Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Denim. Nestárnoucí klasika která frčí!

Zdroj:123RF.com

25. 07. 2017

Džínovina už dávno není jen textilií určenou pro pracovní oděvy. Její fluidum dlouhá léta okouzluje návrháře věhlasných značek a mezi nejžhavějšími trendy se objevuje s takřka železnou pravidelností.

Zkuste se odvázat

Džínové kousky sice už po léta razí poměrně jednotný styl, jejich jednoduché střihy však nestárnou. Dovedete si třeba svůj šatník představit bez klasické džínové bundy? Pokud jste si zatím netroufly, právě nastal ten pravý čas si ji pořídit. Skvěle se hodí třeba k barevným šatům se zvýrazněným pasem. Pokud nějakou už vlastníte, můžete svůj šatník klidně oživit letošní novinkou, kterou je prodloužená varianta.

Košilové šaty s knoflíkovou lištou

Stejně nestárnoucím kouskem jsou i košilové šaty s knoflíkovou lištou, nebo propínací od výstřihu až dolů. Jak je oživit? Můžete je přepásat v pase, nebo si přes ně přehodit kratší bundičku, doplnit je legínami či skinny džínami, nebo je v parném létě nosit jen tak. Pokud se necítíte být ideální nositelkou volnějších kalhot střihu boyfriend’s, kterým navíc chybí polovina plochy zakrývající stehno, nevadí, bez tohoto trendu se obejdete. Pořiďte si jen “umírněné” slimky s ležérně puklými koleny. Budete za hvězdu.

Džínové overaly

Vedle klasických džínových kalhot jsou opět v hledáčku módních znalců džínové overaly nebo kalhoty s laclem. Vzhledem k jejich složitějšímu oblékání nepatří k nejpohodlnějším, ale jejich kouzlo a mladistvý vzhled vás určitě přesvědčí o jejich úžasnosti.

Denimové sukně v nové podobě

Stylovou alternativou pro ženy, které nepřišly na chuť džínovým kalhotám, jsou nejnovější denimové sukně obohacené o sexy prvky – jsou sešívané z kousků, mají volány, asymetrické střihy. Z těch si rozhodně vybere každá žena jakéhokoli věku i postavy.

Výšivky

Dalším trendem, který se projevil na denimu, jsou  rozmanité výšivky. Ty zdobí naprosto všechny kousky od sukní přes halenky až po kalhoty. Košile z odlehčeného denimu působí vysloveně uhlazeně, džínová bunda zkrášlená vyšívanými detaily povýšila z uvolněného stylu mladých rebelujících žen na fashion kousek, kterým oživíte jednoduchý městský look.

K TÉMATU  Kožené boty na podzim? Obuv, kterou musíte mít!

Zdroj: www.tamsin.cz

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vánoční stromek získává ve většině českých domácností jednou ročně opravdu výraznou roli, protože obzvláště pro naše nejmenší je symbolem splněných přání a naděje. Je tedy potřebné jeho výběru věnovat patřičnou pozornost. Jak vybrat vánoční stromek, aby byl dokonalou ozdobou jakéhokoli prostoru, najdete v následujících řádcích.
Police nebo knihovny se dají koupit, ale dost možná toužíte po nějakém originálu, který se tvarem přizpůsobí vaší myšlence. Nebojte se experimentovat a inspirujte se nevšedními poličkami, které jsou vedle své účelnosti samy o sobě stylovým doplňkem interiéru. Za vším tady ale stojí nejdůležitější prvek, kterým je milované dřevo.
Čtení klasických knih vás nebaví? Nebo byste je rádi proložili i nějakým poslechem? V tom případě si vyberte z našich tipů na audioknížky, které vám jistě v letních měsících udělají radost a zpříjemní horké dny.
Rozhodli jste se sobě nebo svým blízkým udělat radost a koupit jim chytré hodinky? Dalo by se říct, že chytré hodinky jsou výkřikem módy a že je to trend, který je budoucností. I proto je každý chce mít. Zvyšující poptávka vede ke zvyšující se nabídce a rázem není tak snadné vybrat si jedny, které nám budou dělat společnost. Pojďme si tedy prozradit, jak vybrat chytré hodinky, které budou tím nejlepším parťákem v každodenním životě.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Vánoce jsou za dveřmi a společně s nimi i příjemná "povinnost" zamyslet se nad dárky pro vaše nejbližší. Máte-li doma aktivního sportovce, kterému pohyb rozhodně není cizí, pak se možná při výběru vánočního dárku budete chtít vydat právě tímto směrem. Došla vám inspirace? Nevíte si s výběrem dárku rady? Nezoufejte! Máme pro vás pětici skvělých tipů, které sportovec zaručeně patřičně ocení!
Každý z nás má ty nejlepší rady a recepty, jak zvládnout nachlazení. Někdo rovnou běží do lékárny, někdo se uchyluje k tradiční čínské medicíně a někdo sahá po osvědčených dobrých rad našich babiček.
Během panující pandemie koronaviru se společnost Netflix mohla radovat snad každý den. Každý den jí totiž narůstalo množství diváků, kteří nevěděli, jak jinak si zkrátit čas než dobrým filmovým snímkem či seriálovým hitem. Popularita streamovací služby neutichla ani v okamžiku, kdy se lidé navrátili do svých zaměstnání. Naopak trend značně sílil, a to i díky novinkám, které Netflix neustále přináší.
Bílý pomerian se v psím kadeřnictví změní z rozcuchaného psíka v roztomiloučkého medvídka. Zaručujeme vám, že až tohle uvidíte, budete si ho chtít pořídit domů. Tohle štěně má absolutně sladký pohled, který nenechá nikoho chladným. Roztomilost je jeho největší zbraň.
K Vánocům neodmyslitelně patří štědrovečerní tabule. Stůl je středobodem, na který patří adventní věnec, dekorace i cukroví. Prostřený ale může vypadat i úplně jinak, než jak máte ve zvyku. Možností je nekonečno. Inspirujte se s jeho výzdobou!
8. září 2022 skončila éra Alžběty II. V tento den, v šestadevadesáti letech, opustila svět. Nikoho tato zpráva nenechala lhostejným a někdo bude ještě dlouho truchlit. Se vší úctou k zesnulé královně, pojďme se společně podívat na nějaké úsměvné pikantnosti z jejího života. Mnohé vás jistě překvapí.
Nosíme je snad všichni, ale jenom málokdo z nás si uvědomuje, že mohou být skutečně nebezpečná a trvale poškodit naše zdraví. Jen skutečně kvalitní sluchátka toto riziko snižují na minimum, ale co všechno způsobují ta obyčejná?

Výběr článků

Dítě sice někdy přijde zcela nečekaně, jindy je však součástí plánu, který si dva stanoví. V takovém případě je to mnohdy lepší. Příchod dítěte je vítaným, milým překvapením, nikoliv něčím, co zaskočí a co člověka vede k pohrávání si s myšlenkou, jestli potrat není řešením. Abyste se takovému scénáři vyhnuli, udělejte několik věcí ještě předtím, než začnete dítě plánovat a následně se o něj pokoušet.
Pokud jste majitelem čtyřnohého mazlíčka, pak víte, že ve své podstatě je jako dítě. Potřebuje vaši péči, zájem i láskyplnou výchovu, zrovna tak trénink, který ho učí dobrému chování a skvělé disciplíně.
Na prahu vánočního období, kdy shon a přípravy dosahují svého vrcholu, se může stát, že vám všechno začne unikat z rukou. Pokud máte dost pečení cukroví a hledáte únik od vánočního stresu, článek pro vás! Dámská Liga vám přináší tipy na Vánoční výlety, které vás odreagují a navodí tu pravou vánoční atmosféru. Zjistěte, kam se vydat, abyste na chvíli odložili vánoční shon a nadechli se dobrodružstvím a klidu.

Nepřehlédněte

O botoxu a jeho účincích se hojně mluví, kosmetické úpravy botoxem jsou skloňovány v médiích a zejména celebrity si v těchto úpravách libují. Ale už zdaleka nejen slavné tváře jeho magii podlehly. Ovšem i když se díky botoxovým injekcím můžete zbavit vrásek, čímž jistě alespoň na chvíli vizuálně zastavíte stárnutí, ne vždy je to výhra.
Postel ukrytá v knihovně nebo sedačka, která se sama přestaví na palandu. Chytré a praktické řešení prostoru doma nabízí originální nábytek budoucnosti. Tyto nápady ale nepůsobí jen jako snaha o získání prostoru za každou cenu. Mnohá řešení jsou vysoce praktická z důvodu účelnosti, jako zasouvací botník pod schody do patra.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek