Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nástěnné hodiny jako dominanta obývacího pokoje?

V každé domácnosti nechybí alespoň jedny nástěnné hodiny. Co takhle zvolit nějaké obří, které se stanou dominantou vašeho interiéru? Retro styl je pořád v oblibě, tak se inspirujte překrásnými kousky. Dřevo, jeho imitace nebo design starých nádražních hodin navozují příjemnou atmosféru. Hodí se prakticky kamkoli, do ložnice, kuchyně nebo obývacího pokoje. Nejenom, že ukazují čas. Jsou zároveň krásným doplňkem vašeho interiéru.
Nástěnné hodiny
zdroj: youtube.com

28. 03. 2019

28. 03. 2019

Retro design stále vládne! Dopřejte si nástěnné hodiny jako překrásný doplněk interiéru v jakémkoli stylu!

Nástěnné hodiny
zdroj: solidrop.net
Nástěnné hodiny
zdroj: jeffsbakery.com
Nástěnné hodiny
zdroj: leannebunnell.com
Nástěnné hodiny
zdroj: overstock.com
Nástěnné hodiny
zdroj: mostbeautifulthings.net
Nástěnné hodiny
zdroj: hanak-nabytek.cz
Nástěnné hodiny
zdroj: overstock.com

 

Nástěnné hodiny
zdroj: rightnextdoordesigns.com
Nástěnné hodiny
zdroj: instyledirect.com
Nástěnné hodiny
zdroj: overstock.com
Nástěnné hodiny
zdroj: biryazi.com
Nástěnné hodiny
zdroj: jeffsbakery.com
Nástěnné hodiny
zdroj: mostbeautifulthings.net
Nástěnné hodiny
zdroj: overstock.com
Nástěnné hodiny
zdroj: pinterest.com
Nástěnné hodiny
zdroj: overstock.com
Nástěnné hodiny
zdroj: marathonwatch.com
Nástěnné hodiny
zdroj: pinterest.com
Nástěnné hodiny
zdroj: youtube.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Udržitelnost čím dál víc dostává zelenou, a je jedině dobře, že se coby lidstvo snažíme hledat cesty, jak té přírodě o něco odlehčit. Smysl pro udržitelnost se proto propsal i do vánočních svátků – pořadatelé vánočních trhů pracují s obnovitelnou energií, stánkaři prodávají více udržitelných dárků a u řady obchodníků najdete spoustu tipů na dárky, které jsou hezké, a přitom přátelské k přírodě. Vsaďte o letošních, a i těch budoucích Vánocích, na udržitelnost i vy a věnujte přírodě ten nejkrásnější dárek pod stromeček.
Léto je v plném proudu a snad každého z nás čeká aspoň jeden výlet. Buď do přírody, někam za hranice nebo jen k babičce na chalupu. Tak či tak, existují tři módní kousky, bez kterých se nikdo neobejde. Tyto věci se hodí pro každou situaci - spaní pod širákem, letní přeháňka v rozpáleném velkoměstě nebo zkrátka jen stylový doplněk na rande s cizinem. Pojď si přečíst následující řádky a objevit, o jaké kousky se jedná.
Po delší odmlce se nám opět otevírají hrady a zámky. Pokud tedy nemáte program na následující víkend, vyberte si z našeho seznamu ty nejatraktivnější památky, jež se vám vryly do paměti třeba díky nestárnoucím pohádkám, které se pravidelně vysílají v televizi během vánočních svátků.
Módní průmysl zažívá boom v mnoha ohledech. Na scénu se vrací devadesátkové trendy, mini střihy jsou po letech znovu v popředí a geometrické tvary na vrcholu. A právě u posledního zmíněného se pozastavíme. Pokud totiž chcete oživit své outfity, proč nezačít právě u vzorovaných modelů, které rozzáří váš šatník?
Zdravé lesklé vlasy plné síly a vitality jsou ozdobou každé ženy. Dosáhnout tohoto stavu ale nemusí být vždy snadné. Jednou z nejčastějších chyb je, že svým vlasům věnují ženy péče až příliš. Neustálé mytí, česání, kulmování, fénování či žehlení vlasy zatěžuje a poškozuje. Pravidelná péče je samozřejmě důležitá, je však třeba přistupovat k ní z té správné strany. Jak tedy o vlasy správně pečovat?
Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?
Svět českého filmu přišel 8. listopadu 2022 ve věku jedenaosmdesát let o jednu z nejuznávanějších režisérek a scenáristek u nás, Marii Poledňákovou. Jaká byla? Co ovlivnilo její tvorbu? A jaké filmy patří mezi ty nejoblíbenější? Zavzpomínejte s námi.
Podkrovní byty zdaleka nemusí být jen stísněné prostory. Půdní vestavba může dát za vznik příjemnému prostoru k životu. Pokud přemýšlíte o domově v podkroví, dáme vám pár nápadů, jak si ho zařídit útulně a krásně.
Lepek je rostlinný protein, který se nachází ve všech odrůdách ječmene, žita a pšenice, a tak ho můžete najít v produktech denního stravování jako je typicky chléb, rohlíky, těstoviny apod. Jsou to ale i tak lahodné potraviny jako sušenky, müsli, nebo třeba preclíky a jiné dobroty z pekárny. Navíc se lepek do mnoha potravin dostává také během jejich zpracování nebo je do nich přidáván jako pojivo. Co když vás v životě potká alergie na lepek nebo se mu z nějakého důvodu chcete vyhnout?
Dosud jste si mysleli, že stačí, když si ráno a večer vyčistíte zuby klasickým kartáčkem a zubní pastou a máte hotovo? V tom případě vás zklameme. Pokud chcete předejít zubním kazům, zubnímu kameni a zánětu dásní, pak je zapotřebí věnovat svým zubům řádnější péči.

Výběr článků

Celé jaro jste se snažila zhubnout do plavek. Pár kilo je dole a vy vypadáte skvěle. Tak si dovolíte na dovolené trochu hřešit. U vody si dopřejete zmrzlinu, odpoledne aperol, večer pár koktejlů. Když přijedete domů, zjistíte, že váha je opět nahoře. Co dělat, aby se to nestalo?
Vlasy představují pomyslnou korunku krásy. Péče o ně je velmi důležitá. Zjistěte, jaké chyby ničí vaše vlasy.
Omamná vůně konvalinky přivábí mnohé zahrádkáře k tomu, aby si tuto krásku pozvali ke svému prahu. Když si ji ale přinesete domů, může se vám z toho pořádně zatočit hlava. Co konvalinka obsahuje a opravdu je jedem naší zahrádky?

Nepřehlédněte

Přemýšleli jste někdy nad tím, co děláte, když večer ulehnete do postele? Drtivá většina z nás zapne televizi nebo sáhne po svém telefonu, aby nám náhodou před spaním nic neuniklo. Nebo v horším případě obě tyto možnosti zkombinujeme. Bohužel obrazovky těchto zařízení vyzařují takzvané modré světlo, které narušuje naše přirozené spánkové cykly. Ale abyste své tělo připravili na kvalitní spánek, je třeba modré světlo naprosto minimalizovat.
Je skvělé, když si se svým novým partnerem rozumíte téměř ve všem. Ovšem, už jste se setkala s jeho přáteli? Obáváte se prvního setkání? A co když to napoprvé moc nevyšlo? Nezoufejte, připravili jsme pro vás několik rad, které vás navedou k tomu, abyste se s jeho přáteli více sblížila.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek