Pondělí , 29. 04. 2024

Vlastislav

Umyvadlo na desku. Povznese vaši koupelnu a dodá jí originální vzhled!

Přemýšlíte o novém umyvadle do koupelny? Co si zvolit umístění na desku. Tento retro prvek nechává vzpomenout na časy, kdy stál v koupelně na skříňce smaltovaný lavor. Umyvadlo na desku otevírá neuvěřitelné možnosti pro originální řešení. Nevěříte? Podívejte se do naší galerie.
umyvadlo na desku
zdroj: devoswoodworking.com

09. 04. 2019

09. 04. 2019

umyvadlo na desku
zdroj: pinterest.com
umyvadlo na desku
zdroj: kolenik.com
umyvadlo na desku
zdroj: fortmyerfire.com
umyvadlo na desku
zdroj: devoswoodworking.com
umyvadlo na desku
zdroj: aquaticabath.ca
umyvadlo na desku
zdroj: alpinecabinetry.com
umyvadlo na desku
zdroj: rakuten.com
umyvadlo na desku
zdroj: tikamoon.co.uk
umyvadlo na desku
zdroj: ilovefourways.co.za
umyvadlo na desku
zdroj: homedepot.com
umyvadlo na desku
zdroj: aquaticausa.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Nakupování oblečení vás může bavit, ale přesto se nemusí stát zábavou. Hlavní náplní vašeho volného času. Také nemusíte mít plnou skříň, abyste byla vždycky dobře oblečená. Stačí jen přemýšlet a kombinovat.
Většina obyvatelstva spíše řeší naprostý opak, a to, jak zhubnout nebo minimálně, jak nepřibrat. Každý závidí těm, kteří nemají sklon k tloustnutí. Nicméně na vše existují dva pohledy a žádný extrém není dobrý. Co když opravdu potřebujete přibrat?
Začala jste na jaře trénink v přírodě a chcete pokračovat? Běháte nebo chodíte? Dá se to zvládnout i na podzim. Podzim sice přináší nižší teploty, mlhu a občasný déšť. Na takové počasí se však můžete připravit a má dokonce i své výhody. Jak sportovat na podzim a využít potenciálu počasi?
Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Fascinují vás příběhy lidí s všemožnými podivnými chorobami či tělesnými deformacemi? Připadáte si kvůli tomu jako lidské hyeny? Nezoufejte si, podle amerických psychologů to je naprosto normální.
Zahradní fontány, vodotrysky nebo kašny. Obzvlášť v paprscích slunce vypadá voda krásně, ale stejně tak navodí její podsvícení v noci příjemnou atmosféru. Fontány se liší tvarem i velikostí, dají se pořídit jako celek nebo nechat sestavit přímo na vaší zahradě. Jedno mají ale společné - jejich pohybující se třpytivá voda pro vás bude během relaxování venku stejně uhrančivá, jako táborák během letního večera.
Po dokončení školy jsem se chtěla osamostatnit a odejít z domu, protože jsem toužila po nezávislosti. Vždycky jsem si přála bydlet sama a společně s mojí kamarádkou jsme si tohle plánovaly asi od třetí třídy na základní škole. Náš sen se splnil, ale idylka netrvala věčně. Kdybych to tušila, nikdy bych do toho nešla.
Ještě v botníku nemáte bílé tenisky? Pak byste tuhle chybu měly rychle napravit. Tenisky se totiž hodí ke všemu – k sukni, džínům a třeba i k šatům. Podívejte se, jak můžete tenisky kombinovat.
Jistě to znáte – někdy máte prostě chuť pustit si nějakou bláznivou komedii a veškeré starosti vyhodit na chvíli z hlavy. Pokud chcete strávit pohodový večer a zasmát se, přinášíme vám tipy na filmy, které by u vás mohly uspět. Některé z nich vás budou jen bavit, jiné vám mohou připadat trochu hořké, některé ve vás přece jen zasejí semínko vážnějších myšlenek, které vás budou provázet ještě pár následujících dní.
Nestíháte vařit a připravovat si svačiny do práce? Často saháte po polotovarech nebo se stravujete u stánků s rychlým občerstvením, protože si myslíte, že vám to ušetří čas? Možná ano, ale určitě to nešetří vaši peněženku, nehledě na to, že se pak stravujete hodně nezdravě. A chcete s tím něco udělat?
Nastávající zima s sebou kromě bruslení na zamrzlých rybnících a stavění sněhuláků nese i situace, které toto roční období dokáží znepříjemnit. Kdo z nás v zimě alespoň jednou neuklouzne na namrzlém chodníku? Ty každoročně představují hrozbu pro naše zdraví a nepříjemné pády mnohdy končí zlomeninami. Dalším zimním strašákem je velké množství sněhu padající ze střech nebo obrovské ulamující se rampouchy. Co nám pomůže se chránit?
Ztráta blízkého člověka je jednou z nejbolestivějších životních zkušeností. Bezprostředně po úmrtí vámi může zmítat zmatek, chaos a šok. Nebudete tomu věřit. Přichází velký žal a truchlení. Je možné se s tím vůbec vyrovnat? A jak? Co přesně dělat a kdy?

Výběr článků

Je zcela na místě, aby jsme vzhledem k času stráveném v kuchyni, vybrali přesně tu, která bude tvořit ucelený design celého bytu či domu, tak také, aby nám efektivně sloužila. Pro splnění těchto podmínek je tak potřeba pečlivě vybírat a přihlédnout v neposlední řadě i k ceně. Tak jaká bude ta vaše vysněná kuchyně? Pojďme se na to společně podívat!
Zajíždíte prsty do vlasů a cítíte, jak jsou suché? Štve vás to? V létě byste jim měla věnovat mnohem vyšší pozornost, než kdy jindy. Časté koupání, mytí, slunce, mořská sůl ani chlorovaná voda jim totiž moc nesvědčí. Mnohem rychleji se vysušují a lámou. Jak se o ně starat?
Rozlití kávy na košili není nikdy příjemné, zvláště pokud už tak jdete do práce pozdě. Ale jakmile budete vědět, jaké metody odstraňování skvrn použít, budou pro vás takové situace hračka. Skvrny nemají šanci!

Nepřehlédněte

Černé tečky jsou noční můrou nás všech. Objeví se již pár dní poté, co opustíme kosmetický salón, a vracejí se s železnou pravidelností. Možná jste ale ještě nepřišli na správný způsob, jak na ně. Máme pro vás TOP tipy, jak s nimi zatočit!
Dušičky, tedy Památka zesnulých, vychází na pátek. 2. listopad je den, kdy navštěvujeme hroby. V zámoří má trochu veselejší nádech a slaví se už 31. října. Tradice je jedna věc, ale všechna ta výzdoba vypadá skvěle! Následující video ukáže 23 rychlých tipů na tu pravou halloweenskou dekoraci.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek