Pátek , 28. 06. 2024

Lubomír

Tragická zpěvačky Victorie Velvet: Vražda ze žárlivosti

Život zpěvačky Victorie Velvet vyhasl ve věku čtyřiceti let. Tato talentovaná umělkyně, narozená v Jihoafrické republice, vyrostla od svých patnácti let v České republice, kde také zahájila svou úspěšnou pěveckou kariéru. Její život však skončil tragicky, když ji v jejich turecké vile zavraždil její manžel David Tom Blyth.
Život zpěvačky Victorie Velvet vyhasl ve věku čtyřiceti let.

14. 06. 2024

14. 06. 2024

Kariéra a rodinný život Victorie Velvet

Victoria Velvet, jejíž matka pochází z Namibie a otec z Česka, se v roce 2014 provdala za podnikatele Davida Toma Blytha, se kterým měla tři děti. Svůj profesní život spojila s hudbou a v roce 2005 vydala album Cry. Spolupracovala s významnými osobnostmi české hudební scény, jako je Dara Rolins, a moderovala také Ranní show na Evropě 2.

Victoria Velvet v rozhovoru na Óčku

Přesun do Turecka a tragický konec

V roce 2019 se Victoria rozhodla přestěhovat do Turecka, aby byla blíže svému manželovi, který zde často pobýval kvůli své práci v ropném průmyslu. V turecké Ankaře však místo rodinného štěstí našla smrt. Zprávy o tragédii přinesl turecký magazín Hürriyet, který informoval o tom, že Blyth svou ženu zabil ze žárlivosti a následně spáchal sebevraždu.

Rodinná tragédie a následky

Nejhorší na celé situaci je, že v době incidentu byly v domě přítomny i jejich děti. Nejstarší syn přivolal pomoc, ale už bylo příliš pozdě. České Ministerstvo zahraničních věcí potvrdilo smrt české občanky násilnou smrtí. Turecká policie případ nadále vyšetřuje, zatímco děti jsou v péči příbuzných v Česku.

Reakce veřejnosti a přátel

Tragédie otřásla nejen rodinou, ale i českou veřejností a osobnostmi, které Victorii osobně znaly. Ondřej Brzobohatý na svém Instagramu vyjádřil hluboký smutek a nespravedlnost nad jejím osudem. Přátelé a kolegové z branže se shodují, že Victoria byla nejen skvělou profesionálkou, ale také kvalitním a slušným člověkem.

Žárlivost jako destruktivní síla

Případ Victorie Velvet poukazuje na nebezpečí žárlivosti, která může ničit životy. Život s žárlivým partnerem se může proměnit v peklo a skončit tragicky, jak ukazuje tento smutný příběh.

Celý svět truchlí nad ztrátou této talentované zpěvačky a nad osudem jejích tří dětí, které přišly o oba rodiče. Rodina požádala veřejnost a média o respektování soukromí v této těžké době.

K TÉMATU  8 dětí, které jsou slavnější než jejich rodiče. Kdo koho zastínil?

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Gabriela Partyšová opouští TV Nova po 27 letech

Johnny Wactor, známý ze seriálu Myšlenky zločince, byl zastřelen

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Únava je přirozenou reakcí našeho těla na přepracovanost nebo stres. Pokud se ani po dobrém spánku necítíte odpočatí, jste neustále napjatí a necítíte se takříkajíc „v pohodě“, můžete trpět syndromem chronické únavy. Je rozšířený mezi obyvateli velkých měst, kteří jsou vystaveni častému stresu a přepracovanosti. Vědci nazývají chronickou únavu nemocí 21. století. Nestihla právě vás?
Potřebujete inspiraci ke cvičení? Tahle kočka ví, co udělat pro svoje zdraví, ale zároveň se u toho moc nenadřít. Krátké tréninkové video vám napoví!
Psychohygiena představuje metody k získání duševní rovnováhy, psychické odolnosti a spokojenému životu. Proč bychom měli psychohygieně věnovat stejnou pozornost jako své fyzické kondici?
Nikdy jsem nevěřila, že se to stane zrovna mně. Okouzlil mě muž hned na první schůzce. Jeho charisma působilo jako magnet. Nakonec jsem se dozvěděla, že má za sebou bohatou kriminální minulost. Dnes jsem ráda, že jsem se dokázala odstěhovat. Finančně začínám od nuly.
Co se vám vybaví, když se řekne bydlení ve stylu Provence? Jistě opojná levandule, sluníčko, vzduch a víno. Kouzlo jižní Francie můžete mít doma na očích každý den. Stačí, když své bydlení přenesete do jednoduchého a úchvatně romantického provensálského stylu. Jak doma dosáhnout této neotřelé krásy a elegance?
Ve světě stále více posedlém zdravím vzkvétá trh s fitness technologiemi. Ať už jste v tělocvičně nebo si v sobotu ráno jen tak běžně zaběhnete po místním parku, každý chce mít na ruce fitness tracker, který zaznamenává jeho data. Nebuďte však na omylu, fitness trackery nejsou vymyšleny jen pro běžce a vášnivé návštěvníky tělocvičny.
Otužování pro větší imunitu proti nemocem nejsou jen babské řeči. Terapie chladem má benefity, které zvyšují naši tělesnou odolnost. Co s vámi udělá pravidelné šokování těla prudkým snížením okolní teploty?
Džíny jsou základním kouskem každého šatníku. A dalo by se říct, že se jedná také o jeden z kousků, který se vybírá opravdu stěží. Žádná žena nechce, aby džíny tlačily, škrtily nebo se v nich nedalo ani pohnout, proto je ideální vybírat si je podle typu postavy.
Aby byla úroda bohatá a vaše zahradnická radost veliká, nenechávejte prořezávací pily ležet ladem. O keře a ovocné je potřeba se starat. Taková péče o strom, to je několik základních pravidel. Častá zálivka, občasné hnojení a samozřejmě – správný prořez ve správnou dobu. Víte, s jakými nástroji vám půjde řez větví rychle a snadno?

Výběr článků

Již půl roku se potýkáme s rouškami v různých prostorách. Zatímco někdo v roušce musí trávit jen nezbytný čas například při nákupu, pro jiné se tato povinnost vztahuje na celou pracovní dobu. Pleť pod vlivem vlhka, tepla a nedostatku vzduchu logicky velmi trpí. Objevil se nový problém – jmenuje se maskné. Jak předejít jeho vzniku a jak s ním bojovat, když už se objeví? Poradíme vám.
Léto je v plném proudu a častuje nás nevyzpytatelným počasím. Vyzrajte na něj s limonádami plnými ovoce. Horké dny si žádají osvěžení a během těch deštivých zase potřebujete vitaminy, abyste předešli nachlazením. Přinášíme proto tipy na limonády z exotického ovoce, které zahrnují jak osvědčené klasiky, tak netradiční kombinace. Nejenomže vám budou chutnat, ale zároveň vás – alespoň pomyslně – přenesou tropického ráje.
Pánevní dno má vliv nejen na potenciální potíže s inkontinencí, ale je velmi důležité i z hlediska celého těla, psychiky, sexuality a celkové kondice.

Nepřehlédněte

Chladné počasí už je tady, tak kde se zahřát, abyste zároveň udělaly něco pro své zdraví a kondici? Hot jóga nebo-li cvičení ve 42 stupních by mohlo být přesně ono. Příjemně vyhřátá místnost v kombinaci s jógou. Zkusily jsme, jaké to je!
Dětství strávila v městečku na Vysočině, dospělost v Libanonu uprostřed války. Blanka Matragi je světově uznávaná módní návrhářka, která šije modely pro ženy z vyšších vrstev v Evropě i na Středním východě. Navrhla také uniformy pro policejní a vojenské složky Abú Dhabí. Čím ji okouzlil svět módy a jak válka v Libanonu ovlivnila její podnikání? Pojďme si společně zrekapitulovat pestrý život této energické rudovlásky.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek