Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Richard Krajčo vypráví na dobrou noc! Zpěvák načetl audioknihu, kterou napsala jeho žena. Jak souvisí s jeho písní Zůstaň tu se mnou?

Za sny - tak se jmenuje nová audiokniha, kterou načetl zpěvák Richard Krajčo společně se svou manželkou - autorkou knihy, režisérkou a scenáristkou - Karin Krajčo Babinskou. Čtyřy a půl hodiny poslechu bude stát za to. Proč zná knihu zpěvák nazpaměť a jak souvisí s jeho písní Zůstaň se mnou?
Richard Krajčo
Zdroj: Facebook

Několik hodin ve studiu

Richard Krajčo strávil několik lednových dní v nahrávacím studiu. Zpěv u mikrofonu vyměnil za načítání audioknihy Za sny. Tu napsala jeho manželka. Zajímavostí je, že kniha vznikla na základě stejnojmenného scénáře, protože původně měla být filmem. Podle slov Karin byla role Maxe vždycky psaná pro Richarda. Zpěvák se objevil i v ilustracích knihy. Na audioknize se podílela jako režisérka a také načetla pasáže s deníkovými zápisky hlavní ženské postavy.

Za sny Richard Krajčo

“Tu knihu znám nazpaměť!”

“Já s tím příběhem žiji od první chvíle, kdy ho Karin začala psát. A tím, že tuto knížku v podstatě znám nazpaměť – od začátku do konce a zase zpátky, tak je to pro mě trošku snadnější, než byly ty předešlé audioknihy,” popsal práci ve studiu Richard Krajčo.

Vydejte se na cestu za sny

A o čem vlastně kniha je? Příběh vypráví o Maxovi, jak jsme již prozradili. Ten žije v Holandsku a má zdánlivě všechno – lukrativní pracovní místo v úspěšné firmě, luxusní dům a dostatek peněz. Něco hlubšího však postrádá a prázdno vlastní existence ho dožene až na samé dno. Pak se ale stane něco, co ho ze dna dostane nahoru. Náhodné setkání s krajankou z Čech Marlou. Maxovi právě tohle zcela změní život. Společně se vydávají na cestu bez cíle. Za sny…

Zůstaň tu se mnou…

Ještě jedna dobrá zpráva. Audioknize přidává další rozměr píseň Zůstaň tu se mnou kapely Kryštof, která v audioknize zazní. Píseň psal Richard Krajčo právě na základě nerealizovaného scénáře a fanoušci kapely si tak mohou konečně poslechnout celý příběh, který je na pozadí úspěšného hitu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mít styl a brát stárnutí s humorem. Udržet si elán, sebevědomí, vtip a vidět život vždy z pozitivní perspektivy. Cool babča Baddie Winkle i po devadesátce ví, jak vyždímat svůj čas tady na maximum. Čím inspiruje mladé i staré?
Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.
V dnešní době se dá pronajmout všechno - auto, dům, karavan i chalupa. Také tlupa stěhováků, skákací hrad, domácí spotřebiče nebo ženská děloha. Proto asi není nic divného na tom, že se za poplatek dá „vypůjčit“ i dětské oblečení
Počítače a další informační a komunikační prostředky patří dnes k běžnému životu. Nebojte se u svých dětí rozvíjet znalosti a dovednosti také v oblasti těchto technologií. S počítačem nebo tabletem se mohou seznamovat už od batolecího věku. Počítačové hry není třeba zavrhovat, ale chce to jistá pravidla.
Nebaví vás hlídat si kalorie a přemýšlet nad vším, co sníte? Obědů z restaurace už máte dost a chtělo by to lehčí a zdravější změnu? Vyzkoušejte naše tři tipy na zdravý oběd přímo ze supermarketu.
Svícny a svíčky nemusíte zapálit, jen když něco slavíte nebo když se blíží advent. Vytváří útulnou atmosféru, která zahřeje a pohladí. Obzvlášť, když je za okny nevlídné počasí nebo večerní tma, je plamen svíčky doslova relaxačním prvkem. Inspirujte se krásnými kousky!
Sladký a voňavý meloun je neklamným symbolem toho, že léto začíná! Pojďte udělat radost svému tělu. Jak je možné, že s pouhým melounem dokážete omládnout?
Zima se blíží nezastavitelnou rychlostí a s ní pro mnohé i nějaké to tradiční zimní kilo navíc. Kombinace efektivnějšího ukládání tuků, svátků a večírků (pokud lockdown dá) a té únavné tmy, jsou dovede být pro postavu naprostá katastrofa. Co s tím?
Krásný a rovný úsměv dokáže otevírat srdce i dveře, proto je v současné době téměř nezbytností. Cesta k němu vede přes rovnátka, která vám budou dělat společnost po dobu několika měsíců nebo dokonce let. Je potřeba se během té doby o zuby a ústní hygienu obecně správně starat. Pojďte se podívat, co všechno budete potřebovat.
Máte toho v práci moc a o víkendu se nevzmůžete na víc než vyprat, uvařit oběd a uklidit? Zkuste si udělat trochu času pro sebe, aktivně si odpočinout a zažít něco nového. Nechte děti u babičky a s partnerem si vyjeďte na Jižní Moravu. Tento kouzelný kraj je ideálním místem pro to vydat se na cestu za ochutnáváním vína a sportem na kolech. Co všechno tedy můžete na Jižní Moravě během víkendu zažít?
Váhy, jak již jejich zástupce napovídá, se ve svých životech neustále snaží nalézt rovnováhu a harmonii, a to ve všech oblastech. Váhy mívají vytříbený vkus, dokážou ocenit umění a osoby, které mají hluboké znalosti. Samy mají smysl pro tvořivost.
Podzim je tady. Cítíme to nejen ve vzduchu, ale také to vidíme - listy stromů se začínají zbarvovat a okenní parapety opouští letní rostliny, které je třeba zazimovat. Jelikož jsou nyní okenní parapety prázdné, je načase je něčím oživit. Pojďme si zmínit několik rostlin, které vydrží i chladné podzimní dny.  

Výběr článků

Plavání s kojenci je v posledních letech na vzestupu. Kdo nechodí plavat, jako kdyby nebyl. A proč? Protože plavání přináší mnoho výhod nejen pro miminka, ale také pro jejich maminky.
Měl to být hit, naslibovali nám nejdrsnější reality show. A místo toho máme v televizi pohled na táboření v exotice uplakaných celebrit. Survivor patří k nejsledovanějším a nejoblíbenějším reality show na světě. Asi nejslavnější je ale originální americká verze, kterou už 41 sezón moderuje Jeff Probst. U nás se vysílala pod názvem Kdo přežije.
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.

Nepřehlédněte

Inspirace nikdy není dost, což platí nejen v případě, kdy sestavujeme nové outfity, ale i tehdy, kdy chceme zazářit s neodolatelným lookem. A protože sociální sítě byly a vždy budou nekonečným zdrojem nápadů, vybrali jsme pro vás ty nejlepší zahraniční beauty blogerky, které prostě nesmíte přehlédnout. Mrkněte na ně!
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek