Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Vánoční přání: Vyrobte si vlastní krásná, pro své blízké! Inspirujte se originálními nápady, které vás možná překvapí!

Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!
Vánoční přání
zdroj: facebook
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také přemýšlíte, jak nejlépe a nejkvalitněji využít čas letních prázdnin pro své dítě? Žijeme v době, kdy je na trhu nepřeberné množství nabídek letních táborů, doprovázených kvalitním programem nebo „celotáborovou hrou“. Jak vybrat pro své dítě nejlépe? Na co se při výběru zaměřit?
Také umýváte okna léta páně stejně? Máte své vyzkoušené metody, na které nedáte dopustit? Podívali jsme se za vás a vyzkoušeli, co nového lze na trhu najít. Umí toho technologie více než poctivá lidská ruka? Jak probíhal úklid oken?
Dokonalým doplňkem pro každou ženu je krásná a zdravá pleť. Aby taková skutečně byla, je potřeba si uvědomit, jak je zimní péče o pleť důležitá. A tím nejlepším, co můžete své pleti dopřát během mrazivého období, je přírodní kosmetika. Víte, jak si takový voňavý a vyživující krém namíchat?
Víc peněz by se určitě hodilo. Ceny rostou, to je nezpochybnitelné. Ale vaše mzda je už pár let pořád stejná. Ne každý má to štěstí, že má takového zaměstnavatele, který svým zaměstnancům pravidelně nebo aspoň nepravidelně mzdu či odměny zvyšuje. Jak si tedy slušně říct o lepší peníze, abyste před šéfem nebo šéfkou neztratili tvář?
Ano, v této zábavě se vyžívají především muži. Ti si vždycky rádi do někoho zastřílí, případně při různých firemních akcích považují paintball za hru, při níž si mohou vyřídit účty se svými kolegy nebo nadřízenými. Ale rozhodně to není jen střílečka pro pány tvorstva, i ženy si mohou přijít na své.
Znáte to, s velkou radostí si domů přinesete novou rostlinu, která vypadá báječně, jenže po pár měsících si všimnete jistých vad na kráse. Některé se projeví dokonce okamžitě, jen co kytka překročila práh vašeho domu. Ať už jsou to žluté nebo svěšené listy, každým takovým náznakem se nám rostlina snaží říct, že jí něco chybí, nebo přebývá.
Petra má dnes tříletého chlapečka, který již chodí do školky. Žije se synem sama v bytě, většinu dne tráví u své matky a babičky.
Možná jste již v rádiích zaznamenali hit Bad Guy, který rozhodně nepatří mezi mainstream. Kdo je slečna, která letos posbírala snad všechny americké ceny Grammy?
Říká se, že každá žena je v podstatě krásná, jen je zapotřebí přijít na správný způsob, jak onu krásu vyzdvihnout.
Berete se z velké lásky. Vydrží možná rok, dva, tři. Pak nastane dlouholetá práce, v níž se vztah, který začal adrenalinovou reakcí, musí přerodit do fáze přátelství a spolupráce. Jestliže nezačnete na svém manželství včas tvrdě pracovat, rozpadne se vám pod rukama. Jak se z milenců stanou partneři a přátelé?
Chcete-li si koupit pohodlné a zároveň trendy boty, určitě vsaďte na kožené kousky. Ty mají mnoho předností. Na následujících řádcích si na koženou obuv posvítíme pěkně zblízka. Povíme si jak ji vybrat a i to, s jakými módními doplňky ji kombinovat. Proto pojďte číst dále a nechte se inspirovat společně s námi.
Rakovina prsu je nejčastější nádorové onemocnění u žen. Přitom velká část Češek podceňuje nezbytnou prevenci, která by případný zárodek včas odhalila. Nepodceňujte své zdraví a seznamte se s následujícími znaky, které mohou rakovinu prsu odhalit.

Výběr článků

Představa, že v davu lidí zahlédneme člověka, do kterého se zamilujeme na první pohled je krásná a šílená zároveň. Lásku na první pohled známe především z romantických filmů, jenže jak to s ní ve skutečnosti je? Opravdu se jedná o lásku na první pohled, nebo jen o přitažlivost, kterou snadno zaměníme s hlubokým citem? Pojďme se tomuto vzácnému jevu podívat na kloub.
Do roka a do dne, Lomikare, Lomikare... Ne ne, nejde o žádné zlo, natožpak historického charakteru. Jen ten časový úsek sedí pro přátelské a oboustranné ukončení spolupráce.
Co mají společného citron, jahody, káva nebo pytlík čaje? Zdánlivě nic, ale ve skutečnosti je můžete použít jako skvělé kosmetické vychytávky. S pomocí těch nejobyčejnějších ingrediencí z vaší kuchyně můžete zabojovat proti celulitidě, černým ucpaným pórům, zamaskovat modřinu nebo cucflek, a dokonce si pěkně vybělit zuby. Nevěříte?

Nepřehlédněte

Nechceme je, bojujeme proti nim a stejně před nimi neutečeme. Vrásky už jednoduše patří k životu každého člověka, ovšem u někoho se objeví dřív a u jiných později. I když jejich přítomnost je zcela nevyhnutelná, pořád existují cesty, jak jim předcházet anebo zmírnit podobu těch, které se usídlily na naší tváři. Co zabírá na vrásky v každém věku?
Rychle dojet do mateřské školky, odložit dítě paní učitelce a už abychom byli v práci. Rodiče dnes často spoléhají na to, že paní učitelka ve školce (škole) se už nějak postará o to, co je třeba. Před výchovou ale neutečeme, a ani se nezbavíme odpovědnosti z ní vyplývající. Pro dítě je největší autorita rodič. Ve školce se navíc dítě má učit jiné věci, než to, co jako rodiče doma zanedbáváme.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek