Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Ovládněte jeho tělo a staňte se bohyní v jeho očích. Podrážděte i skryté erotogenní zóny, jako nosní dírky nebo palce u nohou!

Objevte skryté erotogenní zóny. Proč? Muži milují ženy, které se v posteli nestydí. Když se muž potká v ložnici s nespoutanou ďáblicí, je schopen mít ji v hlavě ještě několik let poté. Postelové scény se pak se zájmem vypráví na pánských večírcích. Ačkoli můžete namítat, milenka tohoto ražení je schovaná v každé z nás a je jedno, zda jste otrkaná lvice salónů nebo věrná manželka. Naučte se pomocí jednoduchých triků ovládat partnerovo tělo a odpoutejte se od všednosti dní.
erotogenní zóny
zdroj: 123RF.com

Masáž jako zahřívací kolo

Zapomeňte na staré mnohokrát opakované scény, kterými se snažíte drahého nažhavit, a uveďte do obrátek své představy. I když se muži soustředí především na svou chloubu, je ještě mnoho jiných, stejně vzrušivých míst, o kterých ani sami nevědí. Milostná předehra v podobě masáže je tím nejlepším začátkem před vzrušující akcí. Začněte rovnou od hlavy. Tam se nachází centra, která při jemné stimulaci bříšky prstů uvolňují endorfiny. Odtud je ke vzrušení jen kousek a vězte, že partnerovi při tom nebude vadit, že mu trochu pocucháte jeho kštici.

Dýchněte mu do ucha

Ušní lalůčky by měly být další zastávkou na cestě za společnou rozkoší. Ale tady dejte pozor. Líbejte je, okusujte, jemně laskejte jazykem, ale vyvarujte se přílišného slintání. A když se vám bude zdát, že je mu cokoli nepříjemné, raději s tím přestaňte. Už jste třeba vyzkoušely jemně mu fouknout do ušního kanálku? Teplý vzduch může mít až překvapující účinek.

Líbací mánie

Hrátky se rty mohou trvat celé hodiny. Své zavedené líbací praktiky zkuste okořenit třeba labužnickým olíznutím, sáním nebo střídáním intenzity polibků. Nebojte se experimentovat, abyste zjistily, jak silnou erotogenní zónou rty jsou.

Nezapomínejte na krk a záda

Zvýšenou pozornost věnujte oblasti kolem dolní čelisti mezi bradou a krkem. Jazykem i rty můžete bloudit po celém krku, a přitom sledovat, jak si to váš drahý užívá. Podobně jako krk si zaslouží trochu vaší pozornosti i partnerova záda. K jejich masáži použijte kromě rukou, jazyka a úst cokoli, co vám přijde pod ruku. V rámci erotické masáže mu je můžete hníst třeba válečkem na těsto.   

Na bradavky s citem

O citlivosti ženských bradavek bylo napsáno mnoho. Stejná pravidla platí však i u pánů. Jemným kousáním, citlivým sáním a líbáním rozhodně nic nezkazíte. A když uvidíte, že sténá rozkoší, můžete popustit uzdu své fantazie a použít nějakou tu osvědčenou i neobjevenou pomůcku. Co třeba vyzkoušet pudrovací štětec?

K TÉMATU  Lednové aktivity: Tipy na venkovní aktivity (ne)jen pro děti

Bezva podpásovka

I sebemenší náhodný dotyk kdekoli od pasu dolů vyšle do mozku ihned signál, aby zahájil „tvrdnoucí“ proces. Čím intenzivněji prokrvíte pánevní oblast svého milovaného, o to bouřlivější bude jeho reakce v rozkroku. Můžete se lehce otírat o jeho hýždě. Díky nervovým centrům umístěným v oblasti zadečku mu bude takový dotyk rozhodně příjemný. Oblast konečníku je ještě citlivější. Zkuste osvědčený trik a vsuňte partnerovi nejdříve jeden prst mezi půlky a jemně mu drážděte oblast konečníku. Chcete-li, aby milenec z vašich kousků doslova šílel, plácněte ho pěkně zostra přes zadek. Zaručeně v něm probudíte nespoutané zvíře.   

Penis až nakonec

Je jasné, že jeho genitálie jsou tou nejsilnější erotogenní zónou, takže je v těchto místech nejcitlivější. Abyste dosáhla maximálního vzrušení u svého protějšku, věnujte mu pozornost až nakonec. Mužský orgasmus, to je vroucí krev a sexuální napětí. Zkuste mu stisknout spodek penisu a masírujte zároveň jeho hlavičku. Nevynechejte ani místečko mezi hlavičkou a předkožkou. Stiskem dojde ke snížení průtoku krve a zvýšení krevního tlaku. Tření předkožky následně stimuluje jeho sexuální apetit a vzrušení. Všechno se musí dělat pořádně – takže pěkně od kořene. Kořen penisu najdete v oblasti perinea – což je hráz mezi varlaty a řitním otvorem. Tam soustřeďte své šikovné prsty. Ještě větší rozkoš vzbudíte ve svém postelovém drakovi, když mu budete perineum a penis masírovat současně. Teď už můžete nechat jeho vzpřímený poklad do sebe nespoutaně vniknout.

Jak ho zaručeně přimějete k akci

  • Až půjdete kolem svého partnera, nenápadně se mu otřete o hýždě nebo mu zavaďte rukou o jeho nářadíčko. Ani se nenadějete a skončíte v milostném spojení.
  • Jestli nepočítáte dny nebo hodiny, dopřejte svému partnerovi orgastickou proceduru. Ta se skládá ze čtyřicetiminutové masáže zad a nohou. Pak jej deset minut masírujte na obličeji a až poté se vrhněte na jeho genitál. V orgasmu se bude svíjet celé jeho tělo.
  • Až se vrátí z práce, odhoďte stud a šaty, sedněte si na milovaného obrácená zády k němu a začněte mu masírovat chodidla. Jeho nářadíčko bude okamžitě připravené k akci.
K TÉMATU  Jak se vypořádat se špatnou náladou? Zkuste našich 10 tipů!

Skryté erotogenní zóny. Co jste možná nevěděly?

  • jemné hlazení strany malíku vysílá pocit slasti k páteři
  • vnitřní plochy rukou jsou velmi citlivé na kruhovité jemné hlazení
  • masáž pupku ve směru hodinových ručiček a následně proti směru hodinových ručiček otevírá a čistí, uzdravuje a posiluje příliv energie
  • hlazení, hryzáni nebo olizování nosních dírek má silné erotogenní účinky
  • masáž chodidel aktivuje sexualitu a všeobecnou výkonnost
  • sání palců u nohou je nejen velmi vzrušují, ale u některých lidí může vyvolat i orgazmus

A jaké tajné triky používáte vy?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dříve jste ve skříni našli maximálně dva druhy rostlinného oleje. Nyní jeho rozmanitost přímo ohromuje, ve výsledku však vyvolává mnoho otázek – od prostého „Co je to za olej?“ až po „Jaký druh jídla s ním vařit?“ Pojďme si v těch olejích udělat kapánek jasno a zjistit, které z nich se vyplatí používat v kuchyni pravidelně. Nejspíše budete kukat, jaké oleje se do vaší kuchyně mohou vůbec dostat!
Všude kolem sebe vidíte v zimním období reklamy, jak máte jednu chvíli úplně ucpaný nos a stačí pár kapek "zázračného" přípravku a už se vám skvěle dýchá. Bez ohledu na všechny kapičky stále platí staré přísloví, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Jak s ní zatočit?
Brouzdáte po Netflixu nebo HBO GO a nevíte, co si pustit? Připravili jsme si pro vás TOP 5 seriálů, které byste si určitě neměla nechat ujít. Na své si přijdou romantické duše, milovnice napětí a dramatu a také ty ženy, které se chtějí zasmát a zkrátka žasnout.
Ráda si dopřáváte relaxační koupel, kdy máte čas jenom sama pro sebe a nikdo vás neruší? Napustíte si vanu plnou horké vody, přidáte pěnu, ponoříte se do spousty bublin a zavřete oči. Tento prožitek si ale můžete ještě zpříjemnit. Navíc se krásně prohřejete a i v pošmourném počasí neztratíte dobrou náladu.
Děti a mobilní telefony, to je časté téma k rodičovské diskuzi. Nikomu se nelíbí, kolik času u displejů chytrých zařízení děti tráví. Sami rodiče jim přitom přístroje dávají do rukou nebo jim jdou špatným příkladem. Navenek jsou nespokojení, ale zároveň si tak usnadňují práci a nechávají dítě zabavit se po svém. V jiných případech jim sami ukazují, kolik času u telefonu sami tráví. Proč to není dobře a jak situaci řešit?
Face roller je oblíbený nástroj, který se využívá k péči o pleť a pokud ho ještě nemáte doma, zřejmě si klepete na čelo, jak by vám ”šudlání” kamenem po obličeji mělo vyhladit vrásky. Pojďme si proto zopakovat, co vlastně face roller je, jaké jsou jeho výhody a mýty, a především, jak s face rollerem pracovat.
Pro pobyt v přírodě a při různých sportovních aktivitách venku jistě oceníte funkční oblečení, se kterým vás nepřekvapí žádné počasí ani nepříznivé podmínky. Proto bude nejlepší volbou softshellový materiál, s nímž se nemusíte bát žádného dobrodružství.
Večer plný hvězd a filmové magie, tak lze popsat 81. udílení Zlatých glóbů. Nolanův životopisný snímek "Oppenheimer" zazářil s pěti oceněními, včetně nejlepšího dramatu a režie. Oproti tomu fenomén "Barbie" se stal středem pozornosti v nové kategorii spojující uměleckou kvalitu s komerčním úspěchem. Jaký byl průběh večera, kdo zaznamenal vítězství a jak reforma ovlivnila samotnou podstatu těchto prestižních filmových ocenění? To vše a mnohem víc v našem stručném přehledu ze Zlatých glóbů 2023.
Každý z nás má ty nejlepší rady a recepty, jak zvládnout nachlazení. Někdo rovnou běží do lékárny, někdo se uchyluje k tradiční čínské medicíně a někdo sahá po osvědčených dobrých rad našich babiček.
Celosvětově uznávaný kanadský kytarista, skladatel a producent Jesse Cook, jež ve své tvorbě dokonale kombinuje prvky jazzu a flamenca, se na začátku nového roku poprvé představí českému publiku. Vystoupí za doprovodu svého bandu ve čtvrtek 20. února v pražském Lucerna Music Baru. V roli předskokana se objeví slovenské uskupení Blue Zodiac. Vstupenky jsou k zakoupení v síti GoOut.
Uznávaný a oblíbený šéfkuchař, porotce soutěže MasterChef, odborník přes gastronomii, tím vším se po profesní stránce může Přemek Forejt pyšnit. O to větší šok je jeho spolupráce s nejoblíbenějším fast foodovým řetězcem McDonald's.

Výběr článků

Nejradši byste křičeli, dupali nebo někoho doslova uškrtili! Něco vás tak moc naštvalo, že se nedokážete kontrolovat a vámi proudí jedna emoce za druhou.
Žraloci. Pro někoho jsou to velmi obávaní mořští tvorové, pro jiné fascinující živočichové, které by bylo úžasné více probádat a ochraňovat. Do podvědomí většiny z nás se žraloci, jakožto krvelačné bestie, zapsali předně Spielbergovým filmem Čelisti. Zároveň v posledních měsících a letech se stále dočítáme a doslýcháme o smrtelných útocích na lidi v destinacích, ve kterých bychom to zrovna nečekali.
Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?

Nepřehlédněte

Každá žena má svou oblíbenou kabelku. A často se nejedná jen o jeden kousek! Co vše dámy v kabelkách nosí a na co jich potřebují tak moc? Stejně jako oblečení a boty podléhají módním trendům, tak také kabelky a peněženky jsou ovlivněné světem módy. Pořádají se módní přehlídky zaměřené přímo na kabelky, peněženky a módní doplňky. Co tedy obsahuje taková typická dámská kabelka?
Pokud nevíte, co si pod pojmem oční jóga představit, jedná se o pohyby, které jednoduše posilují oční svaly. Nemyslete si ale, že vám toto cvičení zlepší zrak. Dokáže však spolehlivě snížit oční zátěž, vyléčit příznaky suchého oka a zmírnit oční napětí. Jaké jsou tedy největší výhody?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek