Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Kočky v akci! Čtyřnozí mazlíčci umějí vyvolat úsměv na rtech, a přitom se o to ani nesnaží!

Domácí zvířata jsou pro radost. Kočky občas tropí všechny ty věci, na které jsme zvyklí. Snaží se nacpat do každé tašky, loví svůj stín nebo odraz v zrcadle, a jsou zvědavé a chtějí všechno zkoumat. Zaručeně vás pobaví!
Kočky dovádí ve videu, které vás pobaví
zdroj: 123RF.com

10. 01. 2019

10. 01. 2019

https://www.facebook.com/ThatPetLifeYo/videos/1464309270370859/

zdroj: faceook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Tohle někoho určitě naštve. Emancipace žen je jev, který se děje už několik dekád, ale narůstající feminismus něžnému pohlaví jen škodí. Jaké problémy přináší?
Jak poznáte, že nemáte v břiše úplnou harmonii? Stačí se podívat do zrcadla. Akné nebo ekzém může způsobit i špatné prostředí ve střevech. Přemnožení nepřátelských bakterií je zdrojem dermatitidy, psoriázy nebo trudovitosti. Co s tím?
Ať už je to způsobeno stárnutím, základním stavem kůže či faktory prostředí, trpět suchou kůží je velmi nepříjemné. Doma máme k dispozici mnoho přírodních produktů, o nich ani netušíme, že nám od těchto problémů mohou rychle pomoci. Které jsou ty nejúčinnější?
Je už dávno známo, že káva vyráběná průmyslově nikdy nemůže dosáhnout takových kvalit, jako káva výběrová. A to z mnoha různých důvodů, o kterých si povíme níže.
Developerský projekt Vilapark Klamovka je zasazen do zeleného prostředí hlavního města, přitom v dosahu plné občanské vybavenosti. Pokud plánujete zůstat v metropoli, ovšem prahnete po klidné lokalitě, nadchnou vás nové byty v Praze 5. V následujících řádcích vám o lokalitě, nabízených bytech i celém projektu prozradíme více informací.
Většina lidí si myslí, že nový rok je ideální startovací čárou pro nové začátky. Proto si dávají předsevzetí, která pak ale ve většině porušují. Jak na to, aby vám předsevzetí vydrželo? A nejste-li zrovna povaha, která má pevnou vůli, má vůbec smysl si nějaká předsevzetí dávat?
Tankování paliva na čerpací stanici je pro většinu z nás banální úkon. I tak jsou ale mezi námi ženy, které vypadají, že to za ně doposud dělal jen manžel. Ztracené řidičce přijde na pomoc i spolujezdkyně, která je ovšem také s rozumem úplně v koncích. Podívejte se, vážně to stojí za to!
Ložnice - místo ničím nerušeného klidu. Také je to naše útočiště či oáza, kde můžeme odpočívat. Ať už je pro vás ložnice čímkoli, je důležité, aby vám byla sympatická a abyste se v ní cítili příjemně.
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.
Leoš Mareš v rámci akce DobroDen opět prokázal svou štědrost a dobrou vůli k pomoci. Tato dobročinná akce, kterou moderátor zahájil v roce 2015, spočívá v tom, že Leoš Mareš přispěje jednou korunou na charitu za každého svého sledujícího na sociální síti Instagram.
Příchod koronavirové krize ukázal, že lidé nemají vytvořený takzvaný hotovostní polštář, respektive finanční rezervu, která by jim zachránila život ve chvíli, kdy by přišli o práci. Čechům zkrátka chybí základní znalosti v oblasti finanční gramotnosti, kterým se měli naučit už v útlém dětském věku. Pokud se pravidla zacházení s penězi nebudou dětem vštěpovat do hlavy už od dětství, v dospělosti starého psa jen stěží novým kouskům naučíme.
Chcete si pořídit pejska, ale moc dobře si uvědomujete, že zanedlouho chcete založit rodinu? Možná z toho důvodu ztrácíte o pejska zájem, protože si říkáte, že pes a děti - to rozhodně nejde dohromady. Jenže opak je pravdou. Stačí si jen zvolit takové plemeno, které s dětmi bude opravdu skvěle vycházet. I když se to může jevit jako něco nereálného, psi jsou velice empatičtí a zejména některá plemena se o děti starají doslova jako o svá vlastní štěňata. Pořiďte si tedy svého čtyřnohého společníka a než si založíte rodinu, trochu si ho vycvičte. Můžete ho brát jako své první dítě a vyzkoušet si, co taková péče vlastně vyžaduje.

Výběr článků

Letošní podzimní móda je opravdu pestrá a barevná. Vedou úplety, pláštěnky, kožené kabáty, umělé kožešiny, svetry, šaty a sukně, včetně asymetrických.
V okamžiku, kdy vyšla světoznámá hra Last of Us a podle ní byl natočený i seriál, který teď každé pondělí vysílá stanice HBO, mnoho lidí propadlo panice, zda je možné, aby houba známá pod jménem cordyceps (ta, co bytosti proměňuje v nemrtvé stvůry), mohla skutečně napadnout i lidi. Co je nad různými spekulacemi pravdy?
Léto nepochybně patří k vůbec nejoblíbenějšímu období, které většina z nás vždy netrpělivě vyhlíží. Ostatně není nic lepšího, než si užívat sluneční paprsky, hodit opalovačku a vyblbnout se v prohřáté vodě. Jenže co když pohodovou idylku naruší příchod menstruace?

Nepřehlédněte

Pokud se chcete cítit pohodlně, zařaďte do vašeho šatníku i kvalitní spodní prádlo. Na následujících řádcích se zaměříme na dámské kalhotky. Jestliže netušíte, podle jakých parametrů spodní díl prádla vybrat, nezoufejte! My vám to totiž níže rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek