Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Představujeme Viber 10: Zcela nový design, skrytá čísla v chatech a skupinové hovory! Už jste ho zkusily?

Viber, jedna z předních světových platforem pro komunikaci a zasílání zpráv oznamuje uvedení verze Viber 10, která přináší nový elegantní design uzpůsobený pro lepší zážitek uživatelů a větší výkon aplikace, který umožňuje posílat zprávy 2 x rychleji.
Zcela nový Viber10!
zdroj: Rakuten Viber

Co přináší uživatelům nový design?

  • Zjednodušená navigace: lepší ovládání, uživatelé najdou vše, co potřebují přesně tam, kde to má být
  • Snadný přístup: uživatelé mají všechny soukromé i skupinové konverzace, Communities, chatboty a další oblíbený obsah v jednom hlavním seznamu
  • Vylepšená obrazovka pro hovory: v nové verzi obrazovky pro volání naleznou uživatelé nedávné hovory, přístup ke kontaktům a ke správě předplacených Viber Out hovorů

Viber 10 přináší také dvě úplné novinky, které dále posilují Viber jako efektivní a výkonnou aplikaci pro bezpečnou komunikaci.

Skrytá telefonní čísla v chatech v rámci Viber Communities umožňují dvěma lidem vyměňovat si zprávy, aniž by viděli svá telefonní čísla. To umožňuje spontánní a nezávaznou interakci s dalšími členy dané komunity, ale také zajišťuje zachování jejich soukromí. Interakce je možná kliknutím na profil uživatele nebo ze seznamu členů v informacích o komunitě. V případě, že se uživatelé rozhodnou, mohou si vyměnit svá telefonní čísla a pokračovat v komunikaci mimo komunitu.

Viber Group Call / skupinové hovory umožní až pěti osobám spolu najednou hovořit. Možné je jak přidat nové osoby k existujícímu skupinovému hovoru nebo začít nový hovor přímo ze skupinového chatu. Tato funkce bude nejdříve fungovat pro hlasové hovory a později I pro video hovory.

100% soukromí

Nová verze Viber 10 koresponduje s filosofií společnosti dodržovat 100% soukromí uživatelů s pomocí šifrování na obou koncích komunikace, které je defaultně nastavené a platné pro všechny konverzace a hovory.

Uvedení Viber 10, které přináší vylepšený a jednodušší komunikaci pro uživatele, předcházel rozsáhlý průzkum a také testování,” řekl Djamel Agaoua, generální ředitel Viber. “Viber naplňuje svou hlavní misi a přináší tak rychlejší, jednodušší a bezpečnější komunikaci. Nový Viber 10 umožňuje lidem komunikovat spontánně, intuitivně a snadno. Zároveň ale zajišťuje bezpečnost, soukromí a ochranu osobních dat. Doufáme, že uživatelé novinky ocení stejně tak, jako my – přichází zcela nový Viber!”

K TÉMATU  Velikonoce se blíží a Viber má pro vás připravenou speciální velikonoční hru plnou zábavy

Viber 10 bude uveden postupně v následujících dnech a bude dostupný ke stažení v App Store a Google Play Store.

Sledujte Viber Česká republika a získejte tak přístup k nejnovějším informacím! Připojit se můžete zde: Viber Česká republika

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory, skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí.

Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors.

Připojte se k Viber ještě dnes a vychutnejte si nejlepší komunikační zážitek na světě.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také máte každoroční problém, co koupit, manželovi, synovi nebo dědečkovi? Ženám se nakupuje samo, ale pro mužům? My pro vás máme tipy na originální vánoční dárky, které rozhodně nezůstanou dlouho zabalené…
Kam se špinavým prádlem? Do pračky! Ale někdy je ho víc a různých barev, a než přijde na řadu, uschová ho koš na prádlo, praktický doplněk vaší koupelny. Vybrat si můžete přesně takový, aby stylově i barevně zapadl do vašeho interiéru. Koše na prádlo jsou proutěné, plastové nebo látkové, ale také z bambusu. Inspirace pro vás!
Obličejová jóga, anglicky face yoga, je stále oblíbenější. V posledních letech zaznamenává úplný boom, a tak nějak do pozadí posouvá i dříve preferovaný botox. Jenže zatímco obličejovou jógu můžete provádět kdykoliv a kdekoliv, navíc za ni nemusíte utrácet peníze, botox je pořád procedurou, při níž do sebe necháváte vpíchnout chemický jed. Možná je tedy na čase rozhýbat svaly v obličeji a jednoduchými cviky tak dosáhnout mladistvého vzhledu, po kterém touží každá žena.
Na co Nela díky našemu letnímu koučinku přišla? Co jí "seplo" a kde máme ještě na čem pracovat?
Také umýváte okna léta páně stejně? Máte své vyzkoušené metody, na které nedáte dopustit? Podívali jsme se za vás a vyzkoušeli, co nového lze na trhu najít. Umí toho technologie více než poctivá lidská ruka? Jak probíhal úklid oken?
Přemýšlíte nad tím, kam byste si s partnerem, anebo sama mohla vyrazit na prodloužený víkend? V tom případě pro vás máme pár tipů, které dozajista oceníte. Poznejte ta nejkrásnější evropská města, do kterých se budete velmi ráda vracet, a na která vám (pro začátek) bude stačit jen pár dní volna.
Pokud milujete koupání, a zároveň patříte mezi teplomilce, pak s největší pravděpodobností v období podzimu a zimy trpíte. Příjemné teploty jsou pryč, nemluvě o ledových vodách, do kterých skočí leda stoupenci Wim Hofa. Dobrou zprávou ale je, že příjemné koupání ani s příchodem sychravých dnů zdaleka nemusí končit. Stačí jen vědět, kam zajít – na termální místa, kde se klidně ohřejete i mimo horkou letní sezónu. Takže kam vyrazit?
Single Vánoce. Také máte pocit, že o Vánocích jsou singles něco jako zvláštní druh? Všichni kolem mají pocit, že vás musí začlenit do společného veselí. Zvláště citlivý je Štědrý den. Ovšem ne vždy musí být taková snaha příjemná. Jak to přečkat se ctí a užít si to?
Doplňky do koupelny používáme každý den, ale kromě jejich praktického účelu si dnes můžeme pořídit i krásné designové kousky, které podtrhnou styl vaší koupelny. Dávkovače mýdla, zásobníky na tampony, kelímek na vyplachování úst, košíky na kosmetiku nebo různé držáky, všechno si můžete vyladit k obrazu svému. Inspirujte se.
Rýže je velmi populární přílohou, a pokud ji dobře připravíte, jistě si na ní pochutnáte. Zdaleka však není jen jedna jediná rýže, ale máte na výběr hned několik druhů. Znáte je a víte, kdy jakou rýži použít?
Chtěla jsem se s vámi podělit o můj příběh, který může motivovat všechny dámy třicet plus, aby nezanevřely na lásku. I když se sice hledá těžko, a na inzerát potkáte všechno možné, nakonec i vy najdete lásku svého života. Jako já.

Výběr článků

S radikálním poklesem teplot je potřeba pohlídat si imunitní systém. Co na dnešní den radí horoskop astroložky Naďy Šmídové?
Vždycky, když jsem si četla ty příběhy o tom, jak někdo po letech spokojeného manželství přiznal, že je na stejné pohlaví, nechápala jsem to. Říkala jsem si, jak strašně těžké to musí pro toho druhého být. Nikdy jsem nechtěla, abych něco podobného zažila. Vlastně jsem si nic takového ani nepřipouštěla, prostě jsem si říkala, že mně se nic podobného stát prostě nemůže.
Kdo by nechtěl zůstat stále mladý? Zpívá o tom i Karel Gott v jedné ze svých převzatých písní. Pravdou však je, že stárneme a nikdo se tomu nevyhne. Naštěstí tu máme úspěšný obor estetické medicíny, který zažívá nebývalý boom. S botoxovými injekcemi ale možná ještě raději počkejte, výsledky lékařských experimentů varují.

Nepřehlédněte

Nedělení atmosféra bude uvolněná a veselá, říká astroložka Naďa Šmídová. Co dalšího přináší její horoskop na dnešní víkendový den?
Že jsem vychovávána tetou, jsem se dozvěděla v patnácti letech. Do té doby jsem netušila, že mí rodiče nejsou mými rodiči, že se o mě od malička stará moje teta. Byl to pro mě šok, ale se situací jsem se smířila docela rychle. Snažila jsem se však vždycky najít svou biologickou matku, která mi chyběla, a chtěla jsem ji poznat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek