Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Cvičení jógy v páru není nic jednoduchého. Tahle mladá žena se o tom s manželem přesvědčila na vlastní kůži! Pobavte se

Tihle dva lidé se rozhodli vyzkoušet cvičení jógy v páru. I s návodem to ale není nic jednoduchého, jak si oba dva vyzkoušeli na vlastní kůži. Udržet krkolomné pozice je bez tréninku velký oříšek, i pokud patříte mezi pohybově nadané.
jóga
Jóga má na tělo blahodárný vliv. Dejte jí šanci. (foto: 123RF)

06. 02. 2019

06. 02. 2019

https://www.facebook.com/teenfactts/videos/362721677897016/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Skotská vrchovina nabízí překrásnou přírodní scenérii, kterou charakterizují zelené kopce, rozmanité skalnaté útvary, horská údolí a jezera, ale i středověké hrady. Tady je malá ochutnávka, která vás možná navnadí na výlet do této řídce osídlené oblasti.
Modelek je po celém světe velké množství. Jejich konkurence je opravdu vysoká. Do světa reflektorů se ale dostanou jen ty nejlepší. Ovšem co to znamená nejlepší? Nejvyšší? Nejhubenější? Nejkrásnější? Nejmladší? To vše má svůj úhel pohledu. Jsou totiž modelky, jejichž kariéra skončí tak rychle, jak začala, a oproti tomu jsou i takové, které jsou stále žádané i ve věku (nebo právě proto), kdybychom si spíše řekli, že už takové povolání není zcela vhodné.
O Češích se říká, že jsou národem pejskařů. Vždyť za své čtyřnohé psí parťáky jsou schopní utratit i přes milion korun ročně. To ukazují statistiky. Utrácí se předně za kvalitní žrádlo, také za veterináře a samozřejmě za produkty určené k dentální hygieně. Chovatelé si moc dobře uvědomují, že v psí dutině ústní probíhají stejné procesy jako u lidí. I v psí dutině se mohou vyskytnout zubní kameny nebo zubní plak vedoucí ke zmiňovanému problému. Proto se nedoporučuje podceňovat péči o psí chrup.
Zatímco vysoký krevní tlak se dá hodnotit jako život ohrožující, nízký tlak je spíš skrytý, tichý problém. Ovšem i tak by se lidé, kteří mají nízký tlak, měli mít na pozoru. Jak poznat, že nízký tlak máte, jaké jsou jeho příčiny a jak se můžete léčit?
Občas se to stane každému. Protáhneme se ze strnulé pozice a v tu ránu uslyšíme křupnutí. Nevábný zvuk, po kterém zpravidla pocítíme příliv úlevy. Co když ale takový zvuk slyšíme o něco častěji, několikrát za den, a stává se z něj železná pravidelnost? Je to problém, nebo můžete být v klidu? Pojďme tomu přijít na kloub.
Když jsme se s manželem nastěhovali do nového domu po rekonstrukci, pořád se nám na něm něco nezdálo. Sem tam se ozývaly zvláštní loupavé zvuky - a omítka se loupala na místech, kde nebyl žádný důvod k vlhkosti. Nakonec jsme v domě prostě a jednoduše necítili dobře. Tenkrát jsme spojení "energetický úklid" vůbec neznali.
Sluníčko začíná mít pomalu sílu, dny už jsou pořádně dlouhé a ve vás se začíná probouzet letní nálada? Nebojte se ji podpořit barvami, které pustíte do svého botníku. A jednoznačnou trefou jsou pro tuto sezónu bílé balerínky!
Bojíte se, že se můžete stát alkoholičkou, když si dáte každý večer jednu nebo dvě sklenky vína? Někteří odborníci to tvrdí. Jiní zase oponují, že sklenka vína denně, jedno pivo nebo panák tvrdého alkoholu prospívá lidskému organismu.
Ještě jste neměli příležitost vyzkoušet arganový olej na vlastní kůži, respektive vlasy? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Právě teď, když slunce svítí ostošest, vám hřívu ochrání před jeho škodlivými paprsky. Poklad s oříškovou vůní toho ale umí mnohem víc!
Teplákové soupravy rozdělují lidi do dvou skupin. Na ty, kteří na ně nedají dopustit a nosí je během celého roku. A na ty, kteří se jim vyhýbají. Soupravy jsou pohodlné a vypadají velmi dobře. Pokud patříte do druhé skupiny, měli byste jim dát aspoň jednu šanci. Uvidíte, že nebudete litovat.
Celý svět stále ještě žije koronavirovou pandemií. Ve večerních zprávách nevidíme nic jiného než pouze počet přibývajících nakažených či informaci o další mutaci zákeřeného onemocnění. Bohužel se pozornost odvrací od mnoha dalších nemocí, jež jsou tu mezi námi stále. Jednou z nich je také legionella. 
Taky jste si někdy připadali jako v noční můře? Nic vám nevychází, cítíte se pod psa a máte chuť všechno vzdát! Proč tomu tak vlastně je? Proč se vám nedaří a ostatním ano? Jde to vůbec změnit? Mohou vám věci konečně začít vycházet? Já říkám ANO! Pojďme se na to společně podívat...

Výběr článků

Je jich plný internet, ale tahle taneční kompilace vede na plné čáře. Lidé se dokáží úplně odvázat, a to i v těch nejméně očekávaných situacích. Policisté na ulici, zákazník v prodejně s elektronikou nebo člen security na plném stadionu. Tohle vás dostane!
Předvánoční koučink na téma nejen sebelásky a sebehodnoty očima Nely a spousta změn.

Nepřehlédněte

Ekologické rodičovství není jen módní trend, ale způsob, jak předat dětem důležité hodnoty týkající se ochrany naší planety. Udržitelný životní styl může pomoci snížit vaši ekologickou stopu a zároveň zajistit zdravější prostředí pro vaši rodinu. Zde jsou praktické tipy, jak začít:
Máte zahradu? Pak by byla velká škoda, kdybyste na ní nepěstovali vlastní zeleninu a ovoce. Nejenže je úroda, kterou si sami vypipláte chutnější než ta z obchodu, nemusíte se obávat žádných chemických látek a postřiků, ale navíc i hodně ušetříte.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek