Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Cviky na doma, které fungují! Vyzkoušejte to a uvidíte

Zdroj: Facebook

06. 09. 2017

Mnozí tvrdí, že cvičení doma není pro každého a málokdy přináší kýžený efekt. Existují ovšem cviky, které doma hravě zvládnete před spaním nebo po probuzení a zaručujeme vám, že efekt mít budou. Přestaňte se vymlouvat a zkuste to!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Cestování se stane vášní prakticky každého, kdo se do něj ponoří a kdo si začne sepisovat seznam míst, která by chtěl během svého života navštívit. Na wish listu prakticky každého cestovatele se nachází nádherná Paříž, Fontána di Trevi v Římě nebo Spojené státy, které se chtějí zažít už jenom kvůli odlišné kultuře a faktu, že se jedná o naprosto jiný svět. Co si na papír ale napsat i taková místa, o kterých se předpokládá, že za pár let zmizí z povrchu zemského?
Koronavirus nezmizel. Spíše naopak, čísla nakažených opět rostou. Ve velkém se šíří rýma a přibývá nachlazených. K tomu všemu klepe na dveře pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas posílit svou obranyschopnost. Během letošního podzimu bude čelit pořádnému náporu. Chcete-li zůstat fit, pak nezapomínejte na vitaminy a minerály. Pomoc najdete také v přírodě.
Slyšeli jste již někdy pojem hypermobilita? Hypermobilitou mnohem častěji trpí ženy než muži a jde o nadměrnou pohyblivost, která se týká zejména kloubů. Při pohybu pak dochází k uvolnění kloubů nad hranici normální fyziologické meze. Jak vlastně vzniká a jak se s ní dá žít v běžném životě? Existuje nějaká léčba?
Výprodeje jsou pro většinu z nás lákavou záležitostí, která nám umožňuje pořídit řadu stylových modelů téměř za babku. Často se ale stává, že nám výhodné ceny zamotají hlavu natolik, že koupíme něco, s čím pak nejsme spokojené a nastává ponákupní vystřízlivění – radost následně vystřídá hořké zklamání. Proto jsme pro vás sestavili několik zásadních bodů, které vám pomohou vybrat si na poprvé opravdu skvělé módní kousky, kterých ani v budoucnu nebudete litovat.
Renée Zellweger proměnila nominaci a odnesla si prestižní ocenění za hlavní roli v dramatu Judy. Dlouhé roky se před kamerou neobjevila a jak sama přiznává, trpěla depresemi a příliš málo času byla opravdu sama sebou.
Módní oblečení s námi mnohdy dokáže skutečné zázraky. Rozjasní nás, zvýrazní naše přednosti a podpoří náš styl. Druhou stránkou mince je ale fakt, že pokud zvolíme nesprávné modely, nastane spíše opačný efekt. V tomto článku se proto podíváme na šest nejčastějších módních chyb, které nám na oko přidávají kila navíc.
Ano! I povlečení podléhá trendům. Nejde ani tak o vzory, ale o materiály. Nechte se inspirovat tím, co je v kurzu.
Také umýváte okna léta páně stejně? Máte své vyzkoušené metody, na které nedáte dopustit? Podívali jsme se za vás a vyzkoušeli, co nového lze na trhu najít. Umí toho technologie více než poctivá lidská ruka? Jak probíhal úklid oken?
Rozvod je záležitostí každého druhého manželství. Toto uvádějí statistiky - a bohužel je to pravda. Čím to je? Možná spolu lidé málo komunikují, nejsou ochotni přijímat kompromisy. Ten kompromis by však měl být prvotním zejména v případě, kdy z manželství vzešly děti.
Tohle se stalo téměř každému. Na chvilku nedáváte pozor, rychle sáhnete pro propisku nebo telefon a jedním nekontrolovaným pohybem převrátíte sklenku s vodou – v horším případě se sladkou limonádou, čajem, nebo dokonce kávou. Nevěšte hlavu, máme pro vás sedm kroků, jak můžete svůj notebook zachránit.

Výběr článků

Přichází období, kdy vystavujeme mnohé, v zimě skryté, části těla světu na odiv. Pokud jste zvyklé se holit, pak vám jistě přijde vhod jeden domácí recept na krémové mýdlo na depilaci. Zamilujete si ho. Výborně se roztírá a dobře pění. Navíc působí antibakteriálně a protizánětlivě. Jdeme na to?
Ani letošní léto se neobejde bez tradičních vln veder. Pro letošek meteorologové navíc předpovídají, že teploty mohou být extrémní. A ne každý si může nainstalovat klimatizaci, která by proti vedrům účinně pomohla. Jak si tedy poradit i bez klimatizace a náročných investic? Jak správně větrat v horkém bytě a čím nejlépe stínit?

Nepřehlédněte

Sluníčko a teploty překonávající 20°C. Takto nějak přichází léto do české kotliny. Nemusíte na něj čekat na přelom května a června. Za takovým létem můžete vyrazit už v dubnu, třeba do Turecka nebo na Mallorcu.
Opravdu to není problém jen nás, obyčejných smrtelníků. I celebrity mají občas problémy s váhovými výkyvy, jen mají tu smůlu, že jsou všem na očích. A tak se musejí vypořádat nejen se změnou velikosti oblečení, ale i s komentáři fanoušků. A ne vždy je to příjemné.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek