosit tento elegantní šperk, který je právě z perel tvořený?
Venkovní pochmurné počasí nikoho zrovna neláká. Proto se raději zachumláme do deky a posedíme si pěkně v teple u krbu. Pokud však nemáte po ruce dobrou knihu, zachrání to některý z oblíbených filmových snímků, jež za poslední roky trhaly rekordy ve sledovanosti. Co konkrétně stojí za zhlédnutí?
Blíženci jsou třetím znamením zvěrokruhu (22.5. - 21.6.), kterému vládne planeta Merkur. Jedná se o vzdušné znamení, pro něž je charakteristická upovídanost, zvídavost a přemýšlivost. A co dalšího? Jak Blíženci obvykle přistupují k životu, lásce, kariéře?

Výběr článků

PLC House je rodinný dům v argentinském Villa Allende. Byl navržen čistě a lineárně, s ohledem na praktičnost, úspornnost a flexibilitu. Tři ložnice, každá s vlastní koupelnou, prostorný prosklený obývací pokoj s výhledem ven na terasu a vzrostlé stromy. To vše na jednom jediném patře. Není nádherný?
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.
Jak nejlépe překvapit a potěšit svého partnera? Muži to mají o dost jednodušší. Ženy během roku „nenápadně“ naznačují, co by se jim líbilo, a pak to s trochou štěstí najdou pod stromečkem. Ale co vybrat pro manžela, přítele, dědečka nebo strýčka? Většinou mluví o tom, jaké se jim líbí auto, motorka, a že ten obytný vůz za dva miliony by si moc přáli. Nechte je snít dál a překvapte je originálními a designově vychytanými dárky z Tipa.eu.

Nepřehlédněte

Pracovní ani sportovní výkony už nejsou co dřív. Únava se stupňuje a energie je na minimu. Máte-li to stejně, pak je na čase dobít „baterky“ a začít si opět užívat život naplno. Soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který vám vrátí elán do života. Kromě životabudiče získáte i důležité vitaminy a minerály pro své srdce, jež vám za ně poděkuje.
Pitbulové jsou od pohledu psi velice statní a mnoho lidí si tak myslí, že jsou agresivní a zlí. A ono je tomu právě naopak. Pokud je tento druh psa vychováván v lásce a dostatečné péči, dokáže se pro své pány a rodinu rozdat. Má dobré psí srdce a je to velký ochránce. Tato fakta dokazuje čin, který na internetu prezentoval Juan José, Mexičan, který se stará od štěněte o pitbula Hadese.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek