Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na sobotu 29. 9. 2018. Snadno odhalíte záměry ostatních!

Horoskop
zdroj: 123RF.com

28. 09. 2018

Ideální den na depilaci

Vytrhat si můžete hned po snídani obočí a odstranit chloupky v podpaží, ošetřená místa si omyjte zklidňujícím nálevem z měsíčku lékařského.

Nenechte nic náhodě

Trpíte-li alergií nebo astma, mějte při ruce zklidňující medikamenty!

Dodržujte pitný režim

Když podniknete fyzicky náročnější akci, popíjejte vodu bohatou na minerály a dopujte se citrusy.

Pozor na špatné znamení

Sledovat byste určitě měly oblohu! Na východě se totiž traduje, že kdo v tento den zahlédne letícího orla nebo jiného velkého dravce, smůla se od něj bude držet dál minimálně dva týdny!

Závistivé rozeznáte snadno

Během večera si uděláte jasno, kdo vám závidí nebo na vás žárlí. Lidé si totiž přestanou dávat pozor na jazyk a vy budete pro příště vědět, se kterými jedinci musíte utnout konverzaci hned v zárodku.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pokud se chystáte na pohovor, mohou se vás zeptat, jaký si představujete měsíční plat. Odpoví jim to na skrytý dotaz, jak si ceníte svých znalostí a vědomostí. Jestliže pracujete na živnostenský list, často navrhujete klientovi cenu za svou práci, výrobek, službu. Podívejte se kolem sebe a nebojte se říct si o peníze.
Vstupte do světa femtech, inovativního průmyslu, který kombinuje technologie a ženské zdraví. Zjistěte, jak tyto technologie překonávají tabu a otevírají nové možnosti pro ženy všude.
Asi každá z nás už slyšela o různých seznamovacích aplikacích či online seznamkách. Někomu jsou seznamky zdrojem nekonečných erotických eskapád, jiní zde hledají osudovou lásku. A pro někoho jsou seznamky jeden velký podvod. Podívejme se, jak je to s nimi doopravdy.
Pozdrav vycházejícímu slunci nad třpytícím se oceánem. Meditace za zvuku mořských vln. Uvolňující procházky palmovými háji. Kokosová voda a spousty exotického ovoce. Potřebujete dovolenou pro tělo i mysl? Vydejte se do teplých krajin za jógou. Spojit dovolenou s cvičením jógy je stále víc a víc populární.
Doplňky do koupelny používáme každý den, ale kromě jejich praktického účelu si dnes můžeme pořídit i krásné designové kousky, které podtrhnou styl vaší koupelny. Dávkovače mýdla, zásobníky na tampony, kelímek na vyplachování úst, košíky na kosmetiku nebo různé držáky, všechno si můžete vyladit k obrazu svému. Inspirujte se.
Období menstruace nemá ráda asi žádá z nás. Jak si ho tedy zpříjemnit, aby to nebyly dny v pekle? Zkuste pár tipů, aby vám bylo lépe!
Intrauterinní inseminace (IUI) je prvním krokem asistované reprodukce pro páry, kterým se nedaří počít. Obvykle se provádí zhruba po roce, kdy se nedaří během nechráněného pohlavního styku zplodit potomka. Jedná se o základní a neinvazivní metodu, jak otěhotnět. Hlavní princip spočívá v tom, že je spermiím zjednodušena a zkrácena cesta k vajíčku jejich přímou aplikací přímo do dělohy. IUI se provádí na reprodukčních klinikách a nabízí ho také gynekologie Gynem.
Vybrat si brýle je tuze složitá věc, kterou není radno podcenit. Aby na vás brýle (ať už dioptrické či sluneční) vypadaly dobře a cítili jste se v nich přímo bezvadně, je potřeba, aby tzv. "seděly“ na váš tvar obličeje.
Stres hýbe našimi životy a ve své koučovací praxi to slovo slyším často. Nedokážu zařídit, aby jste se s ním už nikdy nesetkali, ale poradím, jak se s ním vypořádat.
Koronavirus nezmizel. Spíše naopak, čísla nakažených opět rostou. Ve velkém se šíří rýma a přibývá nachlazených. K tomu všemu klepe na dveře pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas posílit svou obranyschopnost. Během letošního podzimu bude čelit pořádnému náporu. Chcete-li zůstat fit, pak nezapomínejte na vitaminy a minerály. Pomoc najdete také v přírodě.
Pokud se snažíte držet štíhlou linii, nebo jste zrovna ve fázi, kdy jste se pustili do hubnutí, určitě se přes den snažíte poctivě dodržovat všechna pravidla, aby se vaše plány jen tak nezhatily, a vy jste hezky šli svému cíli naproti. Napadlo vás ale někdy, že se ráno, klidně i nevědomky, můžete dopouštět určitých chyb, které vám cestu k vysněné postavě akorát překazí? Víme, co vám hned po probuzení zaručeně pokazí hubnutí.
Každý z nás občas zalže – ať už se jedná o milosrdnou lež, anebo prostě jenom proto, aby vypadal dobře a udělal dojem na ostatní. Ale, jak se říká, lež má krátké nohy! O tom ví něco i lidé, co se s námi podělili o své příběhy a zažili trapas při provalení se jejich výmyslů.

Výběr článků

Možná se někteří ptáte, proč by měli mít homosexuálové právo sňatku a nabýt tak manželství, když existuje tzv. registrované partnerství. Registrovaní partneři však nemají stejné pravomoci jako manželé.
Kdy jindy máte příležitost se ponořit pod hladinu a ocitnout se v tichu? Kdy jindy byste se mohla naučit dobře plavat? Plavání uklidňuje nervy, léčí duši a umí vytvarovat postavu. To byste mohla zkusit, no ne?
Že je to nemožné? Není, vážně ne. Běhat můžete i ráda bez toho, aniž byste cítila sebemenší odpor k teniskám, běžeckému úboru nebo k rannímu vstávání a potu. Nic z toho totiž běh obsahovat nemusí. Jen možná máte o běhání zkreslené představy.

Nepřehlédněte

Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek