Úterý , 01. 10. 2024

Igor

Narozeninové oslavy Ilony Csákové a zahájení Tornero Tour 2024

Ilona Csáková dnes slaví své narozeniny a zároveň zahajuje své dlouho očekávané česko-slovenské turné Tornero Tour 2024. Turné slibuje nejen nová aranžmá jejích osvědčených hitů, ale také jedinečný vizuální zážitek pro fanoušky po celé České republice a u našich sousedů na Slovensku.
Ilona Csáková
Návrat Ilony Csákové a její původní kapely po 25 letech

01. 10. 2024

01. 10. 2024

Návrat Ilony Csákové a její původní kapely po 25 letech

Ilona Csáková, známá popová zpěvačka a představitelka Kleopatry, se po 25 letech vrací na scénu se svou původní kapelou. Turné zahrnuje 20 koncertů v České republice a na Slovensku, kde zazní její nejznámější skladby, jako například „Tornero“, „Růžová“, „Amsterdam“, „Malý vůz“ a další.

Nová aranžmá a vizuální ztvárnění

Tak takhle zněla Ilona se svou kapelou ještě před lety.

Na turné Tornero Tour 2024 se fanoušci mohou těšit na nová aranžmá známých hitů. Každý koncert bude doplněn vizuálním doprovodem na LED obrazovkách, což podtrhne celkový zážitek z vystoupení.

Program turné a místa konání

Csáková
Ilona jede turné po česku, ale zavítá i k sousedům na Slovensko

Turné začíná v Liberci, kde se Ilona Csáková představí v den svých narozenin. Během října projede 20 městy v České republice i na Slovensku. Tento návrat na pódium v doprovodu původní kapely je pro zpěvačku zásadním momentem kariéry.

Návrat k českému popu

Tornero Tour 2024 připomene dobu, kdy český pop měl významné postavení v hitparádách. Ilona Csáková bude během turné reflektovat éru, kdy se její hudba těšila velké popularitě a kdy její skladby dominovaly éteru. Zpěvačka se zaměřuje na to, aby její koncerty přinesly fanouškům nejen nostalgii, ale i kvalitní hudební zážitek.

Jednoduchý koncept bez hostů

Csáková
Ilona Csáková slaví narozeniny a zahajuje Tornero Tour 2024

Ilona Csáková prozradila, že její turné nebude obsahovat mnoho hostů ani velké změny kostýmů. Zpěvačka se rozhodla, že si vystoupení užije pouze se svou kapelou, bez rozptýlení v podobě častých převleků či módní přehlídky. Kostýmy jí šije osobní krejčová.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Nová hudební novinka: Afrodiziaka od Ilony Csákové

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kadeřník Samuel Ryde má netradiční zálibu. Fotí momentky každý den ve stejný čas a to už deset let. Co ho motivovalo k jeho neobvyklému koníčku a jaký v něm vidí význam? Přečtěte si víc!
Všude kolem sebe vidíte v zimním období reklamy, jak máte jednu chvíli úplně ucpaný nos a stačí pár kapek "zázračného" přípravku a už se vám skvěle dýchá. Bez ohledu na všechny kapičky stále platí staré přísloví, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Jak s ní zatočit?
Mandle jsou oblíbené oříšky, které rádi “chroupeme” jen tak třeba u populárního televizního pořadu. Je skvělé, že za ta léta dokázaly nahradit brambůrky klasicky smažené v oleji, které zdraví, na rozdíl od mandlí, zrovna neprospívají. Pokud však máte tak velkou spotřebu, že vaše peněženka při každé úhradě dalšího a dalšího balíčku trpí, nabízí se otázka, zdali si madle nechcete vypěstovat na své zahradě? Odpověď je ano!
Jak to vypadá, když v nákupním centru usedne za veřejné piano člověk a začne hrát? Tentokrát je to ale profesionální hudebník Henri Herbert, který za klávesami vypaluje skladbu Boogie Woogie Piano. Na svou dokonalou hru přirozeně kolemjdoucí upoutá!
Všichni milujeme vůni vypraného ložního prádla. Ulehnout do převlečené postele a nechat si něco pěkného zdát - to je v našich očích ideální odměna za náročný den. Jak často ale u vás doma převlékáte postel? Většina lidí to bohužel dělá špatně a následně se o své lůžko (často nevědomky) dělí se stovkami bakterií. To už není tak lákavá představa, viďte?
Máte problém s neustále se mastícími vlasy? Vadí vám, že vlasy nevydrží fresh po dobu delší než dvou dnů? Možná děláte několik chyb, kvůli kterým se vlasy mastí až abnormálně. Nemyjete je příliš často?
Ve znamení Beran jsou lidé narození od 21. 3. do 20.4. Tomuto znamení vládne živel ohně. Tito lidé jsou tak opravdu nabití energií a zároveň velmi ambiciózní. Beranům vládne planeta Mars, jde o znamení, jehož symboly jsou jaro, nové začátky a jiskra. Berani jsou velcí bojovníci, ale co dalšího charakterizuje tohle kardiální a ohnivé stvoření?
Máte rádi, když je každá vaše dovolená tak trochu jiná? Co kdyby vaše příští dny volna byly ve znamení luxusu a dobrodružství? Vydejte se na plavbu jachtou s kapitánem po překrásném Jaderském moři. Objevíte krásy chorvatského pobřeží a ostrovů ze zcela jiného úhlu. Takováto dovolená nemusí být ani extrémně předražená, jak si mnozí myslí. Domluvte se s přáteli a náklady za pronájem jachty si rozdělte.
Máte v plánu vyrazit na nákupy letních kousků? Pak se poohlédněte po plastovém kabátku, divoce vzorovaných šatech a něčem průhledném. Chcete-li jít s módou, pak nezapomeňte ani na vykrojené plavky!
Teploty se konečně začínají zvedat a léto se nezadržitelně blíží. Pokud si letos budete chtít užít koupání, pak nejspíš budete muset do řeky, rybníku či vodní nádrže. Jenže jejich čistota a mnohdy také studená voda vám mohou následně přivodit nepříjemné patálie. Zvláště jste-li náchylní k tzv. letním problémům, měli byste udělat vše pro to, abyste se jim vyhnuli. Soutěžte tak s námi o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám v tom pomůže.
Všude kolem nás vykukují nové módní kousky, které prostě musíme mít. Vše máme krásně naservírované na talíři. Současná doba zkrátka a dobře nahrává fast fashion, která je sice na pohled hezká, ale dříve či později se promění v nevábný kus hadru. Jinak to totiž ani nejde. Nemůžeme za pár kaček dostat něco, co nám vydrží navěky, pořád pěkné, necuckaté, sytě barevné. A právě tímhle se dostáváme k tomu, proč tedy dát přednost slow fashion a podpořit raději české značky.

Výběr článků

Tetování je stále módní záležitostí. Citáty, postavy z komiksů nebo vzory květin mohou být vašemu srdci blízké, zaměstnavatel pro ně ale pochopení mít nemusí. Při hledání nového zaměstnání tak může být tetování na viditelném místě překážkou pro přijetí. Kde bude nejspíš vadit a kde naopak ne?
Stres hýbe našimi životy a ve své koučovací praxi to slovo slyším často. Nedokážu zařídit, aby jste se s ním už nikdy nesetkali, ale poradím, jak se s ním vypořádat.
Člověk si to neuvědomuje, ale prakticky na každém místě číhají lidé, kteří ho chtějí okrást, respektive obrat o peníze. Což se nyní, v době panující koronavirové krize, neslyší možná rádo. Abyste se vyhnuli tomu, že za služby nebo jiné zaplatíte více, než byste měli, dávejte si pozor hlavně na několik profesí.

Nepřehlédněte

Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!
Suchý únor se těší čím dál větší popularitě. Zatímco v zahraničí jede spíš ”dry january”, už proto že navazuje skvěle na novoroční předsevzetí, my Češi jsme spíš pro ten kratší měsíc bez alkoholu. I tak ty čtyři střízlivé týdny nemusí být žádná pruda, když si je zpříjemníte mocktaily.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek