Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Venkovní nábytek z palet. Sestavte si nenáročné a netradiční zahradní posezení

Vytřete návštěvě zrak, až ji usadíte na originální zahradní posezení. Venkovní nábytek z palet má tu výhodu, že si ho můžete poskládat podle sebe jako lego. Palety mají přirozeně svůj daný tvar, ten je ale možné půlit nebo jinak upravovat. Rohová sedačka se stolkem na kolečkách vypadá skvěle. Stačí vše natřít barvou podle vaší chuti a opatřit matrací a polštářky.
zahradní posezení z palet
zdroj: lastfashion.cz

07. 06. 2019

07. 06. 2019

zahradní posezení z palet
zdroj: lastfashion.cz
zahradní posezení z palet
zdroj: pinterest.com
zahradní posezení z palet
zdroj: diytomake.com
zahradní posezení z palet
zdroj: diytomake.com
zahradní posezení z palet
zdroj: decorits.com
zahradní posezení z palet
zdroj: decorits.com
zahradní posezení z palet
zdroj: decorits.com
zahradní posezení z palet
zdroj: universalpallets.com
zahradní posezení z palet
zdroj: goindustri.com
zahradní posezení z palet
zdroj: diytomake.com
zahradní posezení z palet
zdroj: diytomake.com
zahradní posezení z palet
zdroj: diytomake.com
zahradní posezení z palet
zdroj: goindustri.com
zahradní posezení z palet
zdroj: diytomake.com
zahradní posezení z palet
zdroj: decorits.com

Další inspiraci, jak proměnit palety na nábytek a dekoraci, naleznete v tomto článku.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V každodenním kolotoči práce a rodiny se objeví neočekávaný zvrat, když hlavní hrdinka narazí na dohodu, kterou uzavřela s tajemným mužem. Tato dohoda nezahrnuje pouze vášnivý románek, ale také odměny a výzvy, které otřesou jejím každodenním životem. S dilematem mezi láskou a povinnostmi se musí rozhodnout, co je pro ni skutečně důležité. Román "Každodenní kolotoč" od Teri Kerot slibuje napínavý příběh o lásce, vášni a životních rozhodnutích, které nás provázejí každým dnem
Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?
Chcete-li vaší ratolesti pořídit pohodlné a zároveň vysoce módní boty, zkuste se porozhlédnout po dětských teniskách. Na následujících řádcích vám prozradíme, podle jakých kritérií vybírat tenisky pro chlapce, abychom nešláply vedle. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!
Výběr svatebního fotografa by měl být jednou z prvních položek na vašem to-do listu, pokud organizujete svatbu. Někteří mají rozebrané termíny na měsíce, dokonce i roky dopředu. Co je při výběru svatebního fotografa důležité a na kolik vás tahle služba vyjde?
Nejradši byste křičeli, dupali nebo někoho doslova uškrtili! Něco vás tak moc naštvalo, že se nedokážete kontrolovat a vámi proudí jedna emoce za druhou.
S kamarádkami jste dlouho nic pořádného nepodnikly a rády byste si to vynahradily? Zároveň chcete strávit alespoň pár letních dnů na pláži? Spojte tato dvě přání v jedno řešení. Vyrazte s holkami k moři.
Jestli se také chystáte na předvánoční úklid, máme pro vás několik tipů, jak si usnadnit odstraňování různých skvrn a špíny. Všechno níže uvedené jsme vyzkoušely, takže dáme za rady ruce do ohně, že fungují!
Býti potomkem slavného rodiče nebo rovnou obou rodičů se může jevit jako nelehká pozice. Od takovýchto jedinců se mnohé očekává, ať už zdědění krásy nebo talentu. Někteří se rozhodnou jít ve šlépějích svých rodičů, jiní zvolí o něco jiný směr a další se zase světu popularity snaží co nejvíce vyhnout a žít si svůj život mimo vědomí veřejnosti.
Chorvatsko je právoplatně jednou z nejoblíbenějších destinací Čechů. Pokud se letos chystáte navštívit tuto zemi, jistě se vám hodí pár tipů na krásná místa, ale také na změny platné od počátku roku 2023.
Mnoho lidí si esenciální oleje spojuje s navozením příjemné atmosféry - stačí pár kapek do aromalampy, zapálit svíčku a domovem se rázem line omamná vůně. Napadlo by vás ale využít esenciální oleje i pro hubnutí? A funguje to vůbec?
Naše manželství jsem vždy brala jako ideální soužití muže a ženy. Všichni naši známí nás měli jako vzor toho, jak by to v dlouhodobém vztahu mělo vypadat. Byla jsem do manžela zamilovaná od svých dvaceti let, po několika letech mě požádal o ruku. Jak jsem se ale mýlila v tom nejbližším člověku, kterého mám, to si ani nedokážete představit! Než se objevila jeho nemanželská dcera...

Výběr článků

Bydlíte ve vlastním domě a přemýšlíte, jak do budoucna co nejvíce uspořit na energiích? Krátkodobým řešením je samozřejmě snížení její spotřeby. Ale není řešením udržitelným. Jediný krok do budoucnosti, který má v této oblasti smysl, je zajistit si zdroje vlastní. I stát už to ví, a tak poskytuje dotace na energetickou samostatnost nebo alespoň snížení energetické náročnosti bydlení.
Všechny módní přehlídky jaro/léto 2023 jsou nyní za námi. Zaznamenali jsme je a vytáhli jsme klíčové jarní módní trendy v oblasti dámských teplákových souprav, na které byste se letos měly zaměřit. A zatímco návrháři zůstali věrni svému osobnímu stylu, objevilo se několik společných klíčových kousků, od kterých očekáváme, že budou pronikat z kolekcí přímo na trh a do našich šatníků.
Někdy není času nazbyt – v práci fofr, doma lítačka, člověk si pomalu ani nesedne. Ale jíst se musí, zvlášť když nechcete zbytečně utrácet za oběd v restauraci. Nechte si poradit a odložte při tom předsudky stranou. Rychlý oběd totiž může být i velmi zdravý a plnohodnotný. Dokonce se může stát, že rychlé recepty se ve vaší kuchyni usadí už napořád. Pusťte se s námi do vaření a uvidíte, že manžela a děti už ani nebudete muset přesvědčovat. Tak co, už zapínáte plotnu?

Nepřehlédněte

I když je pouze otázkou, jestli se v létě dostaneme k vodě, na koupaliště nebo na dovolenou, neznamená to, že bychom měli přestat pracovat na své postavě. Štíhlá figura nám dodává sebevědomí, což je v dnešní době velmi důležité. Pokud vás však nebaví klasický běh, stojí za zvážení pilates.  
Když se řekne jóga, každému z nás se vybaví vyrovnanost, sebejistota, harmonie, správné držení těla. Jóga není jen cvičení, ale je to celkově životní styl, kterému propadli miliony lidí po celém světě. Chcete s jógou také začít, ale nevíte jak?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek