Středa , 18. 09. 2024

Kryštof

Z pláže do města. Módní viskózové soupravy v prodejnách Pepco

Léto 2024 je doba experimentů s módou a pohodlím. Soupravy krátkých legín a oversize triček se staly nedílnou součástí šatníku žen i dospívajících dívek. Oblečení je vyrobeno ze směsi viskózy a bavlny a nejenže skvěle vypadá, ale je také velmi praktické. Podívejte se, jak lze tyto univerzální kousky nosit. Oblékněte se do letních šatů z prodejen Pepco a budete se cítit módně a ležérně.
Pepeco
Z pláže do města. Módní viskózové soupravy v prodejnách Pepco

Viskóza a bavlna – dokonalá dvojice na léto!

Viskóza a bavlna jsou ideální materiály letního oblečení, které v sobě spojují pohodlí, prodyšnost a styl. Viskóza, známá svou lehkostí a chladivými vlastnostmi, umožňuje pokožce dýchat i v tom nejteplejším počasíBavlna je naopak jemná, hypoalergenní a odolná, proto je to ideální volba pro běžný letní outfit. Tyto materiály spolu tvoří dokonalou dvojici a oblečení ušité z této směsi je nejen módní, ale také funkční, takže se v něm budete cítit svěží a pohodlně po celý den.

Hlavní výhody viskózy:

  • lehká a vzdušná – viskóza je lehká a vzdušná, proto je ideální do horkého počasí,
  • chladivé vlastnosti – příjemně chladí pokožku, je ideální pro letní vedra,
  • jemná – šetrná k pokožce, pohodlná na nošení po celý den,
  • elegantní vzhled – viskóza má přirozený lesk, který dodává oblečení elegantní vzhled.

Hlavní výhody bavlny:

  • jemná – přirozeně jemná, poskytuje pohodlí po celý den,
  • hypoalergenní – ideální pro osoby s citlivou pokožkou nebo pro alergiky,
  • odolnost – bavlna je odolná a vydrží časté praní, proto je to ideální volba na běžné nošení,
  • pohlcování vlhkosti – účinně pohlcuje vlhkost, udržuje pokožku suchou a příjemnou.

Proč je směs viskózy a bavlny tak dobrá? Kombinuje totiž ty nejlepší vlastnosti obou materiálů a zajišťuje chladivé vlastnosti viskózy a jemnost a odolnost bavlny. Soupravy z viskózy a bavlny zajišťují optimální prodyšnost a účinný odvod vlhkosti, což je v horkém počasí klíčové. Oblečení z této směsi je navíc mimořádně pohodlné a elegantní a hodí se pro každou letní příležitost – tkanina je vhodná pro ležérní i formálnější outfit a hodí se tak pro každou situaci.

Výběrem letních souprav z viskózy a bavlny investujete do své pohody, odolnosti a skvělého stylu.

Oversize trička a krátké legíny – kam a jak je nosit?

Soupravy krátkých legín a oversize triček jsou na léto 2024 nepostradatelné. Díky své univerzálnosti jsou ideální pro každou příležitost – na pláž, do posilovny i do města. Díky různým barvám a střihům je lze snadno přizpůsobit vašemu stylu a potřebám. Ať už dáváte přednost ležérnímu vzhledu, nebo elegantnějšímu stylu, tyto soupravy budou vždy vypadat… prostě skvěle.

K TÉMATU  SOUTĚŽ: Zmírněte projevy přechodu s přípravky Naturevia
Pepco
Ležérní vzhled díky prodejnám Pepco! – infografika

Ležérní elegance do města

Oversize tričko a krátké legíny tvoří ideální soupravu na každodenní vycházky do města. Šedé tričko v kombinaci s růžovými krátkými legínami dodává módní a pohodlný vzhled. Pro lepší efekt můžete přední část trička zastrčit do legín a zbytek nechat volný. Přidejte sportovní obuv a stylovou tašku přes rameno. Tento outfit je ideální na nákupy, setkání s přáteli nebo rychlou návštěvu kavárny.

Aktivní den v posilovně

Díky pružným materiálům jsou soupravy s krátkými legínami a oversize tričky skvělou volbou do posilovny. Vyberte si světle šedé tričko a odpovídající krátké šedé legíny a vytvoříte tak ucelený komplet. Tričko můžete zavázat na boku a dodat tak stylový vzhled a zajistit, aby vám ještě lépe sedělo. K tomu sportovní obuv a kšiltovku – a jste připraveni na intenzivní trénink.

Odpočinek na zahradě

Pokud plánujete odpočinkový den na zahradě, souprava s oversize tričkem a krátkými legínami vám zajistí maximální pohodlí. Zvolte pastelové barvy, například mátové tričko a růžové legíny, a vytvořte svěží letní outfit. Přidejte pohodlné pantofle a na ochranu před sluncem klobouk se širokou krempou. Tato sada je ideální na odpolední lenošení, čtení knihy nebo setkání s rodinou.

pepco
Nové viskózové letní soupravy oblečení v prodejnách Pepco

Výlet na hory

Krátké legíny a oversize trička se také skvěle hodí pro aktivní dny na čerstvém vzduchu. Na výlet do hor si vyberte soupravu v tlumených barvách. K tomu přidejte sportovní trekingové boty a lehký batoh. Tričko lze nosit volně nebo ho zavázat vespod, aby při výstupu lépe sedělo.

Prázdninové pohodlí na promenádě u moře

Souprava krátkých legín a oversize trička se také skvěle hodí na pláž a promenádu u moře. Vyberte si světle růžové tričko a k němu barevně sladěné krátké legíny, které vám umožní volný pohyb. Tričko lze nosit jako tuniku, zavázat v pase nebo nechat volně, aby vás chránilo před sluncem. Přidejte sandály, velký klobouk a plážovou tašku a vytvoříte stylový plážový look.

K TÉMATU  Vitamin D je klíčem k silné imunitě

Večerní procházka městem

Krátké legíny a oversize trička lze nosit i na večerní vycházky. Pro elegantnější vzhled zvolte šedé tričko a béžové legíny. Tričko můžete převázat jakýmkoli opaskem – koženým, bavlněným nebo řetízkovým. Přidejte sandály na podpatku a minimalistické šperky a dodáte celému vzhledu elegantnější nádech. Tento outfit je ideální na večerní procházky po městě nebo na letní večírky.

Vyberte si své oblíbené soupravy v prodejnách Pepco a užijte si léto v naprostém pohodlí a stylu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Blíženci jsou třetím znamením zvěrokruhu (22.5. - 21.6.), kterému vládne planeta Merkur. Jedná se o vzdušné znamení, pro něž je charakteristická upovídanost, zvídavost a přemýšlivost. A co dalšího? Jak Blíženci obvykle přistupují k životu, lásce, kariéře?
Pořídit si psa je velký krok, který by si měl každý z nás minimálně dvakrát promyslet. Pes vyžaduje spoustu pozornosti, péče – a to je mnohdy finančně náročné. Pokud i přes to všechno do své rodiny chcete přivítat čtyřnohého mazlíka, vzhůru do toho. S jeho výběrem vám rádi pomůžeme.
Retro nábytek je v módě a vintage je stále skloňované slovo. Retro nábytek má své kouzlo, které nás přenese do jiných časů. Uvažovali jste ale i o kouzlu retro zvuku?
Je to tady! Společnost Warner Media oznámila, že hrdinové oblíbeného sitcomu z devadesátek se již v květnu objeví na stanici HBO Max. Co o comebacku legendárních Přátel víme, jak se k němu samotní aktéři vyjádřili, a jak se k tomu postavili tvůrci? Nový projekt je na spadnutí!
Den matek je významný svátek, který se slaví po celém světě a představuje ideální příležitost vyjádřit vděk a lásku matkám. Přinášíme vám několik tipů, jak tento den strávit a udělat ho pro vaši matku speciálním.
Přečtěte si příběh ženy, která si uvědomila, že ke svému muži již nechová žádné hluboké city. Stali se přáteli a jejich milenecký vztah šel do ústraní.
Nejspíš většina z vás bude mít zprvu představu jakési houby, za kterou bývá kombucha často mylně považována. Ve skutečnosti se jedná o komplex kvasinek a bakterií, který se nechává působit v čaji, aby vznikl požadovaný nápoj. Jeho léčivé účinky vás jistě oslní. A výhodou je, že si ho můžete klidně sami připravit doma. Tak jdete do toho?
Paměť je velmi důležitá. Ale zvláště s přibývajícím věkem můžeme pozorovat jisté změny. Už si toho nepamatujeme tolik, jako dřív. Zapomínáme na důležité věci, v obchodě nevíme, co jsme potřebovali nakoupit a dojdeme domů jen s polovinou toho, pro co jsme šli. Musíme si prostě všechno psát.
Bouchnete si šáňo nebo šampáňo? Ve skutečnosti se rozlišují na sekt, šumivá vína a šampaňské. Co mají tato vína společného? Hlavně bublinky!
Když se řekne jóga, můžeme si představit mnoho jejích variant. Může jít o pomalé protažení celého těla, dynamickou power jógu, ale třeba i o jógu hormonální. Právě s její pomocí můžete vyřešit mnoho nepříjemností plynoucích z nevhodné hladiny hormonů v těle.
Děti a mobilní telefony, to je časté téma k rodičovské diskuzi. Nikomu se nelíbí, kolik času u displejů chytrých zařízení děti tráví. Sami rodiče jim přitom přístroje dávají do rukou nebo jim jdou špatným příkladem. Navenek jsou nespokojení, ale zároveň si tak usnadňují práci a nechávají dítě zabavit se po svém. V jiných případech jim sami ukazují, kolik času u telefonu sami tráví. Proč to není dobře a jak situaci řešit?
Stres je nevyhnutelnou součástí života a je nesmírně důležité naučit se jej ovládat. Pokud se mu nedokážeme bránit, může způsobit vážné problémy fyzického i psychického rázu.

Výběr článků

Bohužel alergie trpí nejen lidé, ale také naší čtyřnozí kamarádi. Počet alergických onemocnění se zvyšuje. Nejvýznamnější alergie u psů jsou alergie na parazity, alergie na inhalační alergeny, alergie na potraviny a nebo kontaktní alergie. Podívejte se na několik tipů, které dokážou alergickou reakce u psa zmírnit.
Minišaty jsou naprostou klasikou, díky níž může žena vypadat ležérně, šik, ale i sexy. Pravdou ale je, že minišaty mají také špatnou pověst, jelikož mohou být při nevhodném nošení odhalující a žena pak působí lacině. Je tedy zapotřebí nosit tyto krásné šaty opatrně a zaměřovat se na detaily, jako je postava, líčení a doplňky.
Sehnat v obchodě kvalitní antibakteriální čistič, to je v posledních týdnech až nadlidský úkol. A pokud už seženete, tak je daný produkt astronomicky drahý. Co s tím? Poradíme vám.

Nepřehlédněte

Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.
Asi každá z nás už slyšela o různých seznamovacích aplikacích či online seznamkách. Někomu jsou seznamky zdrojem nekonečných erotických eskapád, jiní zde hledají osudovou lásku. A pro někoho jsou seznamky jeden velký podvod. Podívejme se, jak je to s nimi doopravdy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek