Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Jaro začalo a s ním i chuť na grilování. Venkovní kuchyně nabídne víc, než jen posezení na zahradě!

Začalo jaro, a s ním přichází i chuť na grilování. Posedět na zahradě u stolu je jedna věc, ale venkovní kuchyně nabídne jedinečnou atmosféru a stane se centrem posezení pro teplé víkendy nebo večery. Prohlédněte si galerii a inspirujte se!
garážový přístřešek
zdroj: archiexpo

26. 03. 2019

26. 03. 2019

Venkovní kuchyně
zdroj: onekindesign.com
Venkovní kuchyně
zdroj: onekindesign.com
Venkovní kuchyně
zdroj: onekindesign.com
Venkovní kuchyně
zdroj: tradewindshomedecor.com
Venkovní kuchyně
zdroj: martincountylibrarysystem.org
Venkovní kuchyně
zdroj: kuchedeko.info
Venkovní kuchyně
zdroj: externalkitchens.blogspot.com
Venkovní kuchyně
zdroj: archiexpo.es
Venkovní kuchyně
zdroj: algarve-apartments.biz
Venkovní kuchyně
zdroj: bestfireplaceideas.com
Venkovní kuchyně
zdroj: thepaverguy.com
Venkovní kuchyně
zdroj: uploadarticle.com
Venkovní kuchyně
zdroj: onekindesign.com
Venkovní kuchyně
zdroj: earthturfwood.com
Venkovní kuchyně
zdroj: aphroditegranite.com
Venkovní kuchyně
zdroj: onekindesign.com
Venkovní kuchyně
zdroj: onekindesign.com
Venkovní kuchyně
zdroj: bristolurnu.org
Venkovní kuchyně
zdroj: archiexpo.com
Venkovní kuchyně
zdroj: fire-magic.co.uk
Venkovní kuchyně
zdroj: kuchedeko.info
Venkovní kuchyně
zdroj: mallettelandscaping.ca
Venkovní kuchyně
zdroj: onekindesign.com
Venkovní kuchyně
zdroj: kuchedeko.info
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zima se začíná velmi pomalu, ale nemilosrdně projevovat. Slunce zapadá velmi brzy - a v nočních hodinách už se vyšších polohách objevují mrazíky. To je nechvalné znamení blížících se zimních měsíců, během nichž se budeme snažit trávit co nejvíce času v teple našeho domova. A teplo je přeci důležité!
O Češích se říká, že jsou národem pejskařů. Vždyť za své čtyřnohé psí parťáky jsou schopní utratit i přes milion korun ročně. To ukazují statistiky. Utrácí se předně za kvalitní žrádlo, také za veterináře a samozřejmě za produkty určené k dentální hygieně. Chovatelé si moc dobře uvědomují, že v psí dutině ústní probíhají stejné procesy jako u lidí. I v psí dutině se mohou vyskytnout zubní kameny nebo zubní plak vedoucí ke zmiňovanému problému. Proto se nedoporučuje podceňovat péči o psí chrup.
I když svou matraci pravidelně udržujete v dobrém stavu, je nutné ji občas i hloubkově vyčistit. Je známo, že spánkem trávíme třetinu svého života, takže byste měli svůj spací prostor udržovat opravdu čistý a voňavý, abyste si dopřáli skvělou noc. Přinášíme vám tipy, jak svou matraci opravdu skvěle vyčistit krok za krokem.
Developerský projekt Vilapark Klamovka je zasazen do zeleného prostředí hlavního města, přitom v dosahu plné občanské vybavenosti. Pokud plánujete zůstat v metropoli, ovšem prahnete po klidné lokalitě, nadchnou vás nové byty v Praze 5. V následujících řádcích vám o lokalitě, nabízených bytech i celém projektu prozradíme více informací.
Ve světě, kde rána po divoké noci mohou přinést více než jen kocovinu, se Klára probouzí s bolestí hlavy, pocitem na zvracení a nejasnými vzpomínkami na předchozí večer. Co začalo jako běžný večer s přáteli, se rychle proměnilo v něco nečekaně zásadního, když se Klára probudí v neznámém prostředí, obklopena nečekaným pohodlím a starostlivostí tajemného muže, který představuje více než jen okouzlující úsměv a aspirin pro její bolest hlavy. Jak se Klára snaží skládat dohromady kousky své noci, odhaluje nejen vášnivé chvíle zapomenutého večera, ale také začíná objevovat hlubší pouto, které mezi ní a tímto mužem vzniklo. "Dámská liga" vás zve na cestu plnou tajemství, vášně a nečekaných zvratů, kde každé nové ráno může znamenat nový začátek nebo odhalení skrytých pravd. Začtěte se do dalšího dílu a sledujte, jak se Klářin příběh bude odvíjet v našem románu na pokračování.
Většina z nás si určitě ještě pamatuje na studentská léta, kdy se v hodinách biologie učilo rozdělení pohlavních hormonů na ženské a mužské. Ačkoliv je testosteron považován za mužský pohlavní hormon, má své čestné místo i v ženském těle. Víte, proč?
Možná jste o ní nikdy neslyšela a možná naopak ano. Slovo henna se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a zaznívají o ní kladné ale i negativní názory. Jak to s hennou vlastně je a na co všechno ji můžete využít? Pro koho se vlastě hodí nejlépe a kdo by na její barvení měl raději zapomenout? A dá se hennou i tetovat? Vše se dozvíte v článku.
Pouliční umělci mají nekonečně mnoho zaměření, a jedním z nich je i u nás málo viděná sprejomalba. Mistři tohoto oboru dokážou pomocí plechovek s barvou vytvořit neuvěřitelné skvosty doslova během minut. Svůj potencionální suvenýr tak vidíte přímo během jeho vzniku.
Dům, do kterého je vidět téměř ze všech stran. Skleněný dům se poprvé objevil v roce 1949. Slavnou stavbu navrhl americký architekt Philip Johnson, získala jméno Glass House a stojí na Ponus Ridge Road v Connecticutu. Její vzhled inspiruje dodnes stavby po celém světě. Myšlenka otevřeného domu s prostým tvarem nabízí skutečně raritní bydlení, a jeho hlavním rysem je jednoduchost a minimalismus. A samozřejmě také dokonalý výhled do zahrady kolem, ale i mnohem dál. Prosklený dům si můžete nechat postavit i vy.
Rodičovský příspěvek čeká navýšení o 80 tisíc korun, nebude se ale vztahovat na každého. Stát chce zavést také zálohované výživné, které má pomoci rodičům samoživitelům a zefektivnit boj s neplatiči alimentů. Na koho se změny vztahují a od kdy by měly platit?
Kolik je na světě leváků a pro jaké pohlaví je tenhle „dar“ typičtější? V čem vynikají a jak jsou na tom se zdravím? Možná vás překvapí i to, kolik leváků se pohybuje na hollywoodském červeném koberci!
Rozlučka se svobodou je v podstatě taková ta poslední dámská jízda, kterou si můžete se svou kamarádkou užít za svobodna. Zapomeňte ale na striptýz a klasické rozlučkové klišé – nemusí to být v zásadě jen o alkoholu a nezřízeném veselí. Ne každá kámoška je taky na bar zvědavá. Spíše vsaďte na společné zážitky a naplánujte zajímavou rozlučku, kterou si nevěsta bude pamatovat napořád.

Výběr článků

V letní období někdy dostává smartphone zabrat. Na vaší dovolené musí telefon přečkat mnohem náročnější podmínky. Přečtěte si následující tipy a připravte svůj telefon i na tu nejdobrodružnější dovolenou.
Zoufalé manželky – kdo by neznal tento legendární seriál a jeho 4 hlavní představitelky? Když tedy pomineme Mary Alice, která to zabalila již v pilotním dílu. Ani se jí nedivíme, když dopředu znala scénář. Asi nebyla jediná, kdo se nedokázal vyznat v té spleti nekonečných vražd, zmizení, sousedských válek a podrazů.
Nic netrvá věčně, ani šťastný vztah bez hádek a nedorozumění. Jestliže už máte nějaké ty společné roky za sebou a přijde vám, že váš vztah uvadá, neházejte flintu do žita, ale chopte se kormidla a manželství zachraňte. Nevíte jak? Poradíme vám.

Nepřehlédněte

Od teď pochopíte, proč má Harry Potter svojí Hedviku. Říká se, že jsou sovy moudré, ale určitě jsou krásné a roztomilé. Tito predátoři mají svůj unikátní vzhled hlavně díky obrovským očím, a přestože jsou to majestátní ptáci, umí si pěkně zablbnout. Podívejte se, jak si dovedou hrát.
Na Vánoce máme každý své oblíbené zvyky a dekorace. Existuje nepřeberné množství možností, jak vyzdobit vánoční interiér. Který nápad se vám líbí nejvíc?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek