Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jak připravit perfektní vánoční stůl? Prohlédněte si naše tipy na štědrovečerní tabuli!

Slavnostní štědrovečerní tabule je stějně oblíbený zvyk, jako stromeček a světýlka. Jak letos připravit vánoční stůl? Inspirujte se nápady, jak letos prostřít váš slavnostní stůl.
Jak připravit perfektní vánoční stůl?
zdroj: 123RF.com

19. 12. 2018

19. 12. 2018

Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: readersdigest.ca
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: stacieflinner.com
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: bistro33.ca
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: neptune.com
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: livinterior.net
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: founterior.com
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: archtourspr.com
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: theresident.co.uk
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: tlcinteriors.com.au
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: blog.bedbathandbeyond.com
Jak připravit vánoční stůl?
zdroj: weallsew.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V historii člověka se mobbing a bossing vyskytoval vždy. Jde o pocit ohroženosti, díky kterému musíme novou osobu zastrašit. Mohla by nám totiž vzít naše pozice, být lepší, než my. Tak je třeba jí tak znepříjemnit práci, aby to pokud možno vzdala sama. Nejste zdaleka sama, pokud jste podobný přístup zažila. Lze se mobbingu bránit?
Letošní listopadová novinka z produkce TV Nova, tou je osmidílný seriál s názvem O mě se neboj z dílny režiséra Bisera Arichteva a z pera Jana Coufala a dalších. Seriál se nese v duchu komediálně-romantickém. Získal si vás?
Ve spolupráci se značkou Retlux připravil portál DámskáLiga.cz vánoční soutěž. Zapojte se do hry o chytrou vánoční výzdobu.
Každá žena se měsíc co měsíc setkává s menstruací, během které se neobejde bez vložek či tampónů. Málokdo si ale v tu chvíli uvědomí, jaké množství odpadu se vytvoří během používání tradičních menstruačních pomůcek, které následně zbytečně škodí okolní přírodě. Naštěstí ale existuje několik ekologických alternativ, za které vám příroda poděkuje a oceníte je i vy z hlediska snadného použití. Pojďme se podívat na téma ekologické menstruace.
Umělci potřebují ke svému tvoření velkou spoustu inspirace. Aby byli skutečně dobří a ve svém oboru vynikali, musí se do svého řemesla naprosto ponořit. A to často vede k situacím za hranicemi běžného chápání.
Petra má dnes tříletého chlapečka, který již chodí do školky. Žije se synem sama v bytě, většinu dne tráví u své matky a babičky.
Že ocet se hodí tak akorát do salátu a tím to hasne? Ale jděte. Zbaví vás škytavky a bradavice. Také odpudí otravné komáry, kteří vás nenechají na pokoji. Dá se s ním i žehlit, což vám ušetří spoustu času!
Pandemie koronaviru neoslabuje a brzy se k ní přidá ještě podzimní vlna respiračních onemocnění. Nápor na imunitu tak ještě vzroste. Abyste zůstali fit a složité období přečkali, měli byste co nejvíce posílit obranyschopnost. Ideální podporou jsou vitaminy D a C. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy značky Naturevia, kde oba důležité ochránce zdraví najdete.
Mnoho z nás se dlouho vyhýbalo nošení bílých tenisek. A důvod je jasný – prostě se velice rychle zašpiní. Nicméně ať chceme, nebo ne, bílé tenisky jsou prostě IN, a tak se rychlostí světla dostaly do botníku prakticky každé z nás.
V průběhu ledna vzplál na sociálních sítích vášnivý boj o tělesné ochlupení, když hnutí Januhairy oslavuje přirozenost a vyzývá ženy k odložení žiletek. Je zpět doba kdy se svoboda neoholených těl žen projevuje nejen slovy, ale i odvážnými činy. Přidáte se k revolučnímu hnutí, které vzdoruje společenským standardům krásy a zdůrazňuje jedinečný projev individuality?
Typy zahrad dělíme podle přístupu k jejich řešení. Jaké rostliny na nich vysadíte už je potom další krok, i když má podle dané charakteristiky také svá pravidla. Vyberte si z mnoha stylů ten, který je vám nejbližší.
Věříte v budoucnost sociálních sítí? Podnikáte a chcete se se svojí značkou prosadit v online prostředí? Skvělým zdrojem informací pro vás mohou být knihy na téma sociální sítě. Dozvíte se, jaké sítě jsou pro vás nejvhodnější, jaký mají potenciál a jak na nich vybudovat své jméno. Pojďme se podívat na ty nejlepší!

Výběr článků

I když jídlo není zrovna nejlevnější položka, to nejdražší na Vánocích jsou zejména dárky. Dvojnásob to platí tehdy, pokud máte kolem sebe víc lidí, které chcete pod stromečkem obdarovat. Jak se dá ušetřit za dárky, aniž byste museli mít výčitky před ostatními členy rodiny? Poradíme vám.
Trendem posledních měsíců je pracovat z domova. Ano, plno věcí dokážeme zařídit i online – ono taky, co jiného nám nyní zbývá. Odpadá nutnost chvátat ráno do práce, dodržet přesnou dobu na oběd i mít připravené adekvátní oblečení do kanceláře. Zároveň zmizel každodenní stres, jak co nejrychleji dostat děti do školy, odpoledne je vyzvednout a dopravit na kroužky. Mohlo by se to zdát vlastně o mnoho snadnější, ale naše zdraví to nemusí vždy příliš ocenit. Jaké následky na něm může náš pohodový home office napáchat?
Detox organismu se stal nedílnou součástí zdravého životního stylu. Po zimě nás čeká očista těla jarním detoxem. Právě strava raw by pro řadu z vás mohla být ideální cestou. Její výhodou je příjem čerstvých zdravých surovin, nenáročnost přípravy či úbytek váhy. Za kvalitu si bohužel připlatíte, na druhou stranu ale ušetříte na energiích.

Nepřehlédněte

Co dnes velí hvězdy? Začněte hubnout nebo ozdravovat jídelníček. Dejte si také pozor na uši a krk a chraňte svá záda. Co ještě říkají pro dnešek hvězdy?
Vaše dcera nebo syn jsou v klidu, zatímco vy už čtrnáct dní před nástupem do školy vůbec nespíte? Nejspíš z toho máte větší stres než oni sami. A není divu. Zatímco jejich úkolem je jen včas vstávat a dobře se učit, vaše práce čítá, aby měli prostředí, v němž se budou cítit dobře a ve kterém se budou učit jedna radost.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek